Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas, 5 tema

QUOTE(Mano vardas @ 2015 02 09, 19:06)
As skambinciau ir nieko nelaukciau ir labai rimtai nusiteikus prasyciau antros op arba pilno pinigu grazinimo.

Pritariu. Nera ko laukti, kuo anksciau issiaiskinsi, tuo geriau tau paciai bus.
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2015 02 09, 15:32)
Bet visos dietos "neisejai" ?

Ne perejau prie kitos kur vaisiu ,darzoviu daugiau. Turbut per drastiska buvo taip anksti pradet,nes silpna jauciaus.

QUOTE(Mataij @ 2015 02 09, 15:48)
toms kurios neseniai po op , tynis dar laikosi?

Sutinus ir atipriai.Bet as rukanti tai manau irgi itakos daro.

QUOTE(viktoriukas83 @ 2015 02 09, 17:53)
Kaip manot, kada man jam paskambinti, gal lukterti kol bus 3-4 men? Nes jis pats sake susisieks su manim per Velykas, ar jau dabar skambinti? Mano vyras mane guodzia, o man dar labiau verkti norisi

Skambin siandiena rytoj ir jokiu laukti,sumoketa uz pilna padaryta daline jis turi padaryt tai uzka sumokejo.

Manau reiktu duot jai prisijungima ,kad pamatytu kaip atrodo pilna plastika ir ,kad ji gali ir metus laukt nieka nepasikeis. Ner pas tave ten kazkokiu anamaliju ir neissprendziamu reikalu. Tau turi atlikt pilna plastika tas pats gydytojas ,sutarti turi but irasyta uzka sumokejai ar pilna ar daline. Pas tave tikrai nepilna ir tu turi visas teises i paslauga. Nerek neverk,susirasyk teksta pasakyk,kad laukt nematai prasmes ,nori kad butu paskirta data kada bus atlikta pulna plastika. Tai bus ne anksciau nei kokie 5men pi op manau,bet bent busi rami ir zinosi ,kad viskas bus sutvarkyta.
Atsakyti
nueme šiandien klijus, vaizdas tenkina kaip po beveik 3 sav ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mataij @ 2015 02 09, 19:49)
nueme šiandien klijus, vaizdas tenkina kaip po beveik 3 sav ax.gif

kokius klijus?
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2015 02 09, 19:18)
kokius klijus?

Nuo rando smile.gif pas mane buvo klijuota o ne siūta
Atsakyti
QUOTE(viktoriukas83 @ 2015 02 09, 17:15)
As savaite, nuemiau pleistrus pradejau tepti krema (mederma) ir is kart matau kad kazkas ne to, plestis ar tamseti pradejo, grizau prie pleistriuku) - visoms rekomenduoju, bet as ant ju virsaus dar uzdedu ta paprasta paper tape, kad laikytusi visa savaite - nekeiciu

Papildyta:
merginos jei pilnai tia man atliko ir krutine (kas isejo labai gerai) - uz viska sumokejau 19.900 (ale nuolaida)- tai yra 10000 uz mini pilva (nors taremes pilnam pilvui) ir uz krutine 10000.

Kriokiu kaip 15-kos, as net nedristu pakelti rago ir be asaru jam pasakmbinti, jis man vis sako (laiskuose) nurimkite ir palaukite, ko laukti? merginos pilvus nesioja, as maudymuko nebuvau metu metus uzsidejus, matot siemet galesiu? As arba susirgsiu protiskai (kas jauciiu ir taip sergu) - arba .... o buvau tokia kruopsti renkantis gydytoja. Gailiuosi, kad nepasirinkau M. Norkaus, nors dievas zino kaip butu iseje.
Aciu uz palaikyma aisku, bet vilties as nebeturiu, pilvas bumbulas mane zudo, bamba trikampio formos anomalija, o raumenys virs bambos prasiskyre 100%, tik nesupranti kodel raumenys gaktos srity tokie patine...gal man jau AtA pareina. (neturiu galimybes nueiti pas kita gyd, o ir pas savaji neinu, nes ne vietine o ten kur gyvenu kainos kosmines net uz konsultacija)

