http://youtu.be/gctKM1Iu79w
kas čia per lopšinė virstanti rauda, isterija? Liepa dar viena
 Jei ir mes tokią siųsime, tai kas ir bus?
  Jei ir mes tokią siųsime, tai kas ir bus?  Grąžinkit Tadą, plia
 Grąžinkit Tadą, plia   
 Ispanė nerealiu vardu bus - Edurne

Jei ir mes tokią siųsime, tai kas ir bus?
  Jei ir mes tokią siųsime, tai kas ir bus?  Grąžinkit Tadą, plia
 Grąžinkit Tadą, plia   

Bet jie tokie popsiniai rokeriai, idomus. O Tadas, Milius... Ilgaplaukiai, rusiniai, blankus kazkokie. Neuzpykit tik
  Bet jie tokie popsiniai rokeriai, idomus. O Tadas, Milius... Ilgaplaukiai, rusiniai, blankus kazkokie. Neuzpykit tik   Ne mano stiliaus tiesiog, neidomus jie man
  Ne mano stiliaus tiesiog, neidomus jie man   Bet kad ir tas pop-rokines dainas ne visad palaiko ziurovai. Neatgaminu dabar, bet buvo kazkuriais metais labai faini berniukai
  Bet kad ir tas pop-rokines dainas ne visad palaiko ziurovai. Neatgaminu dabar, bet buvo kazkuriais metais labai faini berniukai   Su popsiniu rokeliu
  Su popsiniu rokeliu   Bet nekaip ten jiems, nepamenu, ar i finala praejo...
  Bet nekaip ten jiems, nepamenu, ar i finala praejo... 
  Ir plaukus truputį pasitvarkęs. Jei jau išvaizdos prasme, tai man nuobodūs rokeriai yra tie, kurie žiemą vasarą su tais pačiai kerzais, visada juoda odine striuke, ir bidzyte. Tie, kurie aiškina, kad jei išlips iš tų kerzų nors kartą(bent jau prie +30 vasarą), tai jau viskas - jų rokeriški antpečiai nukris
 Ir plaukus truputį pasitvarkęs. Jei jau išvaizdos prasme, tai man nuobodūs rokeriai yra tie, kurie žiemą vasarą su tais pačiai kerzais, visada juoda odine striuke, ir bidzyte. Tie, kurie aiškina, kad jei išlips iš tų kerzų nors kartą(bent jau prie +30 vasarą), tai jau viskas - jų rokeriški antpečiai nukris 

Nu atrodo tiek įdomių plaukuosenų galima padaryt, o jie vis su tom savo kasom
 Nu atrodo tiek įdomių plaukuosenų galima padaryt, o jie vis su tom savo kasom  Bet pilnai suprantu, kad yra moterų, kurias tos vyrų kasos, ir ta laukinė išvaizda veža.
 Bet pilnai suprantu, kad yra moterų, kurias tos vyrų kasos, ir ta laukinė išvaizda veža.

Bet jie tokie popsiniai rokeriai, idomus. O Tadas, Milius... Ilgaplaukiai, rusiniai, blankus kazkokie. Neuzpykit tik
  Bet jie tokie popsiniai rokeriai, idomus. O Tadas, Milius... Ilgaplaukiai, rusiniai, blankus kazkokie. Neuzpykit tik   Ne mano stiliaus tiesiog, neidomus jie man
  Ne mano stiliaus tiesiog, neidomus jie man   Bet kad ir tas pop-rokines dainas ne visad palaiko ziurovai. Neatgaminu dabar, bet buvo kazkuriais metais labai faini berniukai
  Bet kad ir tas pop-rokines dainas ne visad palaiko ziurovai. Neatgaminu dabar, bet buvo kazkuriais metais labai faini berniukai   Su popsiniu rokeliu
  Su popsiniu rokeliu   Bet nekaip ten jiems, nepamenu, ar i finala praejo...
  Bet nekaip ten jiems, nepamenu, ar i finala praejo... 

Praeis dar kokį 10 metų kol Lietuvoje atsiras kažkas panašaus. Aš pati ir būčiau net labai už, nes pati mėgstu tokią muziką, bet dabar turim rinktis iš to, kas yra.
 Praeis dar kokį 10 metų kol Lietuvoje atsiras kažkas panašaus. Aš pati ir būčiau net labai už, nes pati mėgstu tokią muziką, bet dabar turim rinktis iš to, kas yra. 

Nu atrodo tiek įdomių plaukuosenų galima padaryt, o jie vis su tom savo kasom
 Nu atrodo tiek įdomių plaukuosenų galima padaryt, o jie vis su tom savo kasom  Bet pilnai suprantu, kad yra moterų, kurias tos vyrų kasos, ir ta laukinė išvaizda veža.
 Bet pilnai suprantu, kad yra moterų, kurias tos vyrų kasos, ir ta laukinė išvaizda veža. uj kaip veža
  uj kaip veža   

O kas čia per nauja daina "Sound of colours"? Anksčiau lygtai tokios nebuvo
 O kas čia per nauja daina "Sound of colours"? Anksčiau lygtai tokios nebuvo  Arba čia gal ta Rolikų daina(kurią kažkas iš komisijos labai išgyrė)
 Arba čia gal ta Rolikų daina(kurią kažkas iš komisijos labai išgyrė)  

Čia gera daina, ne bet kokiai nosiai, o išties talentingam žmogui, su specifiniu balsu
 Čia gera daina, ne bet kokiai nosiai, o išties talentingam žmogui, su specifiniu balsu  Negimsta tokie pas mus Eurovizijos atrankose arba išmeta kai kas, kas baisiai dideliais ekspertais jaučiasi
 Negimsta tokie pas mus Eurovizijos atrankose arba išmeta kai kas, kas baisiai dideliais ekspertais jaučiasi  

Vistik as uz dainas anglu kalba. Pvz tokia nuobodybe kaip prancuzu, neuzkabino melodija, zodziu nesuprantu ir isjungiau
  Vistik as uz dainas anglu kalba. Pvz tokia nuobodybe kaip prancuzu, neuzkabino melodija, zodziu nesuprantu ir isjungiau   O gal, jei zodzius suprasciau, visai kitaip klausytusi, daina prasme igautu.
  O gal, jei zodzius suprasciau, visai kitaip klausytusi, daina prasme igautu.