Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

QUOTE(ddaiva25 @ 2015 03 07, 22:55)
Manau, kad nelabai apsimoka važiuoti šį sekmadienį, nes daugelis švenčia kovo 8 dieną, taigi ten tikrai apsipirkinės daug lenkų ir gali išpirkti daugelį prekių. Tikrai negalima važiuoti su mašina, kuri nėra apdrausta jūsų vardu. Nes jeigu važiuosite ir sustabdytų policija paprašytų dokumentų ir juose nebūtų jųsų vardo gali įtari, kad ji vogta. Tad geriau taip nerizikuoti. lietuvoje galima važiuoti, bet už sienos ribų ne. smile.gif

Is kur tokia nesamone istrauket??? Jokiu igaliojimu nereikia, visad vaziauvau su svetima masina (mano ir vyro pavardes skirtingos), su kaimynes masona,su brolio, kad ir kiek kas stabde, nesidomejo ar nevogta. Irapsipirkt sekmadieni jokiu problemu. Lenkai furom visko neisperka,kad neliktu.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2015 03 08, 16:43)
Is kur tokia nesamone istrauket??? Jokiu igaliojimu nereikia, visad vaziauvau su svetima masina (mano ir vyro pavardes skirtingos), su kaimynes masona,su brolio, kad ir kiek kas stabde, nesidomejo ar nevogta. Irapsipirkt sekmadieni jokiu problemu. Lenkai furom visko neisperka,kad neliktu.

Turiu giminaitį, kuris dirba policijoije ir jis man patarė geriau nevažiuoti su automobiliu, kuris nėra užregistruotas vairuotojo ar kokio nors keleivio. Per mėnesį kelis kartus važiuoju į Sovetską apsipirkti ir muitininkai nepraleidžia jeigu nesi automobilio savininkas arba naudotojas. Ir sakė, kad tai galioja važiuojant per betkokią sieną. Nežinau kiek čia teisybės, bet aš nevažiuočiau, nerizikuočiau. smile.gif Gal reikėtų paskambyti į draudimą ar kur kitur, pasidomėti.
Atsakyti
QUOTE(ddaiva25 @ 2015 03 08, 15:53)
Turiu giminaitį, kuris dirba policijoije ir jis man patarė geriau nevažiuoti su automobiliu, kuris nėra užregistruotas vairuotojo ar kokio nors keleivio. Per mėnesį kelis kartus važiuoju į Sovetską apsipirkti ir muitininkai nepraleidžia jeigu nesi automobilio savininkas arba naudotojas. Ir sakė, kad tai galioja važiuojant per betkokią sieną. Nežinau kiek čia teisybės, bet aš nevažiuočiau, nerizikuočiau. smile.gif Gal reikėtų paskambyti į draudimą ar kur kitur, pasidomėti.

Nereikia lyginti Rusijos ir ES saliu schmoll.gif
Atsakyti

Sovieckas (rusija) yra trečioji šalis - ne ES. Todėl nepraleidžia. O ES judėti gali taip pat, kaip maršrutu Marijampolė - Kaunas. Tik asmens kortelės reikia.
Atsakyti
QUOTE(anna86 @ 2015 03 08, 17:02)
Sovieckas (rusija) yra trečioji šalis - ne ES. Todėl nepraleidžia. O ES judėti gali taip pat, kaip maršrutu Marijampolė - Kaunas. Tik asmens kortelės reikia.

Gal būt ir galima. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ddaiva25: 08 kovo 2015 - 17:20
QUOTE(ddaiva25 @ 2015 03 07, 23:55)
Tikrai negalima važiuoti su mašina, kuri nėra apdrausta jūsų vardu. Nes jeigu važiuosite ir sustabdytų policija paprašytų dokumentų ir juose nebūtų jųsų vardo gali įtari, kad ji vogta. Tad geriau taip nerizikuoti. lietuvoje galima važiuoti, bet už sienos ribų ne. smile.gif

Jei nezinote, tai nerasinekite nesamoniu.
Atsakyti
QUOTE(solnyszko @ 2015 03 08, 18:26)
Jei nezinote, tai nerasinekite nesamoniu.

