Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 16tema

QUOTE(šifonyte @ 2015 01 27, 19:11)
help.gif  ar tam Gonalio svirkstuke 450iui irgi buna daugiau pacio Gonalio kaip ir 900iui, nes dabar besileidziant man nesustojo ant skaiciuko, o rode 0, nors turejo sustot ties 50( Leidziuos po 125, 4ta diena)  g.gif  nes LT atsimenu kad sakydavo kad svirkste buna ar tai 50 ar 75iui daugiau nei parasyta, tai dabar galvoju ar as nedasileidau ar susileidau kiek reikia, jei sustojo ant 0  doh.gif

beje ar tik ne Krown siandien turejo I pasimatyma eit su mazyliais?  wub.gif

Man tai iš 450 būdavo 600 smile.gif

krown vizitas ketvirtadienį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2015 01 27, 19:11)
help.gif  ar tam Gonalio svirkstuke 450iui irgi buna daugiau pacio Gonalio kaip ir 900iui, nes dabar besileidziant man nesustojo ant skaiciuko, o rode 0, nors turejo sustot ties 50( Leidziuos po 125, 4ta diena)  g.gif  nes LT atsimenu kad sakydavo kad svirkste buna ar tai 50 ar 75iui daugiau nei parasyta, tai dabar galvoju ar as nedasileidau ar susileidau kiek reikia, jei sustojo ant 0  doh.gif

beje ar tik ne Krown siandien turejo I pasimatyma eit su mazyliais?  wub.gif

taip, ten laseliu daugiau yra mirksiukas.gif
bet šito tavo nesuprantu parašymo " nes dabar besileidziant man nesustojo ant skaiciuko, o rode 0, nors turejo sustot ties 50" g.gif
tu turi švirkštus po 450? tai iš pirmo šviršto tau turėjo likti 75UI (trys dozės po 125), tai šyvakar turi sunaudoti tuos 75 ir plius is naujo svirksto 50
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 27 sausio 2015 - 18:30
Šifonyte, man irgi rodydavo 0:) viskas tvarkoje.
Ailima, aš esu buvus Kapadokijoj, tik ne iš Stambulo, tikrai labai verta aplankyti, ir geriausia būti vieną dieną iš pat ryto, kai kyla oro balionai. Ji yra vidurinėje Turkijos dalyje, tai atstumas nemažas, skrydžių iš Stambulo turėtų būti. O vietoje mes tikrai daug važinėjom autobusu su gidu, tad automobilis manau būtinas. Daugiau jei ką, galima googlinti Cappadocia. Nepamirštami vaizdai:)
Atsakyti
QUOTE(Karmensita @ 2015 01 27, 19:30)
Ailima, aš esu buvus Kapadokijoj, tik ne iš Stambulo, tikrai labai verta aplankyti, ir geriausia būti vieną dieną iš pat ryto, kai kyla oro balionai. Ji yra vidurinėje Turkijos dalyje, tai atstumas nemažas, skrydžių iš Stambulo turėtų būti. O vietoje mes tikrai daug važinėjom autobusu su gidu, tad automobilis manau būtinas. Daugiau jei ką, galima googlinti Cappadocia. Nepamirštami vaizdai:)

nu va va, tų vaizdų pažiūrėti noriu wub.gif
ar užtenka dienos-dviejų ten apžiūrėt visas tas uolas? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 27 sausio 2015 - 18:39
Užteks. Pirmą dieną praktiškai vien važiavom, Kapadokijoje buvom vakare, ten ir nakvojom viešbuty. Rytais nuo 5:00 galima paskraidyt oro balionais virš jos, kaina didesnė nei LT. Pavažinėti galima po visą Gioremės parką, mes dar buvom užsukę pas vietinius, vis dar ten gyvenančius olose (dotuoja valstybė, kad gyventų), dar į Kaimaklį (miestas po žeme, labirintai tokie), šalia Kaimaklio yra krikščionių bažnyčia tokia aptrupėjusi. Dienos pakako, tik kelionė pati ilgai autobusu užtruko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karmensita: 27 sausio 2015 - 18:48
QUOTE(ailima @ 2015 01 27, 19:24)
Man tai iš 450 būdavo 600 smile.gif

krown vizitas ketvirtadienį 4u.gif

tai man per 4 dienas gaunas 500, tai gal tada ir susileidau visa doze, jei jau svirkstas rode 0 g.gif nes paskui vel nustaciau ta pati svirksta ant 100 ir leidau ant serveteles tai sustojo ties 75, o servetele sudreko, tai kaip ir buvo daugiau reiskias g.gif

