Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas, 5 tema

QUOTE(Masianca @ 2015 01 26, 00:50)
Visiskai nejuokinga,nesupratai posto esmes tiek to .Jeigu nepatiko komentaras nereiskia kad kazkas cia neetiskai pasakyta,ar tik pripratai kad visi gyrt tave turi?
Papildyta:
Istriniau savo nuotraukas manau neetiska su rubais be,su balinem ne balinem suknelem.. bye1.gif irnesakyk.gif

Labai nesaziningai pasiielgei istrindama....o kiek verkei kad pakliuti i albumeli. Taip negalima elgtis! Reikia moketi priimti kritika blush2.gif Tikiuosi daugiau nepasitaikys tokiu forume g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roxyte: 26 sausio 2015 - 09:35
QUOTE(roxyte @ 2015 01 26, 09:34)
Labai nesaziningai pasiielgei istrindama....o kiek verkei kad pakliuti i albumeli. Taip negalima elgtis! Reikia moketi priimti kritika  blush2.gif Tikiuosi daugiau nepasitaikys tokiu forume  g.gif

paskutiniu metu labai atsipalaidavome su tuo slaptažodžių dalinimu, atėjau atsiunčiau foto ir jau vos ne kitą dieną gaunu slaptažodį blush2.gif aš atsimenu nemažai prabendravau kol jį gavau. Galėtų ir dabar taip būti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2015 01 26, 10:42)
paskutiniu metu labai atsipalaidavome su tuo slaptažodžių dalinimu, atėjau atsiunčiau foto ir jau vos ne kitą dieną gaunu slaptažodį  blush2.gif  aš atsimenu nemažai prabendravau kol jį gavau. Galėtų ir dabar taip būti  blush2.gif

drinks_cheers.gif reikia priimti naujas vidaus taisykles rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2015 01 26, 09:45)
drinks_cheers.gif  reikia priimti naujas vidaus taisykles  rolleyes.gif

kad ankščiau jos tokios ir buvo, paskutiniu metu žiūriu, kad labai daug išdalinome slapukų parašiusioms vos kelis postus g.gif
Atsakyti
Cia ne kiek laiko bendravo esme,o zmogaus natura tokia. Iskritikavo virginp ,o fotkes istryne savo.

O kaip yra su tais albumais kur panos prekiauja viskuom jos sukelia i fotki foto ir nieks nei dadet nei istrint negali. Tik ar apsimtu taip kas.
Arba galima kopijuot albuma ir jei tas zmogus istryne savo foto,albuma atstatyt ,o slapuka pakeist.

Pries duodant slapuka kiekviena perspet nuotraukos bus kopijuojamos ir atstatomos.

Tai bent nebus tokiu savanaudziu praejuniu.
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2015 01 26, 10:47)
kad ankščiau jos tokios ir buvo, paskutiniu metu žiūriu, kad labai daug išdalinome slapukų parašiusioms vos kelis postus  g.gif

Per greitai ir albumelyje duodame Taip, o be to balsavimas turetu buti uzskaitomas tik senbuviu, o siuo metu balsuoja kaa netingi doh.gif
Atsakyti
redy tik sausio 21 dieną pasijungė prie mūsų, o jau pretenduoja į slapuką....

MANO VARDAS gruodžio 28 pradėjo bendrauti, o jau sausio 9 jau buvo duotas slapukas...

LAURADA prisijungė sausio 21d. mūsų temoje parašė lygiai 2 žinutes ir jau pretenduoja į albumą rolleyes.gif

Parissweet sausio mėn sakė nori OP ir lyg turi slapuką, bet nuo spalio kaip dingo taip dingo g.gif

nesupykite, tos kurias išvardinau, neturiu nieko prieš, bet, o, tačiau mano manymu mes drąsiai dalinamės tom foto, asmeniškai man tai nelabai norėtųsi, kad taip toliau būtų, nes vis gi ten ne nosis ir ne pirštas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Awarded @ 2015 01 26, 09:56)
Cia ne kiek laiko bendravo esme,o zmogaus natura tokia. Iskritikavo virginp  ,o fotkes istryne savo.

O kaip yra su tais albumais kur panos prekiauja viskuom jos sukelia i fotki foto ir nieks nei dadet nei istrint negali. Tik ar  apsimtu taip kas.
Arba galima kopijuot albuma ir jei tas zmogus istryne savo foto,albuma atstatyt ,o slapuka pakeist.

