Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

QUOTE(proteste @ 2015 02 02, 17:52)
Sveikos, mamytės.

Atidžiai skaitau šį forumą ir rezgu mintį, jog ir mums reikia važiuoti pas kaimynus apsipirkti. Gal man  kas galėtų padėtų ir pasakyti, ar žvelgiant į mano būtiniausių pirkinių krepšelį, verta važiuoti į Lenkiją. Plius minus aprašiau ką perkame Lietuvoje - gal kieno žvitrioji ir įgudusi akis tiesiog pasakyti, ar pavyktų sutaupyti pinigėliųsmile.gif Iš anksto dėkoju.

Maistas:

Higiena, buitinė chemija

Mano subjektyvia nuomone, tai dar paskaiciuokit atstuma pirmyn-atgal. Sakykim, mes is Vilniaus, tai pirmyn-atgal mums gaunasi 300km. Vadinasi, minusan 30 euru. Kokius ir kiek maisto produktus reikia pirkti, kad atsipirktu tie 30 euru+viena diena, skirta poilsiui? g.gif Kiek kg morku, obuoliu, cukraus, pieno reikia italpinti ir ar masina gumine?

Man kelione atsiperka, kai vaziuoju pirkti statybiniu medziagu. blush2.gif Tada taip, dideli pirkiniai, salia ju maistas+higienos prekes(beje, kai uzsipirkau higienos prekiu vasara Lenkijoj, tai, ziuriu, dar pusmeciui ju pakaks, o pirkau lyg ir menesiui doh.gif ) tikrai atsiperka.
O jei reikia tik maisto, tai gaudausi akcijas cia, Lietuvoj. Tai bent jau sutaupau laisva poilsio diena, neskirdama jos grudimuisi po lenkiskas parduotuves. drinks_cheers.gif

Kaip sakiau, cia tik mano patirtis ir nuomone 4u.gif
Bet pries vykstant visada reikia laaaabai gerai pasiskaiciuoti finansus ir tai, ar tilps tokie kiekiai i masina, galu gale, kur talpinsit visa tai namuose, juk ir saldikliai neguminiai... ax.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif nuo mūsų irgi neapsimoka viemiems, o jau važiuot kelioms šeimoms reikia žiuret su kokia mašina važiuot tada

plius ypač higienos, buities prekės reikia atidžiai išnagrineti ju prekybcentriu lankstinukus, kad važiuoti tada kai eina akcijos ir nuolaidos tam ką jūs naudojat ,nes pvz kai mes buvom prieš 2 sav. tai visuose prekybcentriuose ėjo persil akcijos, kainos gal ir geros, bet kaip aš jo nenaudoju tai kas man iš to...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 03 vasario 2015 - 11:13
O pagal dabartinius kursus geriau keistis įvažiuojant į Lenkiją ar banke? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Na cia tikriausiai amzina diskusija kam atsiperka kam ne. Mes is Kauno jau antri metai vaziuojame apsipirkti i lenkija ir turiu pastebeti kad ne tik kuras atsiperka bet dar ir pasitaupo visai solidi suma per menesi. Seima musu tryju asmenu. Gaminu daug namuose, mazai pusgaminiu perkam. Tad miltai perkami pusiau pigiau nei lietuvoje, pienas stipriai pigiau, mesa puskiaulis, is jo pasigaminame desreliu pasirukome lasinuku. Buitines prekes jei ir nesigauna labai pigiai bet elementarus tuoletinis kokbiskesnis ir ekonomiskiau naudojasi nes daugiau lapeliu. Cia kaip pasakius jei pirktume 1 kg miltu ir 2 kilogramus mesos kas be ko nevaziuotume, bet kai uzsiperki menesiui ar kartais ir dviem tai super gerai. Ir plius atsimalu prekybos centre viena diena, o cia reiketu eiti makaluotis kelis kart per savaite stumdytis tose paciose eilese, o kadangi gyvenam dar ne paciame mieste tai kiek kuro sudegintume nei nebeskaiciuoju. Ir is principo man lenkiska produkcija atrodo kokybiskesne nei tokio paties lygio Lietuvoje. Bet cia tik mano nuomone.
Atsakyti
Gal paskutiniu metu kas nors važiavo pro Lazdijus? Kažin kaip kelio darbai už Seinų? Gal jau į pabaigą ar bent mažiau šviesoforų ir daugiau sutvarkytų atkarpų?
Atsakyti
QUOTE(plyta @ 2015 02 03, 14:59)
Na cia tikriausiai amzina diskusija kam atsiperka kam ne. Mes is Kauno jau antri metai vaziuojame apsipirkti i lenkija ir turiu pastebeti kad ne tik kuras atsiperka bet dar ir pasitaupo visai solidi suma per menesi. Seima musu tryju asmenu. Gaminu daug namuose, mazai pusgaminiu perkam. Tad miltai perkami pusiau pigiau nei lietuvoje, pienas stipriai pigiau, mesa puskiaulis, is jo pasigaminame desreliu pasirukome lasinuku. Buitines prekes jei ir nesigauna labai pigiai bet elementarus tuoletinis kokbiskesnis ir ekonomiskiau naudojasi nes daugiau lapeliu. Cia kaip pasakius jei pirktume 1 kg miltu ir 2 kilogramus mesos kas be ko nevaziuotume, bet kai uzsiperki menesiui ar kartais ir dviem tai super gerai. Ir plius atsimalu prekybos centre viena diena, o cia reiketu eiti makaluotis kelis kart per savaite stumdytis tose paciose eilese, o kadangi gyvenam dar ne paciame mieste tai kiek kuro sudegintume nei nebeskaiciuoju. Ir is principo man lenkiska produkcija atrodo kokybiskesne nei tokio paties lygio Lietuvoje. Bet cia tik mano nuomone.

Visiškai sutinku su Jumis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(plyta @ 2015 02 03, 13:59)

drinks_cheers.gif Viskas atitiinka, kaip ir mano seimos poreikiams, dar ir tevukus apiperkam. Plius kosmetika, kokybiska lenku avalyne, rubas koks idomesnis uz padoria kaina, o ne uzkelta musu biznieriu iki idiotizmo doh.gif
Atsakyti
Mes važiavom pirmą kartą, užpraeitą savaitę, iš Vilniaus. Kai kuras nekainavo, tai tikrai apsimokėjo važiuoti smile.gif Pvz, pieną pirkom už 1,65 Lt, jo pasiėmėm visą poką. "Geltoną" sūrį pirkom po 12,90 Zl. Cukrus buvo 1,79 Zl. Vištiena žymiai pigiau, ketvirčiams buvo akcija po 3,79 Zl, berods, bet mes jų nebegavome, nes lietuviai prieš mus pasiėmė visą likutį (maksimos maišą) biggrin.gif
Ką pastebėjau, kad, nors pirkom beveik viską mažesnėm kainom, bet pvz, mėsos kokybė tikrai geresnė, nei Lt. Pirkom šoninę įpokavime, tai be to, kad labai skani ir pigi, tai ir visiškai sausa, nebuvo to sunkumo ir šlapumo, kaip mūsų rūkytoje mėsoje pasitaiko. Dėl sūrio labai abejojau, kaina tik 12,9 Zl, galvojau, gal neskanus bus, bet laaaabai patiko. Iš butinės chemijos, kurią aš perku-ji nebuvo ten pigesnė. Pasiėmiau kažkokį pigų lenkišką skalbiklį ir minkštiklį, bet dar neišbandžiau.
Mes nevažiavom į mėsos baze/turgų, tai perkant mėsos, manau, labiau apsimokėtų važiuoti. Šiuo atveju su tokiais pirkiniais, kaip mūsų, jei būtų kainavęs kuras, būtų išėję gal "tas ant to". Bet visai smagu buvo pasižvalgyti, ir asortimentas truputį kitoks, nei pas mus. Rūbų irgi neradau tinkamų ir pigesnių (mes tik prekybcentriuose buvom), pvz, man draugė pigiau iš UK Tesco atsiunčia, o Lenkijos Tesco buvo brangiau.
Siūlau vis tik kartą nuvažiuoti ir pasižvalgyti, jei jau noras yra, o tada ir patys pamatysite, apsimoka ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2015 01 29, 14:05)

tai buvo atsakymas, kad biedronkoje galima atsiskaityti kortele 4u.gif
visgi paklausiu dar sykeli ax.gif buvom senokai, pernai balandzio men, tuomet biedronkoje atsiskaityti kortelem nebuvo galimybes verysad.gif
gal dar kas patvirtintu sia info, kaip visgi yra dabar? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2015 02 03, 19:28)
tai buvo atsakymas, kad biedronkoje galima atsiskaityti kortele 4u.gif
visgi paklausiu dar sykeli ax.gif buvom senokai, pernai balandzio men, tuomet biedronkoje atsiskaityti kortelem nebuvo galimybes verysad.gif
gal dar kas patvirtintu sia info, kaip visgi yra dabar? 4u.gif

Tikrai yra. Bet man kazkaip labai jau baisiu kursu paskaiciavo ax.gif Kita karta pirkau jau grynais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ppavasariss @ 2015 02 03, 18:44)
Tikrai yra. Bet man kazkaip labai jau baisiu kursu paskaiciavo  ax.gif  Kita karta pirkau jau grynais  smile.gif

aciu 4u.gif pagaliau pasidare thumbup.gif
man kazkaip labai sunku apskaiciuoti, kiek issigryninti ir issikeisti doh.gif retokai vaziuojam, patirties daug nera.
biedronkoje yra keletas perkamu produktu geresnem kainom- lydytas sviestas 500g kibirelis buvo 11.99zl, sia savaite vistienos file 12zl.
ar tesco tebedirba kiaura para?
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2015 02 03, 19:13)
aciu 4u.gif pagaliau pasidare thumbup.gif
man kazkaip labai sunku apskaiciuoti, kiek issigryninti ir issikeisti doh.gif retokai vaziuojam, patirties daug nera.
biedronkoje yra keletas perkamu produktu geresnem kainom- lydytas sviestas 500g kibirelis buvo 11.99zl, sia savaite vistienos file 12zl.
ar tesco tebedirba kiaura para?

O kaip lenkiškai lydytas sviestas. Čia ghi sviests? Gal foto turit kaip atrodo.
Atsakyti