Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų ''sanatorija''

QUOTE(adija5 @ 2015 01 28, 13:57)
Jei ir siunčia,tai vargu ar už 5 centus prasisuksi user posted image

jei tikėt FB viena moterėle iš Rusijos siuntimas turėtų kainuot 400 rublių g.gif Ne 5ct bet ir ne 16€ blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 01 28, 14:18)
unsure.gif tai daug ir netilps...82 tiktai...
Pernai kažkaip geras buvo pavasaris , kaip išnešiau į balkonus , taip ir ten augo iki šiltnamin išsodinau , o ten 5 apšąlo doh.gif

Gerai,kai balkonas yra ir dar stiklintas bigsmile.gif As tikiuosi,kad jau siemet baigsime mes savo stikline terasa, tai bus galima kitais metais ir man dziaugtis,kad nereikia su daigais tasytis iki issodinimo. Atrodo siltnamiai vietoje, bet kol ten susidedi, sunesi, dar ziurek koki aplauzai benesdama doh.gif

Adija5, paragavimui tikrai gana ir vieno. Tiesiog man jie pernai istrigo. Tai labai giriu mirksiukas.gif Saia augo Buran. O ju vaisiai labai panasus, tai netycia nusiskynus Burana labai jausdavosi tas skirtumas skonio prasme.
Siemet dar isileisiu i siltnami rusiska hibrida Faraon. Ziuresim,ka jis parodys gero.
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2015 01 28, 14:17)
Visus?Aš gal tik dalį taip pabandysiu ir palyginsiu su vazoniniais.
Celofano tai neturiu tokio ...ir gumukių reiks . Kokie ten maždaug išmatavimai to celofano gabaliuko  gali būt?

Kiek maciau ir supratau is tos babulkos, tai A4 formato lapo dydzio.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2015 01 28, 14:16)
Gali kaip pirmam kartui ir tu du daigus pasisodinti. O mazum nepatiks, skonis draugu juk neturi  bigsmile.gif  As pernai taip dariau-visko po biski. Tai siemet jau zinau ko noriu is pernykscio saraso. Vienus auginsiu, nes labai skanus, kitus, nes labai derlingi, nors skonio vidutinio. Nes ir tokiu ir kitokiu reikia.
Man pernai Kliuvai patiko del derlingumo, bet man jie pasirode perdaug miltingi  g.gif  Fejerverkas irgi derlingas be proto, bet kazkokiais raupais nuejo jo vaisiai man. net ne raupiais, o tie dryzeliai tokie iskilus pasidare, kietoki. Vienzo, pernai buvo apie tai kalbeta. Tai neauginsiu. Bogatyr irgi kazkoks nesusipratimas  g.gif  Derlingas, bet kekeje vienas vaisius didelis, o kiti vos ne kaip vysninukai ir jau mol nokina juos  blink.gif

Čia Russkyj Bogatyr? g.gif Iš Loretos?
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 01 28, 14:20)
rolleyes.gif kiek dar dirbti reiks...celofanus karpyt , gumas dėliot...nepatinka man visai schmoll.gif

Nu jau kaip nors nedasbaigsiu bekarpydama biggrin.gif Neturiu tiek vietos ant palangių visiems daigams.Reikia trim aukštais statyt.Tada kasdien dar perdėliot,apkaitaliot,kad netystų,apsukiot kiekvieną,po lempom kaišiot karsta.gif. Balkone viskas irgi netelpa vienu aukštu .Vėl vargas. Gyvent nėr kada per anuos irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2015 01 28, 15:25)
Gerai,kai balkonas yra ir dar stiklintas  bigsmile.gif As tikiuosi,kad jau siemet baigsime mes savo stikline terasa, tai bus galima kitais metais ir man dziaugtis,kad nereikia su daigais tasytis iki issodinimo. Atrodo siltnamiai vietoje, bet kol ten susidedi, sunesi, dar ziurek koki aplauzai benesdama  doh.gif

Adija5, paragavimui tikrai gana ir vieno. Tiesiog man jie pernai istrigo. Tai labai giriu  mirksiukas.gif  Saia augo Buran. O ju vaisiai labai panasus, tai netycia nusiskynus Burana labai jausdavosi tas skirtumas skonio prasme.
Siemet dar isileisiu i siltnami rusiska hibrida Faraon. Ziuresim,ka jis parodys gero.
Papildyta:

rolleyes.gif aš kol iki kitų namų nuvežu irgi aptrinu...nu ir nieko , vistiek tie pirmi lapai apsiskina gan greit...
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2015 01 28, 14:25)
Čia Russkyj Bogatyr?  g.gif Iš Loretos?

