Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 91 laida

QUOTE(martux @ 2015 02 03, 21:34)
Niekaip neatrandu knygos kuri įtrauktų, skaityklėje gal 5 pradėjau, bet  net ir tie Fazanų žudikai,  ko tai nelabai . ax.gif

Man tie Fazanų žudikai ir popieriniam variante nelabai . Po Moteris narve tikėjausi kažko dar geresnio,a negavau schmoll.gif
QUOTE(saintlina @ 2015 02 04, 19:36)
Ne, nu pagalvokit - koks gėris buvo Čiauškutė..  wub.gif  Daba jei skaityčiau, tai kaži kaip ten būtų  biggrin.gif

Dabar būtų prastas stilius,vertėjas beraštis,meilė banali,istorija nuvalkiota ir aplamai,ko iš tų turkų norėt user posted image...
QUOTE(klopedija @ 2015 02 05, 17:42)
Jei kas nors prisidėtumėt prie "grupinio", pakartotinai perskaityčiau "Gėlių Dievo Motiną".  mirksiukas.gif

Aš užsisakiau ax.gif

Kažkodėl aš įsivaizdavau,kad G.Musso rašo skaitomas knygas g.gif Susipažinau su jo Angelo kvietimas,viena draugė rekomendavo.Bais jau jai šita knyga patiko blink.gif . Galvojau skaitydama,kad ana taip papokštavo smagiai su manim.O,siaubeli unsure.gif Skaitalas kaip turi būt.N.Roberts geresnių parašo turbūt ,pasistengus g.gif Niekam tikusio meilės romano ir bilekokokio detektyvo hibridas,parašytas banaliu stiliumi su visokiom nesąmonėm,kaip sielos dvyniai,per akimirką vienas kitą pažino ir panašiom blablabla.Man medalis,kad daskaičiau ją.Vis laukiau tooo gėrio ...
Ar jo visos knygos tokios bardakinės g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 02 05, 18:16)
Man tie Fazanų žudikai ir popieriniam variante nelabai . Po Moteris narve tikėjausi kažko dar geresnio,a negavau  schmoll.gif 

Kažkodėl aš įsivaizdavau,kad G.Musso rašo skaitomas knygas  g.gif 
Ar jo visos knygos tokios bardakinės  g.gif ?

Skaitau po truputį Fazanus, nežinojau, kad nuo Moters geriau pradėti. O ir elektroninės pastarosios nemačiau.

G. Musso perskaičiau dvi ir padėjau tašką. Angelo kvietimas dar visai nieko, lengvas, bet gana mielas pyrOgaitis, o va Po 7 metų jau visai belekokia. Kadangi N. Roberts nieko neskaičiau, negaliu palyginti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(martux @ 2015 02 05, 21:10)
Skaitau po truputį Fazanus, nežinojau, kad nuo Moters geriau pradėti. O ir elektroninės pastarosios nemačiau.

G. Musso perskaičiau dvi ir padėjau tašką. Angelo kvietimas dar visai nieko, lengvas, bet gana mielas pyrOgaitis, o va Po 7 metų jau visai belekokia.  Kadangi N. Roberts  nieko neskaičiau, negaliu palyginti.  biggrin.gif

4u.gif sveikos naujoje temoje wink.gif
Dėl G.Musso labai su jumis sutinku,daugiau neskaitysiu schmoll.gif
Perskaičiau "Keturios kovo dienos" patiko...bet skaičiau savaitę biggrin.gif įdomi pamąstymų ir išgyvenimų knyga smile.gif
Vakar pradėjau L.Rilley "Mergaitė ant jūros skardžio" tikra pasaka,toks lengvas skaitalas,pats tas prieš miegą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamux02 @ 2015 02 04, 20:43)
Kažkaip vengiu to skirstymo, kas patinka ir kas ne. Dažnai būna, kad visai netyčia tai, kas ,,nepatinka", maloniai nustebina. Neskaitau tik mokslinės fantastikos ir labai retai detektyvus (jų esu persiskaičius kažkada anksčiau). O ir autoriai labai įvairūs, jei kalbėt apie šiuolaikinius: beveik visą Murakamį esu perskaičius, K. Hosseini,  G. Musso, lietuvių - R. Granauskas, J. Aputis, k. Saja, G. Adomaitytė, jau minėtas G. Morkūnas. Mažokai lietuvių lit. kūrinių skaitau, bet jau ėmiau šią klaidą taisyt. Šiandien sulaukiau J. Skablauskaitės ,,Žiežulės"  smile.gif

