Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(happy mammy @ 2015 02 02, 21:05)
zulily.com galima paieskoti  4u.gif

tarkim stai toks fainuolis Tutu sijonukas

Musmiryte as turiu pardavimui, tokį tutu sijonuką, tik be ziedlapiu ir visas zydras labai grazus, bet mano merginai spaudzia pilvuka, tai dėtas max 15 min. siunčiau is zulily smile.gif jei domina rašykite i a.z
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 03 vasario 2015 - 08:32
Spygliz, TUTU kaina tai tikrai angel smile.gif

Noriu pabandyti silka plaukams..
kokia kaina skaitosi gera uz
6 oz ir 2 oz ?

stockngo radau 11.54 dol. (cia su nuolaida nuo 100 dol.). Kaina gera?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TrioSSS: 03 vasario 2015 - 08:32
QUOTE(TrioSSS @ 2015 02 03, 09:26)
Spygliz, TUTU kaina tai tikrai angel

Sakydavau dar kol nesilaukiau, kad jei turesiu dukra tikrai ji tures tutu, nes man tos mazos mergytes su pustais sijonais pasakiskai atrodo wub.gif siaip gana daznai papuosiu ja, nes ir jinai megsta ta sijona smile.gif)) suvalgytu jei leisciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2015 02 03, 08:37)
Sakydavau dar kol nesilaukiau, kad jei turesiu dukra tikrai ji tures tutu, nes man tos mazos mergytes su pustais sijonais pasakiskai atrodo  wub.gif siaip gana daznai papuosiu ja, nes ir jinai megsta ta sijona smile.gif)) suvalgytu jei leisciau  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
as irgi saviskei nupirkau viena nepigu tut .. bet su tokiu pustu, tai tik per sokius darzelyje maivytis smile.gif

kitus tutu turime paprastesnius, carters gymboree ir pan, tai juos ir i teatra ir siaip kur pasipuosti galima mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš į stipriai susimynusius klasikiniu Ugg įdėjau padukus. Teisybė, kurį laiką buvo žiauriai nepatogu, keistas jausmas. Bet susigulėjo, puikiai dabar viskas 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri turit atliekamą Clarins deodorant roll-on ir galėtų parduoti?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2015 02 03, 08:26)
Musmiryte as turiu pardavimui, tokį tutu sijonuką, tik be ziedlapiu ir visas zydras labai grazus, bet mano merginai spaudzia pilvuka, tai dėtas max 15 min. siunčiau is zulily smile.gif jei domina rašykite i a.z

Bet ar Rudaplaukė perka iš zulily?

Gražūs anie labai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 03 vasario 2015 - 10:23
QUOTE(rastafarinas @ 2015 02 03, 11:23)
Bet ar Rudaplaukė perka iš zulily?

Gražūs anie labai

NzN ar per rudaplauke aš jį pirkau per kitą tarpininkę (Taurė), kuri tikrai perka is ten smile.gif
Atsakyti
kazin mergaites pastuke yra?
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2015 02 03, 09:26)

Man reikia dviejų vienodų smile.gif Susipeš, jei bus nevienodi - kam man tas galvos skausmas biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti