Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(werika @ 2015 04 27, 21:29)
Reikia jusu ziniu. Renkuosi tarp dvieju pastatomu tualetu: Roca Nexo ir Sapho Pedro.

Aš balsuoju už Pedro, gal todėl, kad patys rinkomės tarp Nexo ir Roca Meridian ir išsirinkom Meridian, o šis labai panašus į Pedro biggrin.gif. Nepamenu, kuo mums neįtiko Nexo g.gif ... gal gyvai apžiūrėjus pasirodė nedailus unsure.gif , gal praustuvė tos serijos nepatiko...
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2015 04 27, 19:32)
turejau pusiau blizges ir dar juodas  doh.gif
labiau patashkius lieka zhymes  unsure.gif

as i viena vonia issirinkau juoda matine hisbalit mozaika, sakot vargas su juoda ant grindu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 04 27, 20:44)
Aš balsuoju už Pedro, gal todėl, kad patys rinkomės tarp Nexo ir Roca Meridian ir išsirinkom Meridian, o šis labai panašus į Pedro biggrin.gif. Nepamenu, kuo mums neįtiko Nexo g.gif ... gal gyvai apžiūrėjus pasirodė nedailus unsure.gif , gal praustuvė tos serijos nepatiko...

Musu skoniai vienodi smile.gif As irgi buvau nusiziurejus Meridiana, bet kai mums triju vienetu reikia, tai ieskojau siek tiek pigesnio variant. Man kazkaip Pedro irgi labiau patinka smile.gif
dar idomu kaip kokybe... g.gif
Atsakyti
[quote=X-iuke,2015 04 15, 12:44]

o galutinis rezultatas toks smile.gif
user posted image

Sveiki,
Man tai nerealiai grazu
Atsakyti
man irgi labai grazi, gaivi vonia, o koks cia stalvirsis, lietas akmuo ar kazkoks kitoks?
Atsakyti
Man irgi reikia vonia 15.39 kv.m kuo greiciau susiplanuoti (nes turi ateiti santechnika vedzioti). Pasimetusi visiskai g.gif
Kai dabar gyvenu standartiniame bute ir ta vonia miniatiurine, tai ten man tiek erdves...
Na pabandysiu pasibraizyti ir imesiu i SM JUSU nuosprendi ir patarimus isgirsti

O su kokia paprasciausia programele man butu lengviausia tai padaryti (as su kompu nelabai bendrauju biggrin.gif )
As su http://www.bathstore.com/
pasdeliojau, issisaugojau, o kaip i SM ikelti blondinei nedaeina
Atsakyti
QUOTE(rasamal @ 2015 04 28, 11:14)

O eina i LT is cia siustis? g.gif
Atsakyti
Rasamal aciu . Smagu. Kad ne tik mums patinka wink.gif
QUOTE(savita1 @ 2015 04 28, 09:44)
man irgi labai grazi, gaivi vonia, o koks cia stalvirsis, lietas akmuo ar kazkoks kitoks?

Chia stiklo keramika. Lietuvoje gan naujas gaminys wink.gif atrodo gyvai kaip baltas stiklas:)
Atsakyti
Gal kas girdejo ka ten tie meistreliai deda i plyteliu tarpu glaista, kad nereiktu poto naudot "Delfino" impregnavimui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kolkas ne mamyte @ 2015 04 29, 22:58)
Gal kas girdejo ka ten tie meistreliai deda i plyteliu tarpu glaista, kad nereiktu poto naudot "Delfino" impregnavimui?  g.gif

Epoksidinį glaistą gal naudoja vietoj paprasto.
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2015 04 29, 21:34)
Rasamal aciu . Smagu. Kad ne tik mums patinka wink.gif

Chia stiklo keramika. Lietuvoje gan naujas gaminys wink.gif atrodo gyvai kaip baltas stiklas:)

man irgi negirdeta, plautuve iskart islieja? koks storis gaunasi stalvirsio? kas daro? blush2.gif idomu, nes aktualu, ketinau is akmens mases lieti pirmo auksto voniai, bet sitas atrodo patraukliau bigsmile.gif
ir idomu kaip prieziura jo?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kolkas ne mamyte @ 2015 04 29, 22:58)
Gal kas girdejo ka ten tie meistreliai deda i plyteliu tarpu glaista, kad nereiktu poto naudot "Delfino" impregnavimui?  g.gif

Deda glaistą kuris skirtas drėgnims patalpoms o labai šlampančias vietas, t.y. kampus silikonina
Atsakyti