Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija ,Turkija ir vėl Turkija

Mes liepos 7d. i KAHYA RESORT AQUA & SPA 4u.gif (jei nepersigalvosime ir nepasikeisime viesbucio rolleyes.gif )
Atsakyti
Mes 05.01-05.09 Silence Beach Resort 5*, Side wink.gif
Atsakyti
Na va , tai peršnekėjau su turkais, sako bilietas Vipnius antalija vilnius su persėdimu stambule gali kainuoti apie 270 eur su maistu ir gėrimais bei 2 - 3 metų lėktuvais. Kiek mačiau apartamentai savaitei ten kainuoja 50 - 70 eur. Taigi, ar tikrai Turkija ta kryptis kur karaliaus tik operatoriai ? smile.gif Ar iš tiesų jums reikia skrydžio su 20 metų laužu bei rusakalbių gidų - praktikantų ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2015 04 08, 20:19)
Na va , tai peršnekėjau su  turkais, sako bilietas Vipnius antalija vilnius su persėdimu stambule gali kainuoti apie 270 eur su maistu ir gėrimais bei 2 - 3 metų lėktuvais. Kiek mačiau apartamentai savaitei ten kainuoja 50 - 70 eur. Taigi, ar tikrai Turkija ta kryptis kur karaliaus tik operatoriai ? smile.gif Ar iš tiesų jums reikia skrydžio su 20 metų laužu bei rusakalbių gidų - praktikantų ? smile.gif

Nu nežavi tas persėdimas ir maisto gaminimas apartamentuose, ar lakstymas po miestelį ir ieškojimas, kur pavalgyti. O ir ne visi keliautojai tuo pačiu metu nori valgyti. Bet šis variantas tik tokiems tinginiams kaip aš netinka. biggrin.gif
Atsakyti
Na va , tai peršnekėjau su  turkais, sako bilietas Vipnius antalija vilnius su persėdimu stambule gali kainuoti apie 270 eur su maistu ir gėrimais bei 2 - 3 metų lėktuvais. Kiek mačiau apartamentai savaitei ten kainuoja 50 - 70 eur. Taigi, ar tikrai Turkija ta kryptis kur karaliaus tik operatoriai ? smile.gif Ar iš tiesų jums reikia skrydžio su 20 metų laužu bei rusakalbių gidų - praktikantų ? smile.gif

Manau, kad vistiek karaliaus mirksiukas.gif Cia specifine rinka smile.gif kam reikalingi apartamentai, jei reikalingas AI didumai. Cia daug kas pasakos apie patogumus ir pan. Dalis tiesos yra. Bet tarkim vienas labai idomus pvz. Buvo viesbutis, kuris teike maitinima tik pusrycius. Eiti maitintis kazkur kitur nereikejo, pusryciai iejo i kaina, o visa kita viesbutyje, pasirinkimas didelis, zodziu ne maisto trukume esme, o tame, kad uz ta maista jau mokesi atskirai. Ir nebuvo i ji labai jau daug keliaujanciu, tipo elito viesbutis. Dabar jo lygis pasmuko, padare jie AI maitinima ir toliau renka klientus, bet jau kito lygio, nors kaina vis dar oho. Vat esme tame ir yra, kad reikia musu liaudziai maitinimo, nors tu ka. Ir neretai tai tikrai ne tik del patogumo keliaujant su vaikais. Vaziuoja pora i viesbuti su AI, moka didelius pinigus tarkim uz kokia Dolce Vita, bet pasiulyk jiem elegantiska ir prabangu boutique tipo viesbutuka su pusryciai, nuostabia aplinka, praktiskai be tikimybes, jog ten bus seimos su vaikais, su galimybe valgyti vietiniam auksto lygio restoranelyje, kad ir tame paciame viesbutuke ir susimoketi uz kokteilius, tai tokiu atsiras tik vienetai, ir esme bus ne kainoje. Zodziu, reikia AI ir taskas smile.gif O klienturos tai manau, jog turesi , kodel gi ne, visada yra zmoniu su spec poreikiais. Va gal mes kada pasinaudosime mirksiukas.gif
Kitas reikalas tas, kad novature pernai uz tokia kaina carteriu buvo, pati skridau, specialiu akciju ismestu nebuvo, tiesiog sistemos jokios man zinomos ir viesai prieinamos tu bilietu nemeta, reikejo ziureti tiesiai ju puspalyje, gal todel ir buvo tu kainu, mastymui pirkti ar nepirkti tikrai ne viena ir ne dvi dienas gaisom, niekas nepirko tongue.gif siemet mane dominanciom datom nebuvo, o nedominanciu netikrinau, gal ka ismeta vis. Tezu bilietus meta sistemos, bet jie ir brangesni uz novaturo pernai buvo ir ne vienu simtu lt.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2015 04 08, 20:53)
kad ir tame paciame viesbutuke ir susimoketi uz kokteilius, tai tokiu atsiras tik vienetai,  ir esme bus ne kainoje. Zodziu, reikia AI ir taskas smile.gif