QUOTE(RositaK @ 2015 01 27, 19:29)
taip, ten laseliu daugiau yra  mirksiukas.gif
bet šito tavo nesuprantu parašymo " nes dabar besileidziant man nesustojo ant skaiciuko, o rode 0, nors turejo sustot ties 50"  g.gif
tu turi švirkštus po 450? tai iš pirmo šviršto tau turėjo likti 75UI (trys dozės po 125), tai šyvakar turi sunaudoti tuos 75 ir plius is naujo svirksto 50

norejau parasyt, kad 4ta karta kai leidaus, tai nustaciau ant 125, suspaudziau ir rode 0, o kai Sevda aiskino, tai jei sustos ant skaiciuko, tai ant to kurio sustos, tai paemus nauja svirksta nustatyt ta skaiciu, ant kurio sustojo pirmam svirkste (suleidus is pirmo svirksto 75, turetu sustot ant 50, kad tiek dar reikia suleist g.gif ). ar as cia jau kazka maisau doh.gif nes man per visus IVF neteko dalint per abu svirkstus, visada tos dozes lygiai issidalindavo blush2.gif

QUOTE(Karmensita @ 2015 01 27, 19:30)
Šifonyte, man irgi rodydavo 0:) viskas tvarkoje.

tai jei rodydavo 0, tai taip iseina, kad as visa doze susileidau, ar ne? ar reikia dar dasileisti? blush2.gif
Atsakyti
Na man atleidus po suspaudimo rodydavo 0, bet aš per kelis pieštukus irgi nedalinau..nežinau, kaip būna, jei tą "extra" dar leidies. Tik mačiau, kad kažkiek tikrai likdavo.
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2015 01 27, 19:59)
norejau parasyt, kad 4ta karta kai leidaus, tai nustaciau ant 125, suspaudziau ir rode 0, o kai Sevda aiskino, tai jei sustos ant skaiciuko, tai ant to kurio sustos, tai paemus nauja svirksta nustatyt ta skaiciu, ant kurio sustojo pirmam svirkste (suleidus is pirmo svirksto 75, turetu sustot ant 50, kad tiek dar reikia suleist  g.gif ). ar as cia jau kazka maisau doh.gif  nes man per visus IVF neteko dalint per abu svirkstus, visada tos dozes lygiai issidalindavo blush2.gif
tai jei rodydavo 0, tai taip iseina, kad as visa doze susileidau, ar ne? ar reikia dar dasileisti?  blush2.gif

tada viskas geri, tiesiog švirkšte buvo daugiau vaisto.
turi daugiau nebesispausti švirkštas, nesvarbu, kad tarkim sustoja ant skaičiaus 50. Tą 50 reikėtų kitame švirkšte nusistatyti ir susileisti, taip 4u.gif

ailima, jau apžiūrėjau, kad į Kapadokiją, t.y. šalia esančio miesto Nevsehir oro uostą, bilietas į vieną pusę kainuoja 79TRY thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 27 sausio 2015 - 19:14
QUOTE(RositaK @ 2015 01 27, 20:11)
tada viskas geri, tiesiog švirkšte buvo daugiau vaisto.
turi daugiau nebesispausti švirkštas, nesvarbu, kad tarkim sustoja ant skaičiaus 50. Tą 50 reikėtų kitame švirkšte nusistatyti ir susileisti, taip  4u.gif

oi labai aciu jums moterytes, nuraminot aciuks.gif kai paskui dar kart nustaciau ir suleidau ant serveteles ir ji suslapo, tai tada sustojo jau ne ant 0, tai pagalvojau, kad buvo vaisto daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2015 01 27, 20:19)
oi labai aciu jums moterytes, nuraminot  aciuks.gif kai paskui dar kart nustaciau ir suleidau ant serveteles ir ji suslapo, tai tada sustojo jau ne ant 0, tai pagalvojau, kad buvo vaisto daugiau  ax.gif

nepigus tas servetėlės sušlapinimas buvo lotuliukas.gif
kitąkart žinosi mirksiukas.gif man pamenu irgi reikėjo per kelis švirkštus "skelti" dozę
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 01 27, 20:23)
nepigus tas servetėlės sušlapinimas buvo  lotuliukas.gif
kitąkart žinosi  mirksiukas.gif man pamenu irgi reikėjo per kelis švirkštus "skelti" dozę

ai, ten tik 25 susileido ant serveteles, tai nebrangu, beto ramybe kad viska susileidau brangesne lotuliukas.gif tai jau taip, kita kart tikrai zinosiu, aisku dar ir su jusu pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2015 01 27, 15:20)
o kur ten arčiausiai yra kalnai, gal ir mes "pašoktume" iki kokio kalniuko jeigu bus laiko  biggrin.gif

Vaziuoju po darbo ir rasau is tel, tai neturiu po ranka nuorodu. As kelis nacionalinius parkus nusiziurejau, 6 val "drive" nuo stambulo.
Idesiu ryt nuorodas vakare, tikiuosi ne per velu tau bus. Nebeturesiu jauciu jegu kol grisiu jungt kompa namie.
Atsakyti