QUOTE(Medute _ @ 2015 03 17, 13:53)
Nu realiai, jei darbe sėdėtum, graužtumeisi, kad lauko nematai, ar be langų jei būtų, tai pavasario nematytum. Kai vaikų turėsi, tai jų nelabai matysi.
O čia - tik tiek , kad neįsipaišai prie tos užimtos darbu žmonių grupės.

Kaip ir atskirta nuo kolektyvo. O tai jau veikia, aišku, baimės visokios, kad neišgyvensiu ir pan. (tai labai būdinga bandos jausmui, tik mes esame žmonių grupės dalis)
Nors tu turi savo grupę - bendramoksliu?
Ačiū už tavo mintis

manau, kad kai turėsiu darbą kaip tik daugiau to lauko pamatysiu, nes vertinsiu laisvalaikį, savaitgalius, o dabar galiu visą savaitgalį ir šiaip visas dienas prasėdėti namie, jei nebūtų reikalo kažkur išeiti (paskaitos, gydytoja ar šiaip kas). Man kartais visai patinka kuistis namie, kurti tvarką, jau net pamažu priprantu prie nieko neveikimo, kažkaip praeina tos dienos, savaitės, mėnesiai. Kol nemąstau, kad turėtų ir noriu, kad būtų kitaip, tol visai pakenčiama. Dar plius vaistai įkyrias mintis nuveja.
Būtent taip ir yra, kad jaučiuosi neįsipaišanti į darbo liaudį, į masę, pati tą suprantu, bet to noriu, t.y. eiti su banda. Kartu ir perspektyvų, nes kažkada norėsiu turbūt vaiko, reikės garantijų. Noriu to priverstinio užimtumo, jausmo, kad esi kažkam reikalingas, kažką kažko labui nuveiki naudingo, kažką įgyvendini, o ne vien tarpsti savo paties gerbūviui, kai net norėdama tos veiklos ne visada prisiverti ją daryti, nes ji atrodo beprasmiška, "pašalinė".
Grupę bendramokslių turiu, net ir vieną kitą draugę retiems susitikimams, man kaip intravertei tai netgi būtų pakankamai, nors buvimas tarp žmonių išties padeda mano savijautai.
QUOTE(bučkis @ 2015 03 17, 14:03)
man bloga skaityti savo senus dienoraščius, kokius nors pasvarstymus gyvenimiškus. ai nu ėjo ir praėjo, o taip lyg grįžti. kažkada radau senus vyrui savo rašytus laiškus, skaičiau ir vėmiau nuo tų nesąmonių ir galvojau jėzau jau tada jam taip smegenis ploviau

kokia nors faktinė "medžiaga" faina, kokie va vaikų pasiekimai, bet visokie kapstymaisi...nu kam jie įdomųs, o jei neįdomūs - kam rašyti. o čia įdomūs visiems, manau
žiūrint per savo patirtį man irgi atrodo, akd turint mokslus gi puikiausiais "pasiteisinimas" net sau. nesvarbu patinka, nepatinka, bet gi MOKAUSI. na čia aš už to slėpdavausi, bet tuo metu kas nerimas ir nervai nežinojau. bet man tai ne jai ji išsikėlė tikslą DIRBTI, ir tas mokslas pašalinis toks tapo, toks priedas. ir tai parodo kokie mes skirting ir kaip toje pačioje situacijoje atsidūrę reaguojame. situacija gali būti identiška bet į ją įėjęs su savo lūkesčiais, nuotaikom ir visa kituo vertini kardinaliai kitaip.
aha, aš irgi tokių perliukų kartais randu savo senose rašliavose, kad pagalvoju 'vaikas'

žinok, jei neturėčiau mokslų, tai išvis jausčiausi degraduojanti, nes gi NIEKO nedarau. Prieš metus turėjau tokį periodą, gerai, kad jis truko vos du mėnesius.