Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Stepė @ 2015 01 29, 14:37)
vikas būtų teisingai, tik mėlyni deimantai tiek reti, kad jiems 30 lt už vieną kaina gerokai per maža. Lyg skaičiau kad kažkaip tikrus baltus deimantus "nudažo" bet mano anglų niočen. Žodžiu kitą savaitę.... biggrin.gif

dabar visos šarkos blizgučių mylėtojos lauks kitos savaitės bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Stepė @ 2015 01 29, 14:39)
aš pirkau mėlynakei dukrai. bus bajeris jei ji nuspręs ausų nesivert biggrin.gif. O kadangi mano akys irgi beveik mėlynos, gal kada pasiskolinsiu biggrin.gif

maniškė jau dabar vertųsi doh.gif jei mama ragana leistų biggrin.gif

o bet tačiau, mano akys beveik juodos, vyresnėlės irgi, nu bet tinka ir mums mėlyna tongue.gif
nereik jau čia žydraakėm baltakasėm visko susigriebt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Stepė @ 2015 01 29, 14:32)
jau pirkdama  suvokiau, kad jie bus mažyčiai, bet pamačius vis tiek sugebėjau nustebti biggrin.gif.

nu bais cekava blush2.gif.
QUOTE(Carlin @ 2015 01 29, 14:43)
o bet tačiau, mano akys beveik juodos, vyresnėlės irgi, nu bet tinka ir mums mėlyna  tongue.gif 
nereik jau čia žydraakėm baltakasėm visko susigriebt  cool.gif

o, kad zinotum, kokia Stepe BALTAKASĖ Žydraakė... hihihi.gif.
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2015 01 29, 14:55)

o, kad zinotum, kokia Stepe BALTAKASĖ Žydraakė... hihihi.gif.

bet kažkada buvau..... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2015 01 29, 16:36)
aš vis žiūriu į savo žiedą su mažuliukais 0,09 dydžio deimančiukais ir bandau suvokt auskarų dydį biggrin.gif pro skyles neišlys?  lotuliukas.gif

bet man tai gražu tokie mažiukai blizgučiai ausyse  wub.gif  <...>

bigsmile.gif Dar viena bjauri ragana biggrin.gif

Neatsakiau Manouche'kai apie neuvažaju.. suprantu Tave, yra racijos Tavo žodžiuose daug. Drąsos dar daugiau bigsmile.gif
Bet vat "pasimatavau" sau ir pagalvojau, kad man patinka tokie lašiukai, mažuliukai visokie auskarai, tad nespjaučiau į mažus deimantus (na, jeigu jie ne visiškos skeveldros). Pati turiu mažytes akytes, tiesa, cirkonio, ir netgi paveldėtus iš brolienės.. bet man netrukdo, kad jie tik panašūs į brilikus - mandagūs žmonės neklausia ir/ar nesididžiuoja biggrin.gif. Kažkada tikrai subręsiu sau pasidovanoti ir tikrus deimančiukus.
Turiu sužadėtuvių ir vestuvių žiedus su tikrais, bet sertifikatų tingiu eit ieškoti, tai ir pati nepamenu, kokie ten skaičiukai po kablelio ct biggrin.gif Nors tuoj smalsumas nugalės biggrin.gif
Man labiau "kliūna" šiuo atveju, kad jie mėlyni.. bet, jeigu pasirodys, kad tikrut tikrutėliai, nebeklius biggrin.gif
Soriuks, Stepe, kad narstom, bet dabar jau viešas reikalas, nes gi pirksim arba nepirksim urmu po savaitės biggrin.gif

Dar man nesusipratimas pas amerikiečius.. brilikai sidabro papuošaluose unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2015 01 29, 16:03)
bigsmile.gif  Dar viena bjauri ragana biggrin.gif

Dar man nesusipratimas pas amerikiečius.. brilikai sidabro papuošaluose  unsure.gif

nius jau prisipirkom;) bet kurioje pardeje nueikite deimanciukus ypac mazus deda i sidabra, siaip jie investicijos poziuriu visiskai beverciai, bet pvz Izraelio deimantu kasyklose pardavineja toooooki mizeriuka, net iverta ant kauciukines grandineles...kaina aisku kosmine, tad jie visurs tinkami, tik klausimas ar jie vertingi...maziukai tikrai ne, tad kaina ju cia normali...aisku su LT nera ko lygintis (cia kosmonautu salis). O apie deimantus su n karatu kita kalba....
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2015 01 29, 14:33)
tai vat aš irgi taip profaniškai spėju biggrin.gif todėl man ir kaina atrodo normali, jei rašo, kad 0,09 karatų deimančiuko savikaina 30 Lt. O kiek ten to aukso tokio dydžio auskaruose, gramas koks jaučiu  g.gif  nu tai dar 40 Lt ir turim išpardaviminę kainą  bigsmile.gif

Bet gal čia šuo kažkur kitur pakastas ir su tais deimantais kitokia matematika  g.gif

As vista is pradziu perskaiciau 0,9 ct deimantas biggrin.gif Bet ir 0,09 ct deimantas nebus parduodamas uz tokia maza kaina. Pirmadieni pamatysim kas ten per akis yra. biggrin.gif

QUOTE(tyli upė @ 2015 01 29, 15:03)
Dar man nesusipratimas pas amerikiečius.. brilikai sidabro papuošaluose  unsure.gif

A ko tu stebiesi, pas mus LT atveza nemazai sidabriniu gaminiu su safyrais, rubinais, smaragdais. Tik neraso kas per akmuo. As turiu sidabrinius zieda su safyru, auskarus su smaragdais. Atrodo lyg butu baltame aukse. ax.gif Atrodo graziai ir kaina juokinga hihihi.gif
Atsakyti
Gal kas nori perimti skaiciukus sukneles Large dydzio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2015 01 29, 15:03)

Soriuks, Stepe, kad narstom, bet dabar jau viešas reikalas, nes gi pirksim arba nepirksim urmu po savaitės  biggrin.gif

aš atspari biggrin.gif. Bet jaučiu rašant pirmą žinutę, reikėjo į kabutes deimantus įdėti biggrin.gif. Nes tikrai tikiu amerikoniškom nuolaidom, bet stebuklais tai ne biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(Stepė @ 2015 01 29, 16:35)
aš atspari biggrin.gif. Bet jaučiu rašant pirmą žinutę, reikėjo į kabutes deimantus įdėti biggrin.gif. Nes tikrai tikiu amerikoniškom nuolaidom, bet stebuklais tai ne biggrin.gif.

geri geri tikri tie jusu deimantukai, nekreipkit demesio, pavydi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Vinija @ 2015 01 29, 15:39)
geri geri tikri tie jusu deimantukai, nekreipkit demesio, pavydi  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Teip didis.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2015 01 29, 16:18)
A ko tu stebiesi, pas mus LT atveza nemazai sidabriniu gaminiu su safyrais, rubinais, smaragdais. Tik neraso kas per akmuo. As turiu sidabrinius zieda su safyru, auskarus su smaragdais. Atrodo lyg butu baltame aukse. ax.gif Atrodo graziai ir kaina juokinga hihihi.gif

O kur gauti tokių dirbinių? g.gif vieną kartą parodžius juvelyrinėje parduotuvėje močiūtės žiedą su rubinu, " kompetetinga " konsultantė pareiškė, kad ne joks čia ne rubinas, o dažytas pusbrangis akmuo. Jaučiu tiksliai gali atsakyti tik ekspertas.
Atsakyti
QUOTE(gerdulka @ 2015 01 29, 16:34)
Gal kas nori perimti skaiciukus sukneles  Large dydzio     ax.gif

o L koks čia dydis g.gif
Papildyta:
ups viskas matosi soriukas sad.gif smile.gif
Atsakyti