o kaip smagu, kiek gražių vaizdų užderėjo, taburete, tos morkos su ramunėm labai vietoj, gal ir platesniais kampais gėlynus parodysit?
vi_, noriu blondinių šluotsmilgių, jos nuostabios. o gumbenė manau kitąmet bus įspūdinga, aš tai norėčiau tokio ūgio kaip jūsiškė.
vobla, jūsų irgi tokia? lengvai iš sėklų dygo?
QUOTE(taburete @ 2015 06 08, 19:30)
atpazystu

QUOTE(jot.ka @ 2015 06 08, 22:28)
apie gumbenes klausiat?
tai vaizdas toks pats kaip pas vi
dygo ir augo tai labai lengvai. beda ta, kad pertekliu isdalinau ( o gal net ir pardaviau kam) visiems pristatydama kaip geltona

Papildyta:
aj, dar pamirsau pagirti taburetes vaizdus

vi irgi dekui uz fotoreportaza

vi, o kiek jusu juoduliui seivamedziui metu? as pernai pirkau toki mazyti daigiuka. rudeniop jau buvo virs keliu veslus krumas. siemet jau man virs bambos siubuoja ir dar tik pati augimo pradzia.
vobla, kelkit tiesiai iš kompo, pamažintas foto, aš keldavau per part.lt, bet žiūriu labai greit išima paveiskliukus, tai pabandžiau kelt tiesiai į temą iš kompo. nebent jūs visą albumą norit parodyt, tokiam reikalui pas mane fotki.com yra padarytas.
o šita rusmenė tipo abrikosinė? ne 'apricot delight' kartais, nes aš tokią pasisėjau dėl abrikosinių žiedų irgi, o jei jie tik neišsisikleidę abrikosiniai tai...kaip čia pasakius. mano tokios http://www.e-seklos....apricot_delight
o šita rusmenė tipo abrikosinė? ne 'apricot delight' kartais, nes aš tokią pasisėjau dėl abrikosinių žiedų irgi, o jei jie tik neišsisikleidę abrikosiniai tai...kaip čia pasakius. mano tokios http://www.e-seklos....apricot_delight
QUOTE(Regila @ 2015 06 08, 22:23)
Jau su tais augalais iš sėklų, tai siutas ima, kai išdygsta "nieko panašaus į sėtą..
Šiemet sėjau raudonžiedžių pentinių, daugiamečių. Dabar panašu, kad tai burnočiai.
Sėjau raktažoles, panašu, kad lapiniai ridikai, nes net gumbų neformuoja.
Dar čia kokių yra, bet per piktumą net neatsimenu.
Šiemet sėjau raudonžiedžių pentinių, daugiamečių. Dabar panašu, kad tai burnočiai.
Sėjau raktažoles, panašu, kad lapiniai ridikai, nes net gumbų neformuoja.
Dar čia kokių yra, bet per piktumą net neatsimenu.
o sėklos buvo pirktinės, pačios rinktos, kad taip susimaišė?
mano sėti pentiniai patyrė fiasko. Sunkiai dygo, kai sudygo keli daigeliai, uždžiūvo, nes indukas mažas, nespėjau palieti. Dabar stovi vienintelis daigiukas. Ir nei pirmyn, nei atgal. Kitą pakiuką pabėriau tiesiai žemėn.
QUOTE(Vobla @ 2015 06 09, 08:51)
<...>
gal kuria diena bandysiu savo siu metu fotkes sukelt, tiesiog nesugalvoju per kur kelti, kai is FB neduoda
vi, o kiek jusu juoduliui seivamedziui metu? as pernai pirkau toki mazyti daigiuka. rudeniop jau buvo virs keliu veslus krumas. siemet jau man virs bambos siubuoja ir dar tik pati augimo pradzia.

Už foto nedėkokit, nes jos nuo šito dauginasi...

Juodulis sodintas prieš 3 metus. Jo ūgis čia siekia apie 1.5 m. Pakaušis buvo kiek apšalęs, tai apkarpiau. Ruošiasi smarkiai žydėti, o amarai jau susėdę laukia... Kaimui jo žydėjimas yra, sakyčiau, per gražus. Šalia suklypusio kluono jis atrodo, kaip su baline suknia į bulviakasį atvykusi panelė...

Galų gale ketvirtuosna metuosna po persodinimo susiruošė žydėti manoji tūkstantlapė alpinė zunda. Matyt suprato, kad lapais mūsų neužkiš...

QUOTE(jot.ka @ 2015 06 09, 07:57)
ta pati is ten pat- tas pats pakiukas...

as irgi ja del spalvos sejausi. na kol kas dar nesmerksiu- dar ne iki galo prasiskleide- gal veliau ta abrikosine spalva igaus...gal...

QUOTE(Vobla @ 2015 06 09, 14:13)
ta pati is ten pat- tas pats pakiukas...
as irgi ja del spalvos sejausi. na kol kas dar nesmerksiu- dar ne iki galo prasiskleide- gal veliau ta abrikosine spalva igaus...gal...

pas mane dar tik daigiukai, tai teks laukt kitų metų, bet greičiausiai bus rožinė su abrikoso atspalviu, kiek internete pažiūrėjau, kur nuotraukos daugiau mažiau natūraliai atrodo, tai jos nėra tokios abrikosinės kaip ant pakelio.
O man tos rusmenės spalva labai į temą.
Aišku ji labiau rožinė negu abrikosinė, bet man tai labai tinka
Aišku ji labiau rožinė negu abrikosinė, bet man tai labai tinka

Fotoreportažas iš kopūstų lauko:
o, jau ir lelijos žydi, kažkaip netikėtai pasirodė, man rods mūsų krašte dar nelabai rastum.
o kur kopūstai
?
o kur kopūstai

Noriu parodyti savo česnakus ir pasitikrinti, ar matosi šitame forume nuotrauka po G+ atnaujinimų.
https://photos.googl...xfAuAyMO4PlOhhc
https://photos.googl...xfAuAyMO4PlOhhc