Labai teisingas pastebėjimas. Man psichologiškai labai sunku būtų mokėti už ledus, kokteilius ir pan., nors už viešbutį ir mažiau mokėčiau. Visada žiūriu, kad už nieką nereiktų primokėti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2015 04 08, 21:57)
Labai teisingas pastebėjimas. Man psichologiškai labai sunku būtų mokėti už ledus, kokteilius ir pan., nors už viešbutį ir mažiau mokėčiau. Visada žiūriu, kad už nieką nereiktų primokėti.  doh.gif

Skonio reikalas - nesu buvus su AI ir netraukia kol kas, gal gilesnėje senatvėje patrauks biggrin.gif
Atsakyti
Kaip merginos orai Alanijoje spalio gale? Ar nebus šalta?
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2015 04 08, 20:46)
Nu nežavi tas persėdimas ir maisto gaminimas apartamentuose, ar lakstymas po miestelį ir ieškojimas, kur pavalgyti. O ir ne visi keliautojai tuo pačiu metu nori valgyti. Bet šis variantas tik tokiems tinginiams kaip aš netinka.  biggrin.gif

kadangi man kaifas restoraneliuose vietiniuose valgyti kazkur atostogaujant, tai nors retkarciais, net ir turedami maitinima, vistiek naudojames tokiu malonumu. Lakstyti nereikia, niekas nesivaiko, su botagu neveja ir darbo laikas irgi neskatina begioti, tai lakstyti mums netenka, gal todel ir patinka, jei kas verstu lakstyti, tada ir as kojos is viesbucio nekeciau biggrin.gif pasipuosi ir keliauji i restoranus wub.gif dazniausiai tai trunka ne ilgiau, nei nukeliauti i didesnes teritorijas turinciu viesbuciu valgyklas.
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2015 04 08, 18:59)
Kaip merginos orai Alanijoje spalio gale? Ar nebus šalta?

Spalio vidurys - gerai, iki 28 laipsniu, jura lb silta. jeigu ryte lyja, po valandos kitos gali eiti maudytis. pernai buvom gale 10.19-10.30. Is 11 dienu trys buvo prastos - lijo kaip is kibiro, buvo vesu - apie 16 silumos. bet cia praktiskai paciam gale spalio. Nezinai, kaip pasiseks. bigsmile.gif simet vaziuojam siek tiek anksciau, pavyko pasistumt atostogas - nuo 15d.
Atsakyti
matot visada yra teigiama, kad "rugsėsi - brangus sezonas ir viešbučiai pilni". Apartamentus pateikiau kaip pavyzdį, reliai galima imti bet ką - net ir klasikinius viešbučius su AI. Esmė tik ta, kad ar tiktų tas persėdimas Stambule.
Atsakyti

Aš šiemet žiūrėjau tą variantą. Paskaičiuokime: mes trys, vien skrydžiai tuo metu gavosi apie 850 eu.
Apartamentai manęs nedomina, aš važiuoju pailsėt, o ne gaminti, shopintis, plauti indus ir tvarkytis.
Padoresnis viešbutis, kur būtų, ką veikti vaikui, kuris nori ne tik mirkti jūroje - tikrai nuo 150 - 200 eu. Bent jau pigesnių iš anksto neužtaikiau,gal paskui atsiranda pasiūlymų,bet mano atostogos suplanuotos metų pradžioje, negaliu rizikuoti.
Išvada : mane tenkina 20 metų senumo lėktuvas, bile nesugestų, bet man nereikėtų trenktis tiesiai per aplink ir švaistyti brangų atostogų laiką smile.gif O gidų paslaugas galima pirkti iš vietinių, niekada nesinaudojau operatoriais. Anyway, imčiau rusakalbį biggrin.gif
Atsakyti