Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Carlin @ 2015 01 30, 08:30)
nu tai kam čia tada meluoja ir bando prisidengti savo užpakaliu  unsure.gif  sakytų negražu, be swarovski, ne lyyyygis ir pan  g.gif lotuliukas.gif

Tiesiog ne jos stilius ir psio, jokio kriminalo ax.gif

Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 01 30, 10:58)
Gyvenime nebuciau demesio atkreipus, jei ne Gafsos rekomendacija ir pradine kaina.  drinks_cheers.gif

bet dydžių nepildo visai ***** sad.gif aš taip norėčiau įsigyt, bet su 110 klubais 30 dydis tikrai bus mažas doh.gif
Atsakyti
Kur MAVa su sierros kodikais? ohmy.gif jau seniai gero nebuvo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(diancyk @ 2015 01 30, 10:44)
Laba  4u.gif  Mergynos, o cia jau galutinios kainos  blush2.gif ?

krepšiuke jau galutinės bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 01 30, 10:58)
Gyvenime nebuciau demesio atkreipus, jei ne Gafsos rekomendacija ir pradine kaina.  drinks_cheers.gif

Linamog, o kaip dydis? Jei nešioji 28, tokį ir įmt? Arba gal galit parašyt, su kokiais išmatavimais, kokį ėmėt.
ačiū
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 01 30, 09:58)

aš tai net nemačiau Gafsos rekomendacijų, bet gūglinau jau juos prieš kelis mėnesiukus smile.gif
tik va sierros komentaras, kad jiems reikia plačių klubų sustabdė g.gif

o va šita maikelė tai labai netgi nebloga cool.gif aišku 2 dydis man gerokai per didelė, bet ji jaučiu ir turi tokia į laisvesnę pusę būt, reiks kažką po apačia vilkt ir bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ciu @ 2015 01 30, 10:26)
Linamog, o kaip dydis? Jei nešioji 28, tokį ir įmt? Arba gal galit parašyt, su kokiais išmatavimais, kokį ėmėt.
ačiū

As su 100cm klubais ir kamanes talija emiau 29, teisingai pasmuke, nes 28 dydzio jau butu blauzdos aptemptos, o jie neturi būti aptempti.
Atsakyti
GaikaSJ, parašiau jums laišką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 01 30, 11:33)
As su 100cm klubais ir kamanes talija emiau 29, teisingai pasmuke, nes 28 dydzio jau butu blauzdos aptemptos, o jie neturi būti aptempti.

dėkui
Nu blyn, dabar galvosūkis, klubai tai kokie 93-94, bet leškos ne iš plonųjų g.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2015 01 30, 10:41)
Klausimas ne i tema... gal kas gali rekomenduoti padoria imone, o gal tiesiog mesitra Kaune , galinti pagaminti baldus is medienos ir is plokstes... labai reikia nestandartines 2-ju aukstu lovos...nerandu zmogaus, kuris su medziu dirba verysad.gif prarandu vilti irengti vaikams svajoniu kambari......

parašiau tau i el. paštą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2015 01 30, 12:30)
aš tai net nemačiau Gafsos rekomendacijų, bet gūglinau jau juos prieš kelis mėnesiukus  smile.gif
tik va sierros komentaras, kad jiems reikia plačių klubų sustabdė  g.gif

o va šita maikelė tai labai netgi nebloga  cool.gif  aišku 2 dydis man gerokai per didelė, bet ji jaučiu ir turi tokia į laisvesnę pusę būt, reiks kažką po apačia vilkt ir bus  thumbup.gif

bigsmile.gif Lygoniai friends.gif wub.gif
Aš po to, kai Gafsa užrodė tuos baisuokliukus džinsus biggrin.gif , "prisimatavau", kad atrodyčiau kaip pagramdukas su savo ūgiu ir dar pasmukusiom kelnėm.. ir stilius ne mano schmoll.gif biggrin.gif Tada įvertinau pasiūlą.. O tada bent maikečką prigriebiau (kad bent etiketės būt iš tos palatos).. irgi 2 dydį.. Žiū, neiškrentam iš palatos konteksto biggrin.gif
Simpatiška maikečka drinks_cheers.gif
Atsakyti
nus, kaunietės, va čia tai draugės, ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti