p.s ir dar sake kad gavo daaaauuuuug nauju veisliu pomidoru ,bet man nieko nereikia as nieko nenoriu
Atejau garbingai pranesti ,kad Sekleleje Samocvet Izumrudnyj nera
ir nebus ,nes sake net rusyne ju nera ,taip kad kas turit tas saugokit kaip savas akis ,dauginkit ir aisku dalinkites

p.s ir dar sake kad gavo daaaauuuuug nauju veisliu pomidoru ,bet man nieko nereikia as nieko nenoriu
del to ir nejau o paskambinau
QUOTE(Regila @ 2015 01 30, 12:25)
O aš kai noriu gražių miončių pasisemti imu paskaityt kaip žmonės moka apibūdinti pomidorų veisles eilėmis. Fantastika.
Aha, labai gražiai moka žmonės, net sunku išsirinkti geriausią veislę
Jei galima, aš irgi pabandysiu
Izumrudny Samocviet
Metų hitas - вот ответ!
Estai, duokit sėklų mums šiandien
Pabučiuosim subinėn..
Pradžia nebloga. Taip galėsit išbandyt kiekvieni savo galimybes eiliuoti...kas apie pomidorus, kas agurkus, kas varžtus). O gal čia kažkieno talentas liūdi nepastebėtas.
Sėkmės eiliuojant.
P.s. Kai taip aprašinėjami gražiai, tai atrodo vienas už kitą gražesni, geresni, derlingesni..o kai susirandi kitur, kaip jis atrodo...tai supranti, kad tik eilės "susuko protą".. o kai kas tuo naudojasi;)
Sėkmės kuriant ir renkantis veisles vertas panašių eilių.
Sėkmės eiliuojant.
P.s. Kai taip aprašinėjami gražiai, tai atrodo vienas už kitą gražesni, geresni, derlingesni..o kai susirandi kitur, kaip jis atrodo...tai supranti, kad tik eilės "susuko protą".. o kai kas tuo naudojasi;)
Sėkmės kuriant ir renkantis veisles vertas panašių eilių.
QUOTE(ptashka @ 2015 01 30, 10:15)
Laba, nea, siandien bandysiu, nes kaip tik vaziuoju iki pigu.lt sandelio, tai pakeliui
buvau jau ir aš šiandien. Nieko gero nemačiau
Marfų, tiesa, prie kasos yra (dar Belle, Erophilly, Platus, Magnus, Lemon boy, Dimerosa).
Laba diena.
Sakykit, auginant dviem stiebais, antrame stiebe vaisine keke mazdaug po keliu lapu atsiranda?
Sakykit, auginant dviem stiebais, antrame stiebe vaisine keke mazdaug po keliu lapu atsiranda?
QUOTE(vaidastep @ 2015 01 30, 12:41)
ir nebus ,nes sake net rusyne ju nera ,taip kad kas turit tas saugokit kaip savas akis ,dauginkit ir aisku dalinkites

del to ir nejau o paskambinau 
oi tupsim draugiškai cypėn ,tu už agitaciją,aš už kontrabandą
beje,čiabuviai Kijeve šiandien
QUOTE(vaidastep @ 2015 01 30, 12:41)
ir nebus ,nes sake net rusyne ju nera ,taip kad kas turit tas saugokit kaip savas akis ..
Vajez, nu tai kad nereikia taip baisiai, akys brangesnės už tuos kvailus izumrudus.
Aš tai labiau "sergu" už Gonziko siuntinį, va ten tai ir kelionė švilpiant kulkoms intriguojanti, ir siuntinio turinys ne ką prastesnis.
QUOTE(Regila @ 2015 01 30, 13:07)
Pradžia nebloga.
Ir pabaiga visai padori
Regila, o tai čia šitie eiliuoti ir neeiliuoti puikūs aprašymai buvo jums siunčiami tam, kad sėklas išsirinktumėt? Nes matau, kad prie kai kurių veislių pažymėti "paukščiukai". Čia jūs taip rinkotės veisles?
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 01 30, 12:36)
beje,čiabuviai Kijeve šiandien
įdomi jų judėjimo trajektorija
na iš mūsų brolių tikiuos jau greit atlėks 
taigi nuo pat pradžių jos iš mūsų naujų brolių eina. Taip kad.. ale dabar suprantu, kodėl tokia suma už siuntimą
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2015 01 30, 11:50)
Izumrudny Samocviet
Metų hitas - вот ответ!
Pabučiuosim subinėn..
Metų hitas - вот ответ!
Pabučiuosim subinėn..
talentas
VB Russia, Geranium Kiss, Anna Russian, Лотарингская Красавица , Тобольск, Хуан-Ю, Перламутровые, Чёрный Ананас, Orange Russian 117, Cherokee Purple, Carbon, Pink Berkeley Tie-Dye, Палка, Long Keeper, Свиная Котлета, Бочковой Засол, Tlacolula Ribbed.
Niekaip negaliu pamiršti šių pomidorų, gaila kad rusai tokie skupyčiai (ir dar nemandagūs)
krisčiau po kojom jei bent dalelę mano norų kas galėtų išpildyti
Niekaip negaliu pamiršti šių pomidorų, gaila kad rusai tokie skupyčiai (ir dar nemandagūs)