Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(linarija @ 2015 01 26, 10:00)
Ar perkate iš Disney.com (žaislus)?

Perka smile.gif
Atsakyti
Galiu palikti atsiliepima apie Loft 30 dydzio velvetines kelnes, na ką dėviu 2,5 val aš jas ir jau klyne kapšiukai sad.gif tampos, būtų laisvai tikęs ir 29 su 110 cm klubais va. Kaip su maišu nevaikštau, bet ...tampos labai jos smile.gif Bet patogios labai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 26 sausio 2015 - 10:03
QUOTE(rapoja @ 2015 01 26, 08:43)

Junkites mergaites,jau dabar tik 65off
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2015 01 26, 10:02)
Galiu palikti atsiliepima apie Loft 30 dydzio velvetines kelnes, na ką dėviu 2,5 val aš jas ir jau klyne kapšiukai sad.gif tampos, būtų laisvai tikęs ir 29 su 110 cm klubais va. Kaip su maišu nevaikštau, bet ...tampos labai jos smile.gif Bet patogios labai smile.gif

Aš loft velvetkes nunešiau pasiaurinti į siuvyklą. Per klubus siaurino, padarė thumbup.gif Nebent jos dar išsitampys smarkiai. Kainavo 6 eur siaurinimas. Džiaugiuosi, kad niekas nepirko kai čia temoje parduoti norėjau. Ir dar galvoju, kad išskalbus turėtų susitraukti turbūt kiek buvo išsitampę g.gif
Atsakyti
Sveikos :)gal cia galiu rasti tarpininke kuri siuncias mane;tail produkcija?
http://store.goldenm...y.com/mane.html
www.cosmeticsolutions.biz/servlet/Categories

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(irmaj @ 2015 01 26, 10:20)
Junkites mergaites,jau dabar tik 65off

cool.gif ,bet vis tiek junkitės drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2015 01 26, 11:22)
Aš loft velvetkes nunešiau pasiaurinti į siuvyklą. Per klubus siaurino, padarė  thumbup.gif Nebent jos dar išsitampys smarkiai. Kainavo 6 eur siaurinimas. Džiaugiuosi, kad niekas  nepirko kai čia temoje parduoti norėjau.  Ir dar galvoju, kad išskalbus turėtų susitraukti turbūt kiek buvo išsitampę g.gif

tikekimes, kad skalbimas patrauks kazkiek smile.gif nes tikrai smagios kelnytės, kai šaltukas už lango mirksiukas.gif Aš saviškių dar nebuvau skalbus, bet naujas kai uzsidėjau tai tobulai atrodė, o va panešiojus jau galėtų ir nesitempt daugiau biggrin.gif Ir pas mane ant užpakalio curvy skinny, bet manai tas pats bus ir su curvy boot cot 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 26 sausio 2015 - 10:36
QUOTE(Carlin @ 2015 01 26, 11:00)
o sukneles is AT imti regular ar petite su 164?  g.gif
per krūtinę 83, tai turbūt XS?

AT neturiu, bet, jeigu tikėt, kad panašu į LOFT, tai man norisi Regular imti sau sukneles iš ten, o aš dar 6 cm mažesnė ax.gif .
Imčiau įprastą dydį. Ežienei gi įprastas xs? biggrin.gif

Dar analogijų su loftu.. pirkau kelis kardiganus, sau ir dovanoms.. tai tas pats S regular gulėjo geriau, s petite buvo per siauras, per ankštas per rankas, pečius, o ilgiai nesiskyrė.. ir suprask, kaip nori.. petite gi turėtų į ilgį orientuotis biggrin.gif
Atsakyti
http://www.aeropostale.com/ - 20 proc

kai kas dar pigiau ,negu kai buvo su - 50 rolleyes.gif junkitės drinks_cheers.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 26 sausio 2015 - 11:07
QUOTE(nesuper @ 2015 01 26, 12:01)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes. O iš ebay mergaites gali nupirkti? g.gif cia tiek groziu keksiukams http://www.ebay.com/...m...nc&LH_BIN=1
noreciau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilvet: 26 sausio 2015 - 11:21
Spėju, nusididinau aš savaitgalį su AnnTaylor ir RalphLauren suknelėm... unsure.gif
Jei iškrisiu - verksiu verysad.gif
Amžina trauma tinkamą suknelę nusipirkti, kai (.)(.) - L dydis, o (!) - XS doh.gif
Atsakyti