Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 16tema

QUOTE(Pelargonija @ 2015 01 30, 17:33)
No problem, ir aš ką tik dariau. Mano netgi viršija normą. Bet aš geriu folio rūgštį po 3000. Tai genetikė sakė, kad jau užtenka, daugiau dozės nedidinčiau.

Aciu,Pelargonija 4u.gif ..tai jauciu man geriau nebegerti inofolic?
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 01 30, 10:28)
šifonyte, sėkmės šiandien 4u.gif

mes jau po gydytoju ax.gif viskas puikiai ir tolygiai auga, gleivine gera, dar dvi dienas paliko ta pacia doze ir sekmadieni vel keliauju i klinika, tada jau spresis ar ovitrelis ar dar kelias dieneles gonalis ax.gif vel, kai matavo tai suskaiciavau vienoj 4 ir kitoj kiausidej 4 folikulus blush2.gif tikiuosi bent kokius 6, o gal visus tuos 8 ir ras, kai punkcija bus blush2.gif beje ovitrelis IDIL vaistineje su nuolaida mums kainavo 50TL ax.gif
beje buvom siandien akvariume turkazoo, tai visai patiko, raminanciai veikia (kaina suaugusiam 39, o MV prasmuko su studento (neakivaizdininko) pazymejimu - tai kaina 28TL). norejom i Vialand, bet pabranges, internetu gaunas 79TL doh.gif

jurmarta Memorial praso santuokos liudijimo ir ji atsviecia pirmo vizito metu, o dabar kai atvaziavom, tai ant paso ir santuokos liudijimo liepe pasirasyt varda, pavarde, parasa ir dar data, kad nepasikeite duomenys ax.gif tai nezinau ar jums pavyks prasmukti g.gif kad tik paskui nebutu kokiu nesusipratimu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šifonyte: 30 sausio 2015 - 18:15
QUOTE(šifonyte @ 2015 01 30, 19:02)

jurmarta Memorial praso santuokos liudijimo ir ji atsviecia pirmo vizito metu, o dabar kai atvaziavom, tai ant paso ir santuokos liudijimo liepe pasirasyt varda, pavarde, parasa ir dar data, kad nepasikeite duomenys  ax.gif  tai nezinau ar jums pavyks prasmukti  g.gif kad tik paskui nebutu kokiu nesusipratimu g.gif

Aciu,šifonyte,uz info,reiskias liekam bevaikiais,nes jei dar kas ir galejo padaryt stebukla po desimties absoliutaus nevaisingumo metu,tai nebent Memorial,nes tokiu beviltisku kaip mes sitoj temelej ner-visos,su kuriom pradejau si sunku kelia sioj temelej,jau po viena,du vaikus augina,o as vis dar cia...gal reiktu jau man nustot kovot su tuo,kas neiveikiama
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2015 01 30, 20:29)
Aciu,šifonyte,uz info,reiskias liekam bevaikiais,nes jei dar kas ir galejo padaryt stebukla po desimties absoliutaus nevaisingumo metu,tai nebent Memorial,nes tokiu beviltisku kaip mes sitoj temelej ner-visos,su kuriom pradejau si sunku kelia sioj temelej,jau po viena,du vaikus augina,o as vis dar cia...gal reiktu jau man nustot kovot su tuo,kas neiveikiama

Jurmarta kad tik tiek tereiktu iki vaikų.. Susituokciau kad ir kelissyk.. Nenuleiskit rankų. Kokį savaitgalį jaukiai susituokit ir pirmyn į beibiu sali wink.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 01 30, 20:38)
Jurmarta kad tik tiek tereiktu iki vaikų.. Susituokciau kad ir kelissyk.. Nenuleiskit rankų. Kokį savaitgalį jaukiai susituokit ir pirmyn į beibiu sali wink.gif

