Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija ,Turkija ir vėl Turkija

QUOTE(pupa01 @ 2015 03 02, 16:07)
Labukas,parasau padekit smile.gif taigi su vaiku 1metu9men pirma karta keliausim. Prasau patarkit viesbutu gera 5* kur butu pritaikyta su seimomis smile.gif gal kuri esat buvisi cia http://kelioniuakade...ub_hotel_sera_5 ? Mastom apie Analijos regijona. Gal dar kokiu geru viesbutuku zinot? aciu  4u.gif

Sveika, mano mamai prieš gerus dvejus metus teko šiame viešbutyje praleisti vieną naktį, kai jų skrydį nukėlė parai 4u.gif Tai bent jos atsiliepimas buvo labai geras, nors tuomet ji ir pati praleido atostogas 5 žv. viešbutyje (nepamenu dabar kokiame doh.gif ), bet šis jai paliko įspūdį. Ten tikrai a la rūmai; maistas sakė skanus, visko daug ir gausiai. Girdėjo ir iš kitų keliautojų, kad čia geras viešbutis 4u.gif Pati planuoju kelionę, tai mama šį viešbutį siūlė.. aš kiek pabijojau dėl to kad jis šalia orouosto.. g.gif ir tie a la rūmai spėju mane vargintų g.gif Šiaip man renkantis padeda ir youtube, pažiūriu žmonių filmuotus video 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 03 03, 08:22)
Sveika, mano mamai prieš gerus dvejus metus teko šiame viešbutyje praleisti vieną naktį, kai jų skrydį nukėlė parai 4u.gif  Tai bent jos atsiliepimas buvo labai geras, nors tuomet ji ir pati praleido atostogas 5 žv. viešbutyje (nepamenu dabar kokiame doh.gif ), bet šis jai paliko įspūdį. Ten tikrai a la rūmai; maistas sakė skanus, visko daug ir gausiai. Girdėjo ir iš kitų keliautojų, kad čia geras viešbutis 4u.gif  Pati planuoju kelionę, tai mama šį viešbutį siūlė.. aš kiek pabijojau dėl to kad jis šalia orouosto..  g.gif ir tie a la rūmai spėju mane vargintų g.gif  Šiaip man renkantis padeda ir youtube, pažiūriu žmonių filmuotus video 4u.gif

na man kaip taik pliusas, kad oro uostas netoli nes busim su vaiku. Tai dar tarteti iki viesbucio butu ne kas. O video ir ziurejau per youtube. Gal kas pasiulis ir kitu miestu ir viesbuciu Turkijoj. Svarbu, kad butu seimoms pritaikytas. Kaina -+1500e 9-10naktu, Rugsejo men. Viskas iskaiciuota ir 4* arba 5*viesbutis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa01 @ 2015 03 02, 19:57)
. . .

Pernai buvom cia http://kelioniuakade...11#hotel_header, netoli nuo oro uosto,tinkamas su vaikais,maisto skanaus ir sociai... 😊
Atsakyti
Kokie viesbuciai ten kazkur aukstai olose wub.gif
Gal yra buvusiu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 03 03, 18:08)
Kokie viesbuciai ten kazkur aukstai olose wub.gif
Gal yra buvusiu? ax.gif

Jūs turbūt apie šitą kalbat smile.gif viešbutis gal ir gražus, vaizdas ir t.t., gražus, tik man tai nepatiktų tas nuėjimas prie jūros. Arba laiptukais arba važiuot su mikriuku.

Utopia world
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Celeste: 03 kovo 2015 - 20:49
Apie tokius kalbu (aisku, jie jau ne prie juros, bet... ):

viesbutus 1

viesbutis 2

viesbutis 3 ir tt

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 03 kovo 2015 - 21:36
[quote=Žalia Rūta,2015 03 03, 22:35]
Apie tokius kalbu (aisku, jie jau ne prie juros, bet... ):

viesbutus 1

viesbutis 2

viesbutis 3 ir tt

1viesbuti nerealus wub.gif net nesapnavau kad tokiu gali buti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 03 03, 21:49)
As juos radau butent pagal geriausius atsiliepimus, jie lyderiai TR viesbuciu cool.gif

del lyderiu gal persudyta smile.gif kiekvienam regionui savi viesbuciai. Jie Kapadokijoje, nuo juros labai geras gabalas kelio.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2015 03 04, 03:07)
del lyderiu gal persudyta smile.gif kiekvienam regionui savi viesbuciai. Jie Kapadokijoje, nuo juros labai geras gabalas kelio.

tripadvisor daugiausiai turintys teigiamu komentaru, ne pati sugalvojau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 03 04, 14:34)
tripadvisor daugiausiai turintys teigiamu komentaru, ne pati sugalvojau mirksiukas.gif

smile.gif na turi jie ar neturi auksciausius, tai labai jau plaukiojantys dalykai. Pagalvokite pati. Kapadokija ir jos viesbucius vertina keliaujantys zmones. Jiems reikia visai kitokiu dalyku, nei pageidauja prie juros besiilsintys turistai. Juk daznai i tokius vertinimus iskaitoma ir autentika, bendravimas su savininkais ir pan dalykai, i kuriuos poilsiautojams nusispjauti. Sie viesbuciai praktiskai neskirti ilsetis ilgam, tai labiau nakvynes vietos, nes zmones domina ne tiek viesbuciai, kiek Kapadokija.
Jei vaziuosite i Stambula tarkim, tai velgi, vertinimas bus analogiskas tiek superinio viesbucio su baseinais miesto pakrastyje, tiek mazycio kuklaus viesbucio turistines zonos sirdyje, kur patogus susisiekimas ir gana rami vietele.
Kokia prasme kreipti demesi i tokius vertinimus, kai kalbama apie nieko bendro tarpusavyje neturincius viesbucius, kuriuose apsistojama net skirtingais tikslais? Taip ir koki hosteli su gerais vertinimais nesudetinga atrasti butu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 04 kovo 2015 - 15:50
QUOTE(Cobre @ 2015 03 04, 16:49)
smile.gif na turi jie ar neturi auksciausius, tai labai jau plaukiojantys dalykai.

Oj, nesigilinau as i visapusiska vertinima ir taikomaja puse kiekvienam.
Paziurejau statistika ir tiek, buvo idomu, kokie viesbuciai sulaukia daugiausiai teigiamu komentaru. O sitas puslapis pats populiariausias pagal atsiliepimus, ju gausa.
Bet.. griztant prie viesbuciu - mielaip pora naktu cia skirciau, nes tokia vietove, tokia architektura ne kiekviena diena pamatysi/pagyvensi. Man labai imponuoja vaizdas nu tu kalnu, kazkas tokio ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Gal kas nors gyvenot Alanijoje? Gal nuomojot butą ir turit kokių kontaktų?
Atsakyti