Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

Sveikos , kaunietes, gal kuri gyvenate netoli Molo ar sanciuose ir galetumet prigriebti mano siuntinuka tuo paciu?
Atsakyti

Nauji, ka tik gauti odos imitacijos leginsai -Saks Fifth Avenue RED, dydis M, 32eur.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(raimuska @ 2015 02 01, 14:41)
Nauji, ka tik gauti odos imitacijos leginsai -Saks Fifth Avenue RED, dydis M,  32eur.

user posted image

Kas netiko? Gal su dydziu nepataiket?
Atsakyti
Merginos, ar kas nors jau gavote gruodzio 30 d. pirkimo Uniqlo prekes? Saskaita apmoketa 01.08, prekiu tebelaukiu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2015 02 01, 16:02)
Kas netiko? Gal su dydziu nepataiket?

Dydis netiko sad.gif , gaila, nes labai gražus, kokybiški ir labai malonus prie kūno.
Atsakyti
QUOTE(raimuska @ 2015 02 01, 11:47)
Dydis netiko sad.gif , gaila, nes labai gražus, kokybiški ir labai malonus prie kūno.

O su kokiais klubas netiko M dydis,jei nepaslaptis blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2015 02 01, 18:13)
O su kokiais klubas netiko M dydis,jei nepaslaptis  blush2.gif  4u.gif

Mano klubai 102cm, bet ir siaip pacios kojikes is putlesniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuska @ 2015 02 01, 13:21)
Mano klubai 102cm, bet ir siaip pacios kojikes is putlesniu  smile.gif

Tai kelnytes jums dideles ar mazokos? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2015 02 01, 18:30)
Tai kelnytes jums dideles ar mazokos?  ax.gif  4u.gif

Mazokos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuska @ 2015 02 01, 14:47)

Nu bet kazkokia mistika su tais leginsais doh.gif
As buvau gavus S dydi ilindau su klubais 102cm,tik viskas buvo perspausta,o M idealiai tiko.
Drauge nupirkusi is manes S,kuri devi yprastai dzinsus 36-37 dydi,ir kojytes ne is lieknu.Tai jai kaip ir dydis tiko,tik sake per pati prieki galetu buti labiau aptemptos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Salvince @ 2015 02 01, 19:28)
Nu bet kazkokia mistika su tais leginsais  doh.gif
As  buvau gavus  S dydi  ilindau su klubais 102cm,tik viskas buvo perspausta,o M idealiai tiko.
Drauge  nupirkusi is manes S,kuri devi yprastai dzinsus 36-37 dydi,ir kojytes ne is lieknu.Tai jai kaip ir dydis tiko,tik sake per pati prieki galetu buti labiau aptemptos lotuliukas.gif

Manyciau, kad sie leginsiukai dydi kaip ir atitinka, paprasciausiai esu kiek papilnejusi per leskutes (to neivertinau, bandziau save apgauti smile.gif ), tai jie man per daaaug aptemti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimuska: 01 vasario 2015 - 18:18
faini tie leginsai wub.gif gal merginos turit stebuklinga koki recepta nuo gripo doh.gif tempa tai oho doh.gif
Atsakyti