sunkus reikals biggrin.gif Skyrybu diena buvo laimingiausia diena mano gyvenime-sokinejau is laimes islekus is teismo ir neisivaizduoju kaip prisiverst dar karta izengt i santuoku rumus biggrin.gif vyrui dar blogiau..po to kai ji paliko pirmoji zmona jam is vis alergija..gal ir butu imanoma mus kaip nors uzhipnotizavus nuvest iki ten,bet kas privers istart ta zodi taip biggrin.gif
gyvenam sau laimingai desimt metu ir dabar prievartaut save del Memorial klinikos???na absurdiskai skamba...gal reik dar laukt treciosios turku klinikos rezultatu..gal ten bandyt...
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2015 01 30, 20:47)
sunkus reikals biggrin.gif Skyrybu diena buvo laimingiausia diena mano gyvenime-sokinejau is laimes islekus is teismo ir neisivaizduoju kaip prisiverst dar karta izengt i santuoku rumus biggrin.gif vyrui dar blogiau..po to kai ji paliko pirmoji zmona jam is vis alergija..gal ir butu imanoma mus kaip nors uzhipnotizavus nuvest iki ten,bet kas privers istart ta zodi taip  biggrin.gif
gyvenam sau laimingai desimt metu ir dabar prievartaut save del Memorial klinikos???na absurdiskai skamba...gal reik dar laukt  treciosios turku klinikos rezultatu..gal ten bandyt...

atleisk,bet sunkiai man suprantamos tavo mintys.kita vertus galite issiskyrti iskart sugrize is Memorial.
Atsakyti
[quote=jurmarta,2015 01 30, 20:29]
nes tokiu beviltisku kaip mes sitoj temelej ner-visos,su kuriom pradejau si sunku kelia sioj temelej,jau po viena,du vaikus augina,o as vis dar cia...gal reiktu jau man nustot kovot su tuo,kas quote]

nu ninada lialia kaip rusai sako. yra dar nemazai cia tokiu uzsilikusiu biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Irėnė,2015 01 30, 21:18]
[quote=jurmarta,2015 01 30, 20:29]
nes tokiu beviltisku kaip mes sitoj temelej ner-visos,su kuriom pradejau si sunku kelia sioj temelej,jau po viena,du vaikus augina,o as vis dar cia...gal reiktu jau man nustot kovot su tuo,kas quote]
nu ninada lialia kaip rusai sako. yra dar nemazai cia tokiu uzsilikusiu biggrin.gif
[/quote]
lotuliukas.gif greit visas į dekretą isleisim ner ko čia wink.gif turėkit sąžinės jaunesnems palikit trint suoliukus wink.gif tad irene spaudziam ir už jus kumščius!
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2015 01 30, 19:47)
sunkus reikals biggrin.gif Skyrybu diena buvo laimingiausia diena mano gyvenime-sokinejau is laimes islekus is teismo ir neisivaizduoju kaip prisiverst dar karta izengt i santuoku rumus biggrin.gif vyrui dar blogiau..po to kai ji paliko pirmoji zmona jam is vis alergija..gal ir butu imanoma mus kaip nors uzhipnotizavus nuvest iki ten,bet kas privers istart ta zodi taip  biggrin.gif
gyvenam sau laimingai desimt metu ir dabar prievartaut save del Memorial klinikos???na absurdiskai skamba...gal reik dar laukt  treciosios turku klinikos rezultatu..gal ten bandyt...

Nepykit už žodžius, bet... matyt ne taip ir trokštat vaikų, jei jau vienintelė kliūtis yra santuokos nenoras schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 01 30, 21:41)
lotuliukas.gif  greit visas į dekretą isleisim ner ko čia  wink.gif turėkit sąžinės jaunesnems palikit trint suoliukus wink.gif tad irene spaudziam ir už jus kumščius!

oi aciu siaures meskute blush2.gif spaust pradekit kita pirmadieni.... LP darys, nu tikiuosi dar kokios nors super duper nesamones nesuzinosiu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2015 01 30, 19:02)
beje buvom siandien akvariume turkazoo,

Ei, ramiai cool.gif pamatysi, bus kaip visad-išpunktuos daugiau nei prieš tai teigia rolleyes.gif
O mes bandėm dusyk nuvažiuot iki to turkazoo, bet taip ir neradom doh.gif tik kažkokį aquarium, bet ten nemanau kad tas pats, nes ten tik keturi akvariumukai su keliom žuvytėm g.gif doh.gif bandėm pradžioj laukti to spec.autobusiuko Taksimo aikštės autobusų stotelėj, nesulaukėm, paskui su autiku važiavom 1h į kitą miesto dalį doh.gif

Kas dėl santuokos liudijimo tai mūsų nei Memorial, nei Bahceci neprašė. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 30 sausio 2015 - 21:47
QUOTE(MYG @ 2015 01 30, 21:53)
Nepykit už žodžius, bet... matyt ne taip ir trokštat vaikų, jei jau vienintelė kliūtis yra santuokos nenoras  schmoll.gif

soriukas bet negaliu nepritarti.
Atsakyti