Įkraunama...
Įkraunama...

Ką gaminome vakar , ką gaminsime šiandien

Vakar buvo kotletukai su bulvių koše, morkų česnaku salotos.
Šiandien burokėlių sriuba, kepti vištos sparnai su bulvėmis, daržovės.
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2015 03 01, 19:26)
Oho, kur buna baltu grikiu ir kuo skiriasi nuo iprastu?

Siandien geltonuju vysniniu pomidoriuku ir mocarelos salotos

Visiškai balti grikiai yra neapdoroti ( neapkepinti), parduotuvėse pardavinėjami jau apdoroti grikiai. Kuo šviesesni grikiai tuo jie mažiau apkepinti na ir lieka daugiau viso to gėrio smile.gif
Čia šiek tiek apie grikius
http://www.merkio.lt...io-grikiai.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovivita: 02 kovo 2015 - 15:15
QUOTE(jovivita @ 2015 03 02, 15:13)
Visiškai balti grikiai yra neapdoroti ( neapkepinti), parduotuvėse pardavinėjami jau apdoroti grikiai.  Kuo šviesesni grikiai tuo jie mažiau apkepinti na ir lieka daugiau viso to gėrio  smile.gif
Čia šiek tiek apie grikius
http://www.merkio.lt...io-grikiai.html

Aišku smile.gif tokius neapdorotus esu pirkusi turgelyje kažkada thumbup.gif galvojau gal čia dar kažkas kitokio..
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2015 03 02, 16:21)
Aišku smile.gif tokius neapdorotus esu pirkusi turgelyje kažkada  thumbup.gif  galvojau gal čia dar kažkas kitokio..

Ir kaip jų skonis, vis svarstau ar pirkt. maniau kad jie bus žymiai brangesni, bet dabar pažiūrėjau kaina internete, tai beveik tas pats kas pirktum paprastus grikius iš parduotuvės be nuolaidos. Galvoju šie turėtų juk ir sveikesni būti.
Atsakyti
Vakar vištų širdelės su bulvėmis.
Šiandien kotletai, tik dar nesugalvojau su kuo
Atsakyti
Valgyt norisi, gaminti nesugalvoju ką, bet linkstu prie bulvinių blynų su varške. O šiaip dar dorojam burokėlių sriubą su grikiais ax.gif
Atsakyti
Vakar buvo kepti varskeciai, valgem su trintomis braskemis.

Siandien vistienos blauzdeliu mesos kepsniukai, su daug salotu. Aisbergas, vysniniai pomidorai, agurkas, poras ir paprika.
Atsakyti
Vakar - balandeliai;
Siandien - bulviu kose su spirguciais, valgeme su raugintais kopustais;
Rytoj, jei nepersigalvosiu, naminiai mesainiai su daug salotu.
Atsakyti
QUOTE(jovivita @ 2015 03 02, 15:29)
Ir kaip jų skonis, vis svarstau ar pirkt. maniau kad jie bus žymiai brangesni, bet dabar pažiūrėjau kaina internete, tai beveik tas pats kas pirktum paprastus grikius iš parduotuvės be nuolaidos. Galvoju šie turėtų juk ir sveikesni būti.

Man skanūs, jie tokie kietesni lieka išvirus ir skonis ir skirias.. Nors va vyrui nelabai patiko, sakė geriau parduotuviniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2015 03 03, 03:13)
Man skanūs, jie tokie kietesni lieka išvirus ir skonis ir skirias.. Nors va vyrui nelabai patiko, sakė geriau parduotuviniai smile.gif

kokiam turgeli perkate grikius bigsmile.gif noreciau isbandyti
Atsakyti
Keptas visciukas.
Atsakyti
Frikadeliu sriuba, tefteliai su bulvių koše. Lietiniai su pieniskomis desrelemis.
Atsakyti