QUOTE(klopedija @ 2015 02 12, 15:48)
Tskant, kultūrų skirtumai. Jei jau nusitrenkei į kitos kultūros kraštus, laikykis įstatymų ir priimk papročius besąlygiškai arba "nešk mėsas" lauk.
QUOTE(klopedija @ 2015 02 12, 17:10)
Taip. Ir mes ją priimam arba ne.
"Pievos" tuomet, kai piktinamės ir stengiamės pakeisti kultūrą. Tada ta kultūra priešinasi ir sako: "nešk mėsas!"
Va butent, atvaziuoju pas tave i svecius ir pradedu knygas delioti pagal savo tvarka

Nes vat man nepatinka, nelogiska, as taip neipratus ir nenoriu, ir siaip, atejau i svecius, ka noriu ta darau!!! Nepasakok tu man,
atspalvius desiu prie Erlicko

Tai vat ir sveciuose noris, bet ir pasitvarkyti pagal save
QUOTE(Akmenskeltė @ 2015 02 12, 19:01)
T.y. suprasčiau, jei emigrantai būtų Norvegijos piliečiai, bet čia Lietuvos piliečiai, tad taikyti savo įstatymus man atrodo banditizmas.

Nu laba diena, o tai kur jie gyvena? Nepatinka banditizmas, susipakuoji savo daiktelius ir grizti uz minimuma i Lietuvele dirbti
Nuvaziuok i Saudo arabija, eik sau su sortais ir palaidais plaukais. Nes gi banditizmas, tu gi Lietuvos piliete.
Kaip sakoma, kas moka tas ir muzika uzsako... Nepriimtina, vaziuoji kitur. Niekas gi kaip i Sibira neistreme
Daugiau sia tema nediskutuosiu, nes matau, kad mudvi tikrai nesusikalbesim, isizeisi paskui.
Lentynu noriu, skaitau kazkokia nesamone trilerine. Tik perku perku perku

Ir laukiu pensijos