Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų ''sanatorija''

QUOTE(Dumsė @ 2015 01 29, 23:13)
Sužavėta šia firma. Tuoj pat atsako, siunčia greitai. Visada įdeda dar dovanų papildomai pomidorų sėklų, savo nuožiūra. Pokeliai be paveiksliukų, nes jie patys yra augintojai.  Siuntimas kainuoja 16 zlotų. Aš dariau SEPA pavedimą eurais, tai jis labai mažai kainavo, rodos 0,40 centų.

Angliskai jie kalba ar tik lenkiskai bendrauti?
Dieve, ir vel man reikia doh.gif eikit sau, darykit ka nors karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 01 29, 22:18)
eikit sau, darykit ka nors karsta.gif

Kalba angliškai.
Ar apsisipakajinsi tu vieną sykį ar ne user posted image.Praėjo?Pakartot?
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 01 29, 23:18)
Dieve, ir vel man reikia  doh.gif  eikit sau, darykit ka nors karsta.gif

Angliškai nebandžiau, bet ten elektroninė parduotuvė, nebent ko nors norėsite paklausti. Tiesa, į el. paštą rašo lenkiškai. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 01 29, 02:09)
adija man ignora uzdejus ane  doh.gif  lotuliukas.gif
nu pernai gi  pasakojau  nesustodama. kad sejau sokoladka F1
user posted image
Bet cia jau laimes dalykas is pakelio seklas paemus bus zalia, ar ruda  doh.gif

nu biski panašūs kažkokie lenkijoj green-sausage http://www.pomidorla...en-sausage.html g.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2015 01 29, 23:23)
Kalba angliškai.
Ar apsisipakajinsi tu vieną sykį ar ne user posted image.Praėjo?Pakartot?

Nepraėjo, vis labiau užeina... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 01 29, 22:29)
nu biski panašūs kažkokie lenkijoj green-sausage

Nepraėjo, vis labiau užeina...  verysad.gif

Per kurią vietą tau jie panašūs g.gif ?

Nereikia tau daugiau nieko, nereikia user posted image.Mesk iš galvos tas nesąmones user posted image.Užsisakysi kitais metais,ko čia triznioji ?Vis tiek visi netilps.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 01 29, 23:34)
Per kurią vietą tau jie panašūs  g.gif ?

Nereikia tau daugiau nieko, nereikia user posted image.Mesk iš galvos tas nesąmones user posted image.Užsisakysi kitais metais,ko čia triznioji ?Vis tiek visi netilps.

gražiai užverčiu lapą ir tikiuosi, karo nebus. Tegu ilsisi iki kito pavasario. nai nai nai lia lia lia tra ta ta. Dėsiu ignorą, jei kas kokių saitų užrodys gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 01 29, 23:29)
nu biski panašūs kažkokie lenkijoj green-sausage

Man irgi labaaaai patiko tos Lusasitos Mėtinės sokoladkos.
Atsakyti
QUOTE(Dumsė @ 2015 01 29, 23:13)
Sužavėta šia firma. Tuoj pat atsako, siunčia greitai. Visada įdeda dar dovanų papildomai pomidorų sėklų, savo nuožiūra. Pokeliai be paveiksliukų, nes jie patys yra augintojai.  Siuntimas kainuoja 16 zlotų. Aš dariau SEPA pavedimą eurais, tai jis labai mažai kainavo, rodos 0,40 centų.

O as taip negaleciau atsiliepti. Viskas buvo gerai, kol atkeliavus siuntiniui truko 3 pokeliu, kuriu buvo uzsakyta po 2 vienetus. Kai parasiau apie problema, jokio atsako nesulaukiau net ir po antro laisko.
Bendrauja angliskai, siuntimas 16 zl., bet perkant berods virs 100 zl. siuncia nemokamai.
Atsakyti
QUOTE(Dumsė @ 2015 01 29, 22:47)
Man irgi labaaaai patiko tos Lusasitos Mėtinės sokoladkos.

Man irgi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2015 01 29, 23:50)
Man irgi  wub.gif

Neskanios, negrazios, isrypusios, man ju nereikia. tongue.gif Neskanios, negrazios ... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 01 29, 22:56)
Neskanios, negrazios, isrypusios, man ju nereikia.  tongue.gif Neskanios, negrazios ...  doh.gif

Noriu tu rudai zaliu wub.gif
Atsakyti
Kas cia, nauja psichoze blink.gif Tikiuosi neuzkreciama biggrin.gif
Nagi , augintojos, papasakokite apie Mikadus- oranzinius, juodus, pamenu gerus atsiliepimus, bet norisi svieziai ispaustu prisiminimu smile.gif
Atsakyti