Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

QUOTE(juratema @ 2015 02 21, 00:06)
mes pries pora metu vaziavom gartraukio i Lenkija, gyvenam netoli (Alytus) dar tada lankstinukus pas mus OBI i pasto dezute metydavo..nuvaziavom gartraukio, radau virtuves komplekta, kuris man idealiai tiko, pirkom viena `ciela``ir dar kelias spinteles atskirai, gavosi lygiai mano virtuves dydzio, parsivezem viska su vw passat universalu.Virtuve nemaza pas mane 13 kv metru.tai ir komplekciukas nemazas gavosi, bet tikrai labai pigiai isejo. Ir kadangi ten buvo kiekviena spintele su atskiru stalvirsiu, man netiko, as norejau bendro, kad butu kaip gamintas komplektas, na ir sekanciu vaziavimu parsivezem 4 cm storio stalvirsi, jau ispjauta taip kaip mums reikejo.
Dabar visi ziuro koks grazus komplektas ir netiki kad pirkti parduotuvej standartiniai baldai..Pirkdama stalvirsi pamaciau naujas plyteles virtuvei-va taip ir nusipirkom, nors iki tol net neplanavau keist.Visa virtuve, su stikliniu prie sienos ploksciu gartraukiu, komplektu, stalvirsiu ir plytelem man atsiejo apie 1500 lt, pakeliui dar ir maisto parsivezdavom-apsimokejo nerealiai, nes tokie komplektai kainuoja po 4-5 tukst

o kaip aplamai tie lenkiški virtuvės baldai, ar patenkinta jais? Girdėjau atsiliepimų, kad po pusmečio pradeda lūžinėti lentynos, stalčiai. Parašykite savo atsiliepimus
Atsakyti
QUOTE(Lanksti @ 2015 02 24, 13:04)
o kaip aplamai tie lenkiški virtuvės baldai, ar patenkinta jais? Girdėjau atsiliepimų, kad po pusmečio pradeda lūžinėti lentynos, stalčiai. Parašykite savo atsiliepimus

Pora metu nei sugriuvo nei suluzo, ir dar buvo isnuomotas pusantru metu butas buvo..taip kad..
Atsakyti
sveki, noriu pagalbos smile.gif noriu pirkt is lenkijos ir moketi paypalu, kokiu kursu nuskaiciuoja gal zinot ir ar apsimoka taip pirkt?smile.gif ar geriau per tarpininkes? perku tik is usa ir uk su lenkija dar nesusiduriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matrioshkyte @ 2015 02 24, 20:02)
sveki, noriu pagalbos smile.gif noriu pirkt is lenkijos ir moketi paypalu, kokiu kursu nuskaiciuoja gal zinot ir ar apsimoka taip pirkt?smile.gif ar geriau per tarpininkes? perku tik is usa ir uk su lenkija dar nesusiduriau smile.gif

o jus manot, kad tarpininkes pigiau paims ar visai nemokamai pristatys?
Atsakyti
QUOTE(matrioshkyte @ 2015 02 24, 21:02)

PayPal'as nuskaičiuoja tokiu pat kursu, kaip ir perkant USA ar UK, Lenkija čia ne prie ko smile.gif
priklausomai, kaip jūs pasirinkusi- nuskaičiuos banko kursu arba PayPal'o kursu.
Atsakyti
QUOTE(zujka19 @ 2015 02 25, 16:43)
PayPal'as nuskaičiuoja tokiu pat kursu, kaip ir perkant USA ar UK, Lenkija čia ne prie ko smile.gif
priklausomai, kaip jūs pasirinkusi- nuskaičiuos banko kursu arba PayPal'o kursu.

aciu to ir norejau smile.gif)
Atsakyti
sveiki,

turiu keliata klausimeliu smile.gif buvom sestadieni suvalkuose ir piko pieno bazej maciau uzrasa kad kazkas bus nuo kovo 1d ir tai susije su 50 zlotu, kadangi lenkiskai nesuprantu gal kas zinote kas ten buvo parasyta?
taip pat mane domina ar lenkojoje nera glaistytu varsks sureliu ar tik mes ju nerandame? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neklausk_kodel @ 2015 02 25, 18:41)
sveiki,

turiu keliata klausimeliu smile.gif buvom sestadieni suvalkuose ir piko pieno bazej maciau uzrasa kad kazkas bus nuo kovo 1d ir tai susije su 50 zlotu,  kadangi lenkiskai nesuprantu gal kas zinote kas ten buvo parasyta?
taip pat mane domina ar lenkojoje nera glaistytu varsks sureliu ar tik mes ju nerandame? smile.gif

Kažkaip ten būdavo pirkus už 50 zlotų duoda nuolaidą. Jeigu neklystu. smile.gif Reikėjo nusifotografuoti ar nusirašyti, o gryžus per google vertėją išsiversti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neklausk_kodel @ 2015 02 25, 18:41)
sveiki,

turiu keliata klausimeliu smile.gif buvom sestadieni suvalkuose ir piko pieno bazej maciau uzrasa kad kazkas bus nuo kovo 1d ir tai susije su 50 zlotu,  kadangi lenkiskai nesuprantu gal kas zinote kas ten buvo parasyta?

Lenkiškai nemoku, bet kaip supratau, perkant iki 50 zlotų dedamas 15 proc. antkainis, manau čia atbaido nuo pirkėjų su vienu buteliuku pieno smile.gif

Tai kokia valiuta geriau atsiskaitinėti parduotuvėje? Mokėjau visur kortele ir Lidle klausė kuo mokėsiu, sakiau zlotais, bet nuskaičiavo po 4,10 bash.gif: Pradžioj buvo rezervuota po 4,18, o va nuskaičiavo nepalankiu kursu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irisas: 25 vasario 2015 - 21:16
QUOTE(irisas @ 2015 02 25, 21:12)
Tai kokia valiuta geriau atsiskaitinėti parduotuvėje? Mokėjau visur kortele ir Lidle klausė kuo mokėsiu, sakiau zlotais, bet nuskaičiavo po 4,10  bash.gif: Pradžioj buvo rezervuota po 4,18, o va nuskaičiavo nepalankiu kursu.

Na kiek teko aiškintis, tai rezervuoja visada buhalteriniu kursu, dabar berods kazkas apie 4,16. O jau nuskaičiuoja visai kitaip smile.gif
"Užsienio šalyse atsiskaitant bet kuria „Visa“ mokėjimo kortele, kurios sąskaita tvarkoma eurais, eurai keičiami į tos šalies užsienio valiutą (atsiskaitymo suma) pagal „Visa Europe“ nustatytą atsiskaitymo kursą, kuris galioja operacijos duomenų tvarkymo dieną. Prie tarptautinės mokėjimo kortelių organizacijos „Visa Europe“ nustatyto atsiskaitymo kurso, jeigu operacijos valiuta yra ne eurai, yra pridedamas valiutos keitimo mokestis: naudojantis kredito kortele – 3 proc., debeto kortele – 1,25 procento". Bent jau taip sako SEB'o puslapis.
O koks Visa Europe atsiskaitymo kursas, galima pažiūtėti čia: Exchange Rates
Tai taip ir gaunasi,kad rezervuoja kokiu 4,16 kursu,o nuskaičiuoja 4,10 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivetaci: 26 vasario 2015 - 09:33
QUOTE(neklausk_kodel @ 2015 02 25, 17:41)

Tokiu jie neturi.

QUOTE(ddaiva25 @ 2015 02 25, 17:59)
Kažkaip ten būdavo pirkus už 50 zlotų duoda nuolaidą.

QUOTE(irisas @ 2015 02 25, 21:12)
Lenkiškai nemoku, bet kaip supratau, perkant iki 50 zlotų dedamas 15 proc. antkainis, manau čia atbaido nuo pirkėjų su vienu buteliuku pieno smile.gif

Tai ne nuolaida ir ne antkainis. Piko perkant iki 50 zl priskaiciuojamas PVM.
Atsakyti
Sakykite ar yra Lenkijoj 3D patalynes?

Ar kokioj internetineje ju parduotuveje. Niekas neužmate?? ax.gif 4u.gif
Atsakyti