Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės gėlės, X tema (jubiliejinė!)

o kaip smagu, kiek gražių vaizdų užderėjo, taburete, tos morkos su ramunėm labai vietoj, gal ir platesniais kampais gėlynus parodysit?

vi_, noriu blondinių šluotsmilgių, jos nuostabios. o gumbenė manau kitąmet bus įspūdinga, aš tai norėčiau tokio ūgio kaip jūsiškė.

vobla, jūsų irgi tokia? lengvai iš sėklų dygo?
Atsakyti
QUOTE(taburete @ 2015 06 08, 19:30)

Vobla, atpažįstat? Atkeliavo pas mane kartu su kibiru notros smile.gif

user posted image

atpazystu smile.gif ir velgi- man spalva ant pakelio neatitinka g.gif ''abrikosine'' spalva as biski kitaip suvokiu g.gif pas mane visos irgi pamazu tokia pat spalva skleidziasi, bet gal dar keisis, gal pabluks unsure.gif

QUOTE(jot.ka @ 2015 06 08, 22:28)

vobla, jūsų irgi tokia? lengvai iš sėklų dygo?

apie gumbenes klausiat?
tai vaizdas toks pats kaip pas vi
dygo ir augo tai labai lengvai. beda ta, kad pertekliu isdalinau ( o gal net ir pardaviau kam) visiems pristatydama kaip geltona doh.gif man gal ruzava ir labiau i tema, bet vis tiek kazkoks akiborkstas. na dar ne tiek, kiek Regilos fotoreportaze, bet cool.gif
Papildyta:
aj, dar pamirsau pagirti taburetes vaizdus wub.gif
vi irgi dekui uz fotoreportaza 4u.gif gal kuria diena bandysiu savo siu metu fotkes sukelt, tiesiog nesugalvoju per kur kelti, kai is FB neduoda g.gif
vi, o kiek jusu juoduliui seivamedziui metu? as pernai pirkau toki mazyti daigiuka. rudeniop jau buvo virs keliu veslus krumas. siemet jau man virs bambos siubuoja ir dar tik pati augimo pradzia.
Atsakyti
vobla, kelkit tiesiai iš kompo, pamažintas foto, aš keldavau per part.lt, bet žiūriu labai greit išima paveiskliukus, tai pabandžiau kelt tiesiai į temą iš kompo. nebent jūs visą albumą norit parodyt, tokiam reikalui pas mane fotki.com yra padarytas.

o šita rusmenė tipo abrikosinė? ne 'apricot delight' kartais, nes aš tokią pasisėjau dėl abrikosinių žiedų irgi, o jei jie tik neišsisikleidę abrikosiniai tai...kaip čia pasakius. mano tokios http://www.e-seklos....apricot_delight
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2015 06 08, 22:23)
Jau su tais augalais iš sėklų, tai siutas ima, kai išdygsta "nieko panašaus į sėtą..
Šiemet sėjau raudonžiedžių pentinių, daugiamečių. Dabar panašu, kad tai burnočiai.

Sėjau raktažoles, panašu, kad lapiniai ridikai, nes net gumbų neformuoja.
Dar čia kokių yra, bet per piktumą net neatsimenu.

o sėklos buvo pirktinės, pačios rinktos, kad taip susimaišė?
mano sėti pentiniai patyrė fiasko. Sunkiai dygo, kai sudygo keli daigeliai, uždžiūvo, nes indukas mažas, nespėjau palieti. Dabar stovi vienintelis daigiukas. Ir nei pirmyn, nei atgal. Kitą pakiuką pabėriau tiesiai žemėn.
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2015 06 09, 08:51)
<...>
vi irgi dekui uz fotoreportaza 4u.gif  gal kuria diena bandysiu savo siu metu fotkes sukelt, tiesiog nesugalvoju per kur kelti, kai is FB neduoda g.gif
vi, o kiek jusu juoduliui seivamedziui metu? as pernai pirkau toki mazyti daigiuka.  rudeniop jau buvo virs keliu  veslus krumas. siemet jau man virs bambos siubuoja ir dar tik pati augimo pradzia.

Už foto nedėkokit, nes jos nuo šito dauginasi... smile.gif

Juodulis sodintas prieš 3 metus. Jo ūgis čia siekia apie 1.5 m. Pakaušis buvo kiek apšalęs, tai apkarpiau. Ruošiasi smarkiai žydėti, o amarai jau susėdę laukia... Kaimui jo žydėjimas yra, sakyčiau, per gražus. Šalia suklypusio kluono jis atrodo, kaip su baline suknia į bulviakasį atvykusi panelė... sad.gif

user posted image

Galų gale ketvirtuosna metuosna po persodinimo susiruošė žydėti manoji tūkstantlapė alpinė zunda. Matyt suprato, kad lapais mūsų neužkiš... smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(jot.ka @ 2015 06 09, 07:57)

o šita rusmenė tipo abrikosinė? ne 'apricot delight' kartais, nes aš tokią pasisėjau dėl abrikosinių žiedų irgi, o jei jie tik neišsisikleidę abrikosiniai tai...kaip čia pasakius. mano tokios http://www.e-seklos....apricot_delight

ta pati is ten pat- tas pats pakiukas... smile.gif
as irgi ja del spalvos sejausi. na kol kas dar nesmerksiu- dar ne iki galo prasiskleide- gal veliau ta abrikosine spalva igaus...gal... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2015 06 09, 14:13)
ta pati is ten pat- tas pats pakiukas... smile.gif
as irgi ja del spalvos sejausi. na kol kas dar nesmerksiu- dar  ne iki galo prasiskleide- gal veliau ta abrikosine spalva igaus...gal... unsure.gif

pas mane dar tik daigiukai, tai teks laukt kitų metų, bet greičiausiai bus rožinė su abrikoso atspalviu, kiek internete pažiūrėjau, kur nuotraukos daugiau mažiau natūraliai atrodo, tai jos nėra tokios abrikosinės kaip ant pakelio.
Atsakyti
O man tos rusmenės spalva labai į temą.
Aišku ji labiau rožinė negu abrikosinė, bet man tai labai tinka wub.gif
Atsakyti
Fotoreportažas iš kopūstų lauko:

Atsakyti
o, jau ir lelijos žydi, kažkaip netikėtai pasirodė, man rods mūsų krašte dar nelabai rastum.
o kur kopūstai biggrin.gif ?
Atsakyti
Noriu parodyti savo česnakus ir pasitikrinti, ar matosi šitame forume nuotrauka po G+ atnaujinimų.
https://photos.googl...xfAuAyMO4PlOhhc
Atsakyti
rolleyes.gif o mano lelijos dar nežydi, bet žiedų yra...
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
šie vėjuotą ir karštą dieną fotografuoti , o tyre žiedukai būna gražūs...
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti