QUOTE(proteste @ 2015 02 02, 17:52)
Sveikos, mamytės.
Atidžiai skaitau šį forumą ir rezgu mintį, jog ir mums reikia važiuoti pas kaimynus apsipirkti. Gal man kas galėtų padėtų ir pasakyti, ar žvelgiant į mano būtiniausių pirkinių krepšelį, verta važiuoti į Lenkiją. Plius minus aprašiau ką perkame Lietuvoje - gal kieno žvitrioji ir įgudusi akis tiesiog pasakyti, ar pavyktų sutaupyti pinigėlių
Iš anksto dėkoju.
Maistas:
Higiena, buitinė chemija
Atidžiai skaitau šį forumą ir rezgu mintį, jog ir mums reikia važiuoti pas kaimynus apsipirkti. Gal man kas galėtų padėtų ir pasakyti, ar žvelgiant į mano būtiniausių pirkinių krepšelį, verta važiuoti į Lenkiją. Plius minus aprašiau ką perkame Lietuvoje - gal kieno žvitrioji ir įgudusi akis tiesiog pasakyti, ar pavyktų sutaupyti pinigėlių

Maistas:
Higiena, buitinė chemija
Mano subjektyvia nuomone, tai dar paskaiciuokit atstuma pirmyn-atgal. Sakykim, mes is Vilniaus, tai pirmyn-atgal mums gaunasi 300km. Vadinasi, minusan 30 euru. Kokius ir kiek maisto produktus reikia pirkti, kad atsipirktu tie 30 euru+viena diena, skirta poilsiui?

Man kelione atsiperka, kai vaziuoju pirkti statybiniu medziagu.

O jei reikia tik maisto, tai gaudausi akcijas cia, Lietuvoj. Tai bent jau sutaupau laisva poilsio diena, neskirdama jos grudimuisi po lenkiskas parduotuves.

Kaip sakiau, cia tik mano patirtis ir nuomone

Bet pries vykstant visada reikia laaaabai gerai pasiskaiciuoti finansus ir tai, ar tilps tokie kiekiai i masina, galu gale, kur talpinsit visa tai namuose, juk ir saldikliai neguminiai...