Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(guziukas @ 2015 01 26, 21:09)

Na superiniai, budi prie lango. Mandagiai pasisveikina ir islydi wub.gif
Papildyta:
QUOTE(kriisti @ 2015 01 26, 21:08)
Pilnai tikiu manau I 30 dydi is tilptumet ax.gif  new man su trupuciu maziau jos prasitempe normaliai viliuosi skalbimas pades 4u.gif

Tilpciau? Hmmmm jauciu gundysiuos. Tik tall neimsiu. Su 175 ugiu tik su aukstakulniais zdatavais nesiot.
http://www.loft.com/...faultColor=8422
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2015 01 26, 18:46)
su 23,5 cm normalia pėda 6,5 dydis laisvokas. Užtektų 6 dydžio.

man su 25,5 cm normalia pėda 8,5 pats tas biggrin.gif tai čia vėl nuo kojos vingrybių priklausys, kuris dydis tiks, nes proksi su tokia pat kaip mano pėda 9 nešioja rolleyes.gif

aš galiu perleist Loft Modern Skinny velvetukus, spalva Luxe Black, dydis 29 regular, nusididinau žiauriai biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Mergaites, gal gali paziureti ar jums atsiunte aeropostale reklamini laiska ? Jame yra free ship kodukas. Savo jau isnaudojau, bet labai reiktu dar 4u.gif
Papildyta:
Junkites prie Belk.com Truksta 28$ iki free ship 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(waidaw @ 2015 01 26, 20:22)
Dekui Taurei ir komandai uz prekes.
Atskiras aciu Guziuko mazajai damai ir jaunajam dzentelmenui.  4u.gif

Nesiskundziancioms gabaritais pranesu, jog imanoma lengvai ilisti i Lofto velvetkes curvy 31 dydi su 112 cm ismatavimais be jokiu nekvepavimu susisegant ir kokokiu cirko triuku.

as tai net labai normaliai su 110 kartais iki 112 sedima i 30 dydi curvy itilpau smile.gif, 31 siek tiek laisvokas, bet devimos. Labai maloni medziaga
Atsakyti
Ačiū mergaitėms už siuntinuką aciuks.gif
Dukra mikliai persirengė naujais aeropostale rūbais, o man uniqlo merino vilnos suknelė puikiai tiko. L dydis jaukiai apsmukęs... Būtų tikęs ir M, obettačiau gal tada krūtinė būtų pernelyg aptempta ir taip jaukiai nesižiūrėtų... Pečiai vietoj, kaklas ne perdaug išbliautas... Žodžiu, jauki ir smagi. Išskalbus, spėju, pamažės hihihi.gif
Turiu vilčių, kad ir AnnTaylor beigi RalphLauren vistik nebus bais perdidelės unsure.gif Laukiu...
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Crazy8 -20% dedu -laukiu 15 min. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gerdulka @ 2015 01 26, 21:37)
Crazy8  -20%  dedu -laukiu 15 min.    4u.gif

Dar nuo tų sale kainų???
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2015 01 26, 20:05)
Pajurio taip,daug pazaliavo bigsmile.gif Vaikam svente,vel karas prie deziu,kas paduos doh.gif  lotuliukas.gif

Taip, dekui ir as gavau info.
Ot vaikams darbelio smile.gif
Atsakyti
Prieš Kalėdas dėjot nuorodas pardės,kur įvairūs vardiniai šalikėliai buvo.Gal galit priminti,kokia tai parduotuvė ax.gif

Jau radau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RIJADA: 26 sausio 2015 - 22:14
Nesuprantu kodėl neleidžia išsiųsti jums laiško, tiksliau grąžina jį automatiškai sad.gif
Papildyta:
Atrodo pavyko thumbup.gif tikiuosi nepavėlavau...
Atsakyti
Kur dar būtų galima rasti tokias pirštines g.gif http://www.moschino....8...us&tp=56141
Atsakyti