Dabar netgi svarstau is kur tas Bogatyr g.gif Nepamenu. Bet parasyta paprastai Bogatyr. Pradzioje jie buna geltoni, o kai prinoksta, tai oranziniais patampa g.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 01 28, 15:28)
Nu jau kaip nors nedasbaigsiu bekarpydama  biggrin.gif Neturiu tiek vietos ant palangių visiems daigams.Reikia trim aukštais statyt.Tada kasdien dar perdėliot,apkaitaliot,kad netystų,apsukiot kiekvieną,po lempom kaišiot  karsta.gif. Balkone viskas irgi netelpa vienu aukštu .Vėl vargas. Gyvent nėr kada per anuos  irnesakyk.gif

g.gif o tai jau kai tom gumelėm apsukiosi bus gerai...nereiks sukiot nei nieko...kur tas dėžes laikysi g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2015 01 28, 14:30)
Dabar netgi svarstau is kur tas Bogatyr  g.gif  Nepamenu. Bet parasyta paprastai Bogatyr. Pradzioje jie buna geltoni, o kai prinoksta, tai oranziniais patampa  g.gif

Tada ne iš Loretos schmoll.gif Pas ją Ruskij Bogatyr parašyta ir raudoni .
Papildyta:
QUOTE(diuni @ 2015 01 28, 14:31)
g.gif o tai jau kai tom gumelėm apsukiosi bus gerai...nereiks sukiot nei nieko...kur tas dėžes laikysi g.gif

Kur, kur...tualete user posted image.Pradžioj po lempom,paskui ant palangių.Vis tiek kompaktiškiau bus.Ir apsukt vieną dėžę lengviau,nei vazonų krūvą.Paprikų taip nesutrombuosiu,o anų irgi apie šimtą auginu,tai nors pomidorus kažkaip suspausiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2015 01 28, 14:30)
Dabar netgi svarstau is kur tas Bogatyr  g.gif  Nepamenu. Bet parasyta paprastai Bogatyr. Pradzioje jie buna geltoni, o kai prinoksta, tai oranziniais patampa  g.gif

vadinasi ne tie g.gif pasižiūriu į pokelį ir vis atidedu kitiems metams blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 01 28, 15:17)

Visus?Aš gal tik dalį taip pabandysiu ir palyginsiu su vazoniniais.
Celofano tai neturiu tokio ...ir gumukių reiks . Kokie ten maždaug išmatavimai to celofano gabaliuko  gali būt?

Gal ir nelabai į temą, bet vietoj celofano galima naudoti popierinių rankšluosčių ar tualetinio popieriaus tūteles. Apačioj uždėti bet kokio maišiuko gabaliuką iškirptą ir užklijuoti lipnia juostele. Galima ir gumyte, bet laistant kartais kai tūtelė perdrėgsta per ilga laiką tai gumytė tiesiog nuplėšia galą. Arba taip galima ir su plėvele pasidaryti norimo aukščio ir diametro tūtas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2015 01 28, 14:25)

Bet kažkaip čiudnai bobulė daigą suka į tą lapą g.gif Ilgiausią kotą palieka į žemes neįkištą .Ten tai tikrai šaknys neišaugs...Kam man tas ilgas kotas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 01 28, 14:49)
Bet kažkaip čiudnai bobulė daigą suka į tą lapą  g.gif Ilgiausią kotą palieka į žemes  neįkištą .Ten tai tikrai šaknys neišaugs...Kam man tas ilgas kotas  unsure.gif

As kaip supratau ir kiek dar panasiu vaizdeliu ziurejus esu, tai kai kotas paauga normaliai, tai dapila zemiu g.gif
Atsakyti