Skambink nieko nelauk, aš eičiau ir su kitais pasitarti, nes jei reikės atskristi TIK konsultacijai kainuos tikrai daugiau unsure.gif
Atsakyti
Aciu paneles - as jam pasuksiu - bet drasos 0.
Dziaugiuos uz kitas kad jums apvyko. Baisiausia tai kad as gyvenu ne LT sad.gif ir i LT skridau tik karta pe rmetus - as US nepriskaraidysi kada panorejus.
Atsakyti
QUOTE(viktoriukas83 @ 2015 02 09, 19:28)
Aciu paneles - as jam pasuksiu - bet drasos 0.
Dziaugiuos uz kitas kad jums apvyko. Baisiausia tai  kad as gyvenu ne LT sad.gif ir i LT skridau tik karta pe rmetus - as US nepriskaraidysi kada panorejus.

skambink, kalbėk ir griežtai kalbėk, nusiųsk savo foto kitiems chirurgams mirksiukas.gif paklausk jų nuomonės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viktoriukas83 @ 2015 02 09, 18:53)
Kaip manot, kada man jam paskambinti, gal lukterti kol bus 3-4 men? Nes jis pats sake susisieks su manim per Velykas, ar jau dabar skambinti? Mano vyras mane guodzia, o man dar labiau verkti norisi

Viktoriukas, o mano akim nera ten taip pas tave blogai mirksiukas.gif Randukas tikrai nera toks trumpas, koks turetu buti dalines pilvo plastikos, plius jis labai grazutis, plonytis.... zodziu mano akim nera taip blogai ax.gif tik kad raumenys tikrai nepilnai sutvarkyti. Manau cia gali buti net ne gydytojo kazkokia kalte, gal buvo bedu su tavo vidumi op. metu g.gif arba tiesiog gydytojo toks operacijos braizas blink.gif sunku pasakyti istiesu.
Mini plastika:
user posted image

Buk gera idek foto tiesiog stovint tiesiai ir dar pasisukus i sonus. smile.gif

Ir nenusimink taip, manau, kad tos bedeles pas tave lengvai pataisomos, laiko dar tikrai mazai praeje. O gydytojui neduok ramybes..

Be to siulau visus laiskus siusti el. pastu, kad gautum irodancius atsakymus, o jei skambinsi, butinai isijunk kita telefona su diktofonu. Kiekvienas daktaro zodis yra svarbus, jei tektu bilinetis. cool.gif
Atsakyti
Virginp, as atsiusiu foto dar stovint, rando aukstis ir balionas ne pro kur.
As jam parasau laiska A4 formato ilgio ji sman 7 zodzius atraso. NEmoku as buti akiplesiska ir ikyri, ir taip mane isvadino perfekcioniste
Atsakyti
QUOTE(viktoriukas83 @ 2015 02 09, 20:14)
As jam parasau laiska A4 formato ilgio ji sman 7 zodzius atraso. NEmoku as buti akiplesiska ir ikyri, ir taip mane isvadino perfekcioniste

Galiu padėt parašyt laišką lotuliukas.gif aš už kiekvieną eurą akis išdraskyčiau, nes čia MANO pinigai, kuriuos pati uždirbau.... sumokėjau už rezultatą kuris buvo žadėtas, negalėjo reikėjo neapsiimt rolleyes.gif papurtyčiau perkeltine prasme kaip turi būt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viktoriukas83 @ 2015 02 09, 21:14)

Tai reiskia, kad tu esi tobula ir sieki tobulumo thumbup.gif , kas yra labai gerai! Taip ir turi buti mirksiukas.gif Siaip tai yra tavo kunas ir tu reikalauji tiesiog gero rezultato, gi neprisigalvoji veju g.gif
O kad dr. atraso tik kelis zodzius, tai cia normalu. rolleyes.gif as M. irgi laiskus rasau po puse puslapio, o atsakyma gaunu is dvieju sakiniu, bet man jie konkretus ir aiskus ax.gif
Nusiramink ir nesinervuok taip stipriai, tai kenkia tavo gyjimui rolleyes.gif
Atsakyti