QUOTE(Monteverte @ 2015 03 22, 03:18)
Vakar pasiruošiau apkepą keptis, tarkuotis daržoves, galvoju, ai prasčiausias vakaras turbūt bus

kažkaip buvau užmiršusi dalį Egidijaus dainų...
Tai kur ten tarkuosi

viskas liko netarkuota
Koks vakaras!!! Pats geriausias!!! Kažin ar geresnis bebus

Visi super, išskyrus gal tik antilo-o-o-ooo-o-opė

Fara nuostabiai, netgi Natalija nerealiai: Plungė šoka Bugį
Žodžiu, taip gražiai užbaigėm projektą. Gaila, kad į naują surinkta dalis man nepatinkančių energetiškai žmonių... bet gal...?
Negaliu nesutikti! Vakaras tikrai puikus! Man kaip visada Irūna superinė, aš negaliu atsistebėti ta smulkute mergiote, matosi, kad ji atsakingai ir stropiai dirba, ne taip kaip kai kurie... Tik gaila, kad dažniausiai ji kažkur dingdavo atlikusi savo dainą, o norėjosi man jos daugiau..
Pats pačiausias man buvo šį kartą Fara, jo atlikta daina mano akyse net pora kartų peršoko originalą, puiki daina ir dar idealiai atlikta!
Radži

taip taip, gal jis ir populiarus, gal ir mėgstamas, gal ir profesionalas, nes kaip ir pats sakė iš to valgo duoną jau dešimt metų, bet mano akyse jis visiškai žlugo...
Apie Genytę tikėjausi pakeisti savo muomonę po šio projekto, bet deja ji ir toliau pasiliko man Vaiva- pamaiva... Na nepamilau aš jos, kažkokia labai jau ji nenuoširdi, įsivaizdinanti, tokia ir toliau liko- pasipūtusi lėlytė... Nepykit gerbėjos...
Bunkė paliko geresnį įspūdį nei tikėjausi, kaip ir Katažina... Donalda- na, jos ir toliau neperpratau, bet bent ji man šioje laidoje tikrai netrukdė, ji tiko, ir balsas jos man patinka. O apie Aleksandrą, Egidijų ir Romą - daugiau tokių žmonių!
Antrajame sezone neturiu mėgiamų dainininkų, bet keletas yra visiškai nepažystamų... Tikiuosi jie persvers tuos kurie nelabai mano simpatijas renkasi, ir vėl su malonumu lauksiu savaitgalių!