Sveikos,
atsiprasau, siandien svepluosiu

Nekenciu rasyti be LT raidziu, kaip ir matyti tokias rasliavas, bet situacija priverte
QUOTE(klopedija @ 2015 02 01, 23:48)
Apie vieną nebekalbėsiu, nes perskaičiau ir susigėdau...
(apie mirusius arba gerai, arba nieko)
O as, ta proga, sulauzysiu kriksconiska tradicija ir pasisakysiu, kad praeitais metais perklausiau "Erskeciu paukscius" ir visiska nusivyliau. Slamsciuks

Po sios klausyta "Altoriu seselyje" ( na taip, gal ir nederetu ju lyginti, bet nori nenori "lyginasi", nes abejose ne paskutine vieta uzima kunigystes, celibato klausimas)man pasirode nepalyginamai solidesne, gilesne, brandesne.
QUOTE(mamux02 @ 2015 02 03, 15:38)
Jei priimsit, mielai padiskutuočiau su Jumis ir pasidalyčiau savo literatūriniais atradimais.

o kaipgi, aisku, priimsim!
QUOTE(gintarelia @ 2015 02 03, 18:18)
Aš maloniai suskaičiau D. Rubinos "Petruškos sindromą". Kažkuo priminė Lazarį. Gal personažų keistumu, jų kraštutinumais. Supratau, kad norėčiau skaityti ir kitas knygas, bet kol kas nerandu.
rutrackeryje i6tisas lobynas jos audioknygu, bet turbut netinka? O i skaitykle parsisiunciau stai sita: "Русская канарейка. Желтухин"
cia, bet dar rankos nepasieke. Beje, kaip suprantu, ten trilogijos pirmoji dalis.
QUOTE(SOFIJA5 @ 2015 02 03, 18:41)
Sveikos
VILNIETĖS, greitai greitai rašote, kada norite meeto
Atrodo, man kita savaite tinka
QUOTE(Aimma @ 2015 02 03, 22:16)
Taip pasninkaudama antrą kartą perskaičiau
Ambjorseno,,Kraujo brolius" ir gabalus iš kitų 2 serijos knygų. Prisimenat, kaip kažkada džiaugėmės Elingo serija? Ir pagalvojau, o kaip su ketvirta knyga

Ar kas skaitėte? Ar iš viso ji pasirodė?
Atsimenu

Ieskojau, net i leidykla rasiau del 4 dalies. Deja, atsakymas - kad neturejo pasisekimo ir tesinio nebeleis

Jei kas turit kitokiu ziniu ar radot rusiskai- saukit garsiai
QUOTE(mamux02 @ 2015 02 03, 22:28)
Idomu, bet kazkaip prisibijau tesiniu

. Gal be reikalo.