Pries duodant slapuka kiekviena perspet nuotraukos bus kopijuojamos ir atstatomos.

jos padaro viešus albumus, t.y. mato visi be išiemties, todėl kiti ir negali prisijungti bei trinti mirksiukas.gif sorry aš taip nesutinku 4u.gif

o pabendravime tikrai yra esmė, nes ateina kai kurios pabendrauja tik tam kad gauti slapuką pasižiūrėti ir dingsta doh.gif tegu normaliai įsivažiuoja rolleyes.gif čia mano nuomonė cool.gif

QUOTE(virginp @ 2015 01 26, 09:58)
Per greitai ir albumelyje duodame Taip, o be to balsavimas turetu buti uzskaitomas tik senbuviu, o siuo metu balsuoja kaa netingi  doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bandomasis2006: 26 sausio 2015 - 10:02
Ir vėl čia aistros dėl albumo smile.gif Amžinas ir neišsenkantis konfliktų ir nepasitenkinimo šaltinis doh.gif Įdomu kitose temose irgi vyksta tokios pat nesąmonės su albumais ar tik šita tema tokia "ypatinga"? Kyla mintis, kad nebūtų albumo, nebūtų ir problemos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enita: 26 sausio 2015 - 10:05
QUOTE(Awarded @ 2015 01 26, 10:56)
Cia ne kiek laiko bendravo esme,o zmogaus natura tokia. Iskritikavo virginp  ,o fotkes istryne savo.

O kaip yra su tais albumais kur panos prekiauja viskuom jos sukelia i fotki foto ir nieks nei dadet nei istrint negali. Tik ar  apsimtu taip kas.

Man zinokite jos ''kritika,, visiskai dzin, dar ne tokiu cia yra buve komentaru, bet kazkodel kitos nepuole ir netryne savo ft smile.gif
Tiesiog labai gaila Masiancos albumelio verysad.gif nes jos rezultatas stulbinantis ir gydytojo darbas thumbup.gif
O rubai cia kiekvieno skonio reikalas ax.gif ir komentuoti juos nera jokios prasmes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2015 01 26, 12:01)
redy tik sausio 21 dieną pasijungė prie mūsų, o jau pretenduoja į slapuką....

MANO VARDAS gruodžio 28 pradėjo bendrauti, o jau sausio 9 jau buvo duotas slapukas...

LAURADA  prisijungė sausio 21d. mūsų temoje parašė lygiai 2 žinutes ir jau pretenduoja į albumą  rolleyes.gif

Parissweet sausio mėn sakė nori OP ir lyg turi slapuką, bet nuo spalio kaip dingo taip dingo  g.gif

Kaip suprantu manes nera juodajam sarase rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2015 01 26, 10:04)
Ir vėl čia aistros dėl albumo smile.gif Amžinas ir neišsenkantis konfliktų ir nepasitenkinimo šaltinis  doh.gif Įdomu kitose temose irgi vyksta tokios pat nesąmonės su albumais ar tik šita tema tokia "ypatinga"? Kyla mintis, kad nebūtų albumo, nebūtų ir problemos smile.gif

jeigu dėtumėme nuotraukas pirštų, plaukų, šukuosenų tai dzin man visiškai būtų, bet db dedame nuogo kūno, pilvo krūtinės, jei jau visoms tikrai dzin tai kam tą slaptažodį dedam, darykite visšus albumus ir visi tegu žiūri rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Shagrifa @ 2015 01 26, 10:07)
Kaip suprantu manes nera juodajam sarase rolleyes.gif  biggrin.gif

čia ne juodas sąrašas, ėmiau kelias dėl pvz bigsmile.gif niekas asmeniškai tikiuosi neįsižeis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2015 01 26, 10:04)
Ir vėl čia aistros dėl albumo smile.gif Amžinas ir neišsenkantis konfliktų ir nepasitenkinimo šaltinis  doh.gif Įdomu kitose temose irgi vyksta tokios pat nesąmonės su albumais ar tik šita tema tokia "ypatinga"? Kyla mintis, kad nebūtų albumo, nebūtų ir problemos smile.gif

blink.gif blink.gif manau tai yra visiskai normalu, kad kiekviena norime apsaugoti savo pakankamai atviras nuotraukas - ir nieko cia keista, kad vyksta tada kokios nors diskusijos, arba nepasitenkinimas, kai kas nors istrina ka nors..
Atsakyti