Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 91 laida

QUOTE(Brūkšniukas @ 2015 02 18, 11:31)
Martux, pati grosi?

Jau.
Manau duosiu ir kam iš vyresnių.

Į temą - perskaičiau Fazanus, pradėjau Moterį narve - taip jau gavosi, daug kas aiškėja. rolleyes.gif Pritariu, kad neverta pradėti nuo antrosios doh.gif
Atsakyti
Interviu su Michailu Šiškinu wub.gif
Apie knygas ir ne tik.
QUOTE(Helianta @ 2015 02 13, 23:16)
Su Dolitle buvom Tapino knygos pristatyme, smagus vakaras thumbup.gif
Na, bent jau artimiausias porą dienų nereikia sukti galvos "ką skaityti", nersiu į alternatyvų Kauną (ir ne tik).

Atsiliepimas bus? Labai smalsu ax.gif

Atsakyti
šįryt mieste mūsų
giedra žvarbu ir netikra
tikras tik sapnas
jo viduriu rieda tramvajus
paukštis vis tūpia ant pamiršto gatvėj piupitro
metas pradėti žaidimą
aš būsiu gerda
o tu būsi kajus
vėjas prie stiklo prispaudęs varinę monetą
prieangy speigo mes buriame durų akutę
myli nemyli
regėta o gal neregėta
tylam slaptažodžių garą į dangų išpūtę
metas pradėti dabar
pasakyk užkeikimą
sliūkina rytas kaip kalvis po pustuštį miestą
pučia į ugnį ir lydyti pėdsakus ima
kaldina naują saulėtekį
karštas
nelieski
metas pradėti žaidimą
palesink iš rankos
vieversį grįžusį šitaip anksti kad nežino
laukti pavasario
laukti mirties
ar užtenka
penklinę sniego baltoj paraštėj
būt išmynus

Ilzė Butkutė
Atsakyti
As skaitau Tapina dabar. Man tokia lengva pasaka su detektyvo prieskoniais. smile.gif
Atsakyti
Nu ka, baigiau trilogija, dekui Sofijai, kad neliko su skyle. Perskaiciau Lojaliaja...nu nenorejo labai happy end padaryti, tai staigus likimo posukis..man gal kiek dirbtinas. Raso gerai, ale vat kazko truksta, ko....siaip ideja labai gera nes mus dabar tobulina, plauna smegenis, kad butu valdoma kaip su serumais - reklamomis pradedant daiktu ir kainu, baigiant vaistu, skiepu ir maisto..santazas is valstybes, lyg butume bandomieji triusiai genetiskai netobuli...ideja labai gera pamastymui globaliai
Toliau eisiu skaityti Lazario moteru, kurias buvau atidejus, nes lietuviskai knyga lengviau skaityti, nei rusiskai ir skaitykleje doh.gif lengviausia tai klausyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2015 02 18, 12:22)
geras terminas thumbup.gif aš apie tai sakau - "pasirūpinti išsilavinimo skyle".

Iš kokių į kokias? g.gif

Terminas geras, idėjinis, iš tų, anų, laikų, plačiai naudotas biurokratijoje biggrin.gif
Va tą išsilavinimo skylę ir lopiau, seniai nebuvau ko nors "kostiuminio" skaičiusi biggrin.gif

Verčiu prancūzų/lietuvių ir gaila, nieko literatūriško - nepatempiu unsure.gif

QUOTE(martux @ 2015 02 18, 12:28)
O va taisyti gal ir nereikėjo, mums abu vertimo būdai tinka thumbup.gif

ko tai susidrovėjau, pasitaisysiu rolleyes.gif

Jūsų prisisikaičiusi savaitgalį perskaičiau Lazario moteris. Iš pradžiu "apsičepsėjau" - tokia graži kalba, yra smagios ironijos thumbup.gif . O pabaigoj biškį susinervinau (negi pilnaverčiai santykiai su moterim yra tik lytiniai. Ir nebais svarbu ar ji kvaiša, žiežula ar vaikas unsure.gif ) bet čia gal tik man taip pasirodė g.gif O bendrai paėmus man buvo gražu wub.gif

Atsakyti
na, seksas ir mane literatūroje nervina. (nors gi dar ir nesena aš biggrin.gif ) - jeigu moteris įdomu, tai ir seksuali, ir liekna, ir och, och kokia ir į lovą lengvai pasirašo doh.gif reguliariai pasijuntu davatka doh.gif

tiesa, gėjų seksas manęs nei kiek nejaudina - skaitau ir gerai cool.gif
Atsakyti
Mane ne tai, kad sunervino - normali ir reikalinga beigi gera gyvenimo dalis, netgi galima gražiai ir (arba) įdomiai ją aprašyti (kas sugeba biggrin.gif ), bet kad kažkaip tokioje gražioje knygoje ribotai gavosi - apturėjo ir valio, nebesimato, kad vėpla, nebesimato, kad kalė, o ir su mažiausiaja "lazario moterimi" tai - pirma, ką reikėjo padaryti bendravimo "priešaušryje"... doh.gif čia kažkoks vyrų nuvertinimas, ar ką g.gif bet, kaip sakau, gal čia taip reikėjo ir be reikalo man užstrigo biggrin.gif
Atsakyti
ai ten sexo bus biggrin.gif as iki jo dar nepriskaiciau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2015 02 18, 15:57)
ai ten sexo bus biggrin.gif as iki jo dar nepriskaiciau  unsure.gif

ups unsure.gif

ai, kur jo nebūna irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2015 02 18, 15:06)

ai, kur jo nebūna irnesakyk.gif

santuokiniame guolyje cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2015 02 18, 16:30)
santuokiniame guolyje cool.gif

būna, kad nusimeta unsure.gif tarp pietų, vonios remonto, virbalų, motociklų, vaikuireikiabatų, visinegražūsirneprotingi ir kitų nekultūrinių sluoksnių
Atsakyti