Na, va ir susipažinom šiek tiek 4u.gif Kadangi man labai patinka fantastika ir detektyvai, tai gan didelė dalis mano žinučių tau nebus įdomi 4u.gif O bendrumas tas, kad Murakamis man labai patinka wub.gif Ir taip pat mažai lietūvių kūrinių skaitau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(martux @ 2015 02 05, 21:10)

G. Musso perskaičiau dvi ir padėjau tašką. Angelo kvietimas dar visai nieko

Geriau nuo Moters narve.Aišku,galima ir taip skaityt, tyrimui netrukdo.Bet asmeninio Karlo gyvenimo linija bus aiškesnė.Ir šiaip,pirma geresnė,nes man motyvas priimtinesnis ir suprantamesnis ax.gif Man tie maniakai,žudymas vardan žudymo,jau po truputį skersai gerklės stoja unsure.gif .Va pasiėmiau vakar pirmą Marininos detektyvą susipažininui.Normalus detektyvas-užkakošino tris žmones.Dėl brangenybių...viskas normalu,žmogiška ir suprantama.

Aš tada jau po pirmos tašką dedu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Juritute @ 2015 02 05, 21:41)
Perskaičiau "Keturios kovo dienos" patiko...bet skaičiau savaitę biggrin.gif  įdomi pamąstymų ir išgyvenimų knyga smile.gif

Man šita irgi patiko thumbup.gif Bet Luka labiau:
http://www.gyviau.lt...l-romanas-luka/
Atsakyti
QUOTE(martux @ 2015 02 03, 21:34)
Ir šiaip, įdomu, ar čia tik man vienai taip: į  popierinės knygos tekstą kažkaip sugebu labiau įsijausti, susikoncentruoti, išgyventi, o va tekstas skaityklėje lyg šuoliuoja neužkabindamas, negriebia...

Matau, kad ne vien tau smile.gif Mano beda skirtinga: man sunku prisiversti paimti i rankas popierine knyga po to, kai isigijau skaitykle rolleyes.gif Jau tokia ji patogi: lengva maza ir dar tamsoje sviecia thumbup.gif Kai Klopedijos deka atradau audio knygas, irgi problema su popierinem buvo istikus. Nepataisoma tingine esu, matyt doh.gif
Beje, Fazanu medziotojai man prasciausia is visu triju sio autoriaus (trecia neistverus nusipirkau angliskai ir prarijau per diena)
Perskaiciau Agatos Kristi "Blogis po saule". Eiline Puaro serijos knyga, nebutu apie ka net kalbeti, jei ne paskutinis puslapis. Gal net puse puslapio. Kalbasi nebe jauna madu versle sekmingai dirbanti moteriske su savo jaunystes draugu, kuris dabar, dukart tapes nasliu, turintis paaugle dukra, jau lyg ir pasiryzes ja vesti (tipo, happy end). Jo salyga: ji turi mesti versla, nes, ar girdejai, jis noretu gyventi kaime, toliau nuo zmoniu. Ir ka ji atsako? As visa laika norejau gyventi kaime doh.gif Man truksta zodziu. Suprantu, kad dar tik 20 amziaus pirma puse, bet A.Kristi man atrode gana emancipuota moteriske. O cia: zinoma, brangusis, ko tik pageidausi. Mesiu versla, gyvensiu kaime, kad tik kaip nors isteketi cool.gif Cia gal leidejai/redaktoriai ja prispaude? Zodziu, pasipiktinau tongue.gif
Dar isklausiau Арто Паасилинна "Лес повешенных лисиц". Si labai patiko. Daug labiau, negu "Grupines savizudybes magija". Arodo, abiejose knygose netruksta juodo humoro, bet kazkodel savizudybe man nelabai, o sita labai smile.gif Nekokia is manes recenzente doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Forget @ 2015 02 04, 17:50)
Butent!! Ir puslapius kur ten visokie slaptumai aprasyti, mintinai zinojau!
Man tai mama ja dave skaityt, raudonavau, kai klausdavo ar patinka

Va va. Mintinai zinojau, ir dar ne tokius laimingus draugus apsviesdavau. Tiesa, man mama nedave, bet paliko ant spinteles savo miegamajame. Zinojo, aisku, kad as viska ten patikrinu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo langana: 06 vasario 2015 - 00:29
QUOTE(klopedija @ 2015 02 05, 17:42)
Oho ho ho!  bigsmile.gif
Nustebinot abi. Maniau, kad tik aš viena galiu įvertinti minėtą knygą kaip poetišką ir vertą skaitymo.

Jei kas nors prisidėtumėt prie "grupinio", pakartotinai perskaityčiau "Gėlių Dievo Motiną".  mirksiukas.gif

rimtai? blink.gif o kuo čia aš nustebinau?

QUOTE(adija5 @ 2015 02 05, 23:20)
-užkakošino tris žmones.Dėl brangenybių...viskas normalu,žmogiška ir suprantama.

aha - normalu ir žmogiška biggrin.gif
Papildyta:
Tiesa - čia man pajusti skylę išsilavinime ar ne? Nes Erškėčių paukščių neskaičiau... Čiauškutę tai tik permečiau. Nuo manęs tėvai slėpė Rablė ir Hašeką biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brūkšniukas: 06 vasario 2015 - 09:00
QUOTE(Vitalija @ 2015 02 05, 14:26)
Aš kaip tik „Gėlių Dievo Motiną“ bebaigianti.

Sudomino, reiks pasiimt bibliotekoj. Tiesa, nežinau, kaip seksis skaityti - kažkokia aš išranki ar priekabi pasidariau, ar jau man knygų perdozavimas - kažkokios visos nelabai įdomios papuola verysad.gif

Paauglystėj neskaičiau nei "Palėpės gėlių", nei "Čiauškutės" (mama tokių knygų neskaitydavo). Užtat pamenu, kad buvau radusi pas tėvus paslėptą "Emanuelę", tai tą skaičiau biggrin.gif

Tiesa, perskaičiau "Alamutą". Pradžia kažkaip sunkiai ir nelabai įdomiai, o vėliau, kai jau prasidėjo veiksmas, pasidarė įdomiau. Tiesa, sunku man su tais vardais buvo, o dar tuometinė politika... Žodžiu, šiaip knyga nebloga, nors nemanau, kad gautų nors vieną L pagal Pocevičių biggrin.gif
Ai, dar apie pažintį su Pelevinu. Perskaičiau tris jo apsakymus: "Желтая стрела", "Принц Госплана" ir "Затворник и Шестипалый". Man patarė nuo pastarojo pradėti pažindintis. Tai man autorius pasirodė įdomus, patiko savotiškas jo požiūris, rašymo stilius ir pan. Manau, dar skaitysiu jo knygas.
Atsakyti
Pas mus namie irgi Ciauskutes nebuvo, is drauges pasiskolinau.
langana, siiap jau ir siandien yra gana svarbi problema, noras isteketi, taigi, jei noras isteketi yra labai stiprus ir tai yra savirealizacija, tai paturejusi versla ji dar norejo pabuti zmona kaime biggrin.gif vienatve pagyvenusimes zmonems yra baisiau, nei atsisakyti verslo...cia mano nuomone ji zmogisko bendravimo vertybe iskele, ne emancipacija biggrin.gif
Atsakyti
aš tai ir dabar atsisakyčiau verslo ir išvažiuočiau į kaimą gyvent.. Auginčiau sau persikus, pomidorus ir arbūzus ir knygas skaityčiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 02 05, 23:20)
Man šita irgi patiko  thumbup.gif Bet Luka labiau:
http://www.gyviau.lt...l-romanas-luka/

Ačiū už rekomendaciją-būtinai ir šitą knygą susirasiu skaitymui smile.gif
"Čiauškutę" paveldėjau iš tėvų namų..reiks kada išsitraukt ir perskaityt dabar,nes paauglystėj pamenu buvau susižavėjusi smile.gif
Dėl Jussi-Adler-Olsen knygų man labiau "Moteris narve" patiko nei fazanai smile.gif o šiai dbr labai laukiu naujosios Nesbo knygos,o vasarą pazadeta išleist ir "Policija" čia jau H.Hules serija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juritute: 06 vasario 2015 - 12:24
QUOTE(martux @ 2015 02 05, 23:10)

Aga, geriau nuo Moters narve pradėti, dėl asmeninės siužeto linijos supratimo. Beje, o man Fazanų žudikai labiau patiko ax.gif
Atsakyti