redy tik sausio 21 dieną pasijungė prie mūsų, o jau pretenduoja į slapuką....
MANO VARDAS gruodžio 28 pradėjo bendrauti, o jau sausio 9 jau buvo duotas slapukas...
LAURADA prisijungė sausio 21d. mūsų temoje parašė lygiai 2 žinutes ir jau pretenduoja į albumą
Parissweet sausio mėn sakė nori OP ir lyg turi slapuką, bet nuo spalio kaip dingo taip dingo
nesupykite, tos kurias išvardinau, neturiu nieko prieš, bet, o, tačiau mano manymu mes drąsiai dalinamės tom foto, asmeniškai man tai nelabai norėtųsi, kad taip toliau būtų, nes vis gi ten ne nosis ir ne pirštas
Papildyta:
QUOTE(Awarded @ 2015 01 26, 09:56)
Cia ne kiek laiko bendravo esme,o zmogaus natura tokia. Iskritikavo virginp ,o fotkes istryne savo.
O kaip yra su tais albumais kur panos prekiauja viskuom jos sukelia i fotki foto ir nieks nei dadet nei istrint negali. Tik ar apsimtu taip kas.
Arba galima kopijuot albuma ir jei tas zmogus istryne savo foto,albuma atstatyt ,o slapuka pakeist.
Pries duodant slapuka kiekviena perspet nuotraukos bus kopijuojamos ir atstatomos.
Tai bent nebus tokiu savanaudziu praejuniu.
jos padaro viešus albumus, t.y. mato visi be išiemties, todėl kiti ir negali prisijungti bei trinti

sorry aš taip nesutinku
o pabendravime tikrai yra esmė, nes ateina kai kurios pabendrauja tik tam kad gauti slapuką pasižiūrėti ir dingsta

tegu normaliai įsivažiuoja

čia mano nuomonė
QUOTE(virginp @ 2015 01 26, 09:58)
Per greitai ir albumelyje duodame Taip, o be to balsavimas turetu buti uzskaitomas tik senbuviu, o siuo metu balsuoja kaa netingi