Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Vinija @ 2015 01 28, 09:04)
aha grazesne, nes paveiksliuke nesimato visu siuviniu, neriniu...pati nesiociau biggrin.gif

Vinija, laaabai grazi siknyte.. wub.gif

Koks kodukas sierroj db?!
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2015 01 28, 10:06)
Jei uzmatysit gera kaina geras kombikelnes 5-6metu mergaitei rekit...gal jau verta kitai ziemai rupintis? g.gif

dabar maniske su carters juodom kombi kelnėm varinėja M dydžiu 5-6, jei domina kitiems metams galime tartis rolleyes.gif mirksiukas.gif nes maniskei jos dabar kaip tik doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2015 01 28, 09:06)
Jei uzmatysit gera kaina geras kombikelnes 5-6metu mergaitei rekit...

labai geros - landsend'o. antra ziema neatsidziaugiu.
Atsakyti
QUOTE(kvietkas @ 2015 01 28, 10:24)
labai geros - landsend'o. antra ziema neatsidziaugiu.

išmėginsins vaikai kitą žiemą jas ir tikiuosi, kad bus dviem sezonam 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 28 sausio 2015 - 09:32
aš irgi prisjungsių prie prašančių parėkaut: kitai žiemai labai reikės kombikelnių 7 metų berniokui. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shvedryte @ 2015 01 27, 20:09)
Gal kam TH vyriškų batų papigiai
http://www.amazon.co...=A2VSW76NZNJ40H
4u.gif

nesiojanciam 43-cia, i mazesne puse reiktu 9.5 ar 10?
Atsakyti

Renkama 4u.gif
Ideeli.com
Sleekhair
Thebodyshop
6pm
Saksoff5th
Nike
Gocontigo
Ebags
Disney
Paulaschoice
VinceCamuto
Talbots
Motherhood
Cabelas
Stockngo
Thebay
LOFT
Beautyencounter
Jcrew
JcrewFactory
Amway
Sierratradingpost
6pm.com
Overstock.com
Nordstrom.com
Gap/OldNavy turi nuolaidu kodus svetaineje
NeimanMarcus.com 4u.gif

Ir visa kita, ko pageidaujate biggrin.gif

Temos išparduotuvė

Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2015 01 28, 09:42)
nesiojanciam 43-cia, i mazesne puse reiktu 9.5 ar 10?

9,5, bet kad jie neodiniai. 40$ uz klijonke?
Atsakyti
QUOTE(ablydute @ 2015 01 28, 00:49)
Pasidalinkite, kokių firmų sandalus perkate vaikams, kad būtų "sveiki" pėdai? ta prasme ne gražūs ir pigūs, bet teisingai padaryti? Bernui iki šiol sandalus pirkdavau pediped, o kas gal geriau, arba gerai, bet galima rasti pigiau?

QUOTE(tyli upė @ 2015 01 28, 01:39)
Jumping Jacks Kids man labai patiko, jei odiniai.. va tokie panašūs kaip čia mūsų, tik pernai modelis buvo visas odinis.. http://www.6pm.com/j...own-orange-trim
O šių  dabar nesuprantu aprašymo, gal tas microdsuede vis tik prie odos gulėjęs.. bet viduj ne oda.
Turėjo dar vyrukai oxford tipo klasikinius batyčius, tai irgi labai patiko kokybė, atrodė super patogūs ir man gražūs.
Šie dar neblogai žiūrisi.. http://www.6pm.com/j...rnt-orange-trim
Tik atsargiai su sintetinėm medžiagom, nes vat šis modelis pernai buvo visas sintetinis.. nu ir man, nei gražus, nei simpatiškas, nors vaikiai, aišku, vaikščiojo po laukus. Berods, tokie http://www.6pm.com/j...ain-mocha-black
Patogūs jų batyčiai visumoj. Dydžius atitinka.

Nuo savęs dar pridėčiau, kad basutes geriau rinktis uždaru kulnu. Labai sunku tokius rasti, ypač didesniem berniukam. Čia dėl to, kad teisingai pėdutes statytų. Labai dažnai vaikiukam krypsta kulnai, jei nėra užkulnės sad.gif
Papildyta:
Gal kuri pirkote tokia dirbtinės odos kelnes J.crew kelnės įdomu, kaip kokybė, kaip iš galo atrodo... lyg ir užtrauktukas matyti...
Atsakyti
Jūs man paaiškinkit, ar apsimoka pirkti kitam sezonui??? Kiek buvau pirkusi viskas pro šoną.. guli columbijos kombis (pernai didelis šiemet mažas) megztinių kelnių, nieko neprireikia, nes pastoviai nauji perkami, net suknučių ir tų gražiausių neapvelku... Įsikanda kokį nesąmoningą rūbą ir nešioja, o prikrautos dėžės guli... Gal kam reik 4-5 metukų mergaitei, net neišpakuotų turiu hihihi.gif su berniukais paprasčiau, brolis auga, tai bent tiek paguoda.
Bet gal čia aš nemoku šopinti ... daba net mažiaus turiu išpardavinėt, nes prisipirkau metams į priekį ir pusės neprireikė...

Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2015 01 28, 11:07)
Jūs man paaiškinkit, ar apsimoka pirkti kitam sezonui??? Kiek buvau pirkusi viskas pro šoną.. guli columbijos kombis (pernai didelis šiemet mažas) megztinių kelnių, nieko neprireikia, nes pastoviai nauji perkami, net suknučių ir tų gražiausių neapvelku... Įsikanda kokį nesąmoningą rūbą ir nešioja, o prikrautos dėžės guli... Gal kam reik 4-5 metukų mergaitei, net neišpakuotų turiu hihihi.gif su berniukais paprasčiau, brolis auga, tai bent tiek paguoda.
Bet gal čia aš nemoku šopinti ... daba net mažiaus turiu išpardavinėt, nes prisipirkau metams į priekį ir pusės neprireikė...

man apsimoka, visada tai perku mirksiukas.gif va dabar uzsakiau landsend kelnes ir striukes po lauka duotis lauksiu ateinant 4u.gif

aš abu savo vaikus taip rengiu, aš maždaug apskaičiuoju kiek paaugs, su oldnavy kombinezonai atvaiskčiojo du sezonus abu, tik va carters kombi kelnes patyrimo neturėjau, pernai buvo nupikrta gera kaina kombi kelnės 5-6 M dydis ir mano mergina šią žiemą jas nešioja su 110 ūgiu ir jos kaip tik jai.

su kelnes ir suknelem tas pats, man pasiteisina pirkimas gerom kainom 4u.gif thumbup.gif net avalyne perku kitam sezonui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2015 01 28, 11:07)
Jūs man paaiškinkit, ar apsimoka pirkti kitam sezonui???

žinoma apsimoka, bent jau batus ir striukes kitam sezonui visad pataikau. O vat palaidinukės, maikytės, praktiškai visad per didelės, tai jei iškart netiko, guli, laukia savo eilės, bet dažniausiai taip ir nesulaukia rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coco5: 28 sausio 2015 - 10:22