Manau, šis forumas tam ir yra, kad apsikeistume informacijom ir galėtume praplėsti žinias. Atsiprašau kad mano informacija buvo klaidinga, bet maniau, kad esu teisi. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, pastebėjau, kad temos pradžioje nėra įvestos Suvalkų mieste "POLOMarket" parduotuvės. Perskaičiau Jūsų visą temą labai smagu, kad galima sužinoti daug apie Lenkiją. Šaunu merginos!
Atsakyti
Per mėnesį kelis kartus važiuoju į Sovetską

Mes jau 11 metu gyvename EUROPOS SAJUNGOJE!

QUOTE(samsung123 @ 2015 03 08, 17:46)
Sveikos, pastebėjau, kad temos pradžioje nėra įvestos Suvalkų mieste "POLOMarket" parduotuvės. Perskaičiau Jūsų visą temą labai smagu, kad galima sužinoti daug apie Lenkiją. Šaunu merginos!

Jei tokia parduotuve yra, irasysim kitoje temoje. mirksiukas.gif Aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ddaiva25 @ 2015 03 07, 23:55)
Manau, kad nelabai apsimoka važiuoti šį sekmadienį, nes daugelis švenčia kovo 8 dieną, taigi ten tikrai apsipirkinės daug lenkų ir gali išpirkti daugelį prekių. Tikrai negalima važiuoti su mašina, kuri nėra apdrausta jūsų vardu. Nes jeigu važiuosite ir sustabdytų policija paprašytų dokumentų ir juose nebūtų jųsų vardo gali įtari, kad ji vogta. Tad geriau taip nerizikuoti. lietuvoje galima važiuoti, bet už sienos ribų ne. smile.gif

daug kas jau atsake , kas jusu klaidinga info , tai nesikartosiu ....
as vazineju su masina kuri yra ne ant mano vardo uzrasyta , draudimas ir ne ant manes smile.gif svarbu visi dokumentai , zalia korta uz lietuvos ribu , draudimas ir visi kiti reikalingi dokumentai masinos

nepamenu niko , tai aciu , uz issamia informacija 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo riberte: 08 kovo 2015 - 19:26
Sveikos smile.gif
vaziavom ir mes siandien pirma karta apsizvalgyti pas kaimynus ax.gif
Taigi aplankem kauflanda,stokrotka ir biedronka,plaza.Na,o kaineles zlotais butu tokios:
Kiaul.nugarine-11.99
sonkauliukai su daug mesos-9.69(stokrotkoj),10.49-biedronkoj
suris gouda-13.90
ketvirciai-3.79
sviezia antis-7.75
pomidorai-3.95
pistacijos-46,9
ariel kapsules 32 vnt-24(pas mus su akcija 30 lt)
pienas-1,95
grietine 18% 330g-1,55
Cia pagrindiniai dalykai,del kuriu vaziavom.Pirkom ne tik sau,o ir anytai ir mano mamai.Isleidau viso 170 euru,o maisto prikrovem pilna visureigio bagazine.Visokiu jogurteliu,varskyciu,desreliu,saldainiu,feiriu,sunu maisto ir t.t. nerasau.
Beje,degalu sunaudojom+- 25 litrus.Patys esam Vilnieciai,bet teko vaikus seneliam palikt,tad vaziavom is dar toliau.Taigi,visai nebaisu biggrin.gif
Lietuviu mazai,prekiu visu pilna,imk kiek nori biggrin.gif
Patiko buitines technikos parduotuve plazoj 2 aukste,labai malonus darbuotojai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S&S: 08 kovo 2015 - 22:10
QUOTE(S&S @ 2015 03 08, 22:08)
vaziavom ir mes siandien pirma karta apsizvalgyti pas kaimynus  ax.gif

Na va kaip smagu. thumbup.gif Mes irgi siek tiek is uz Vilniaus vaziuojam, tai visai nebaisu tie km. Kai beveik visa Europa su masina esam ismaise, tai iki Suvalku ir atgal, mums kaip prasiblaskymas. biggrin.gif O dar kai paskutini karta vaziavom dviem porom, tai ir kuro islaidos per puse gavosi, tai is vis fantastika.
Sakau vyrui, kad reikia jau saldiklio likucius naikinti ir maut shopintis. Bet vis mastau kokio geguzes - birzelio menesio palaukt, kai jau braskes bus.
Mergaites, ar esat pirkusios braskes uogienem, saldymui itt. PL, ar pigiau tuos uogos budavo nei pas mus LT? g.gif Ir kur, bazej, turguj?
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 08 kovo 2015 - 23:47