Įkraunama...
Įkraunama...

Dainuok mano dainą

Apklausa: Tai žiūrim? (63 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(muminukas @ 2015 03 22, 01:43)
ir prie stalo pagaliau visi sėdi smile.gif

Atidžiau pažiūrėkit, Irūnos nebuvo prie stalo 4u.gif visa pradžia labai jau čiotkai sumontuota lotuliukas.gif
Atsakyti
SM kažkur mačiau diskusiją, kad dabar neva talentingesni kompozitoriai, nes ir žodžius patys daro - kaip Stano, Zvonkus ir pan. bet mano tokia nuomonė, kad dabar būtent "daro žodžius", o kai imamas eilėraštis - Baltakio, Širvio, Patacko, etc.- ir sukuriama jam muzika, man ta daina tokia brandesnė. be abejo, su išimtimis ir tada, ir dabar.
Papildyta:
QUOTE(pinkrose @ 2015 03 22, 01:47)
Atidžiau pažiūrėkit, Irūnos nebuvo prie stalo  4u.gif  visa pradžia labai jau čiotkai sumontuota  lotuliukas.gif

ania? biggrin.gif tik Irūną dar pažiūrėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 03 22, 01:48)
*SM kažkur mačiau diskusiją, kad dabar neva talentingesni kompozitoriai, nes ir žodžius patys daro - kaip Stano, Zvonkus ir pan. bet mano tokia nuomonė, kad dabar būtent "daro žodžius", o kai imamas eilėraštis - Baltakio, Širvio, Patacko, etc.- ir sukuriama jam muzika, man ta daina tokia brandesnė. be abejo, su išimtimis ir tada, ir dabar.
Papildyta:
**ania? biggrin.gif tik Irūną dar pažiūrėjau smile.gif

* aš ir gi manau, kad tiems dabartiniams kompozitoriams sunkiau ir muzika ir žodžiai. o tie vyresni pagal eilėraštį sukuria muziką, arba gimė jiems galvoj kokia melodija, įrašė, o žodžius sukurt prašo kito. taip daina senųjų kompozitorių dainos brandesnės, bet yra ir jaunųjų kūrėjų kurių dainos thumbup.gif

**Aha 4u.gif
Atsakyti
RAdžiui su savo balsių tarimu reikia imti Povilaičio ir Lemano dainas dainuoti biggrin.gif Moja man žuvėdra baltoji ir pan.
Papildyta:
taip ir maniau, kad Fara dainuos su Egidijumi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 03 22, 02:26)
RAdžiui su savo balsių tarimu reikia imti Povilaičio ir Lemano dainas dainuoti biggrin.gif Moja man žuvėdra baltoji ir pan.

Kad Radži nieko gero tai senai žinojau, bet, kad taip blink.gif tai uhuhu, ima lengviausias dainas ir tų nesugeba normaliai atlikti, net žodžių gal 3kartus neišmoko. doh.gif
Atsakyti
Juk jiems rodo ekrane žodžius g.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 03 22, 02:34)
Juk jiems rodo ekrane žodžius g.gif

Tiksliai gi doh.gif tada trūksta žodžių man doh.gif
Atsakyti
Vakar pasiruošiau apkepą keptis, tarkuotis daržoves, galvoju, ai prasčiausias vakaras turbūt bus ax.gif kažkaip buvau užmiršusi dalį Egidijaus dainų...
Tai kur ten tarkuosi lotuliukas.gif viskas liko netarkuota biggrin.gif
Koks vakaras!!! Pats geriausias!!! Kažin ar geresnis bebus tongue.gif Visi super, išskyrus gal tik antilo-o-o-ooo-o-opė biggrin.gif Fara nuostabiai, netgi Natalija nerealiai: Plungė šoka Bugį lotuliukas.gif doh.gif lotuliukas.gif
Žodžiu, taip gražiai užbaigėm projektą. Gaila, kad į naują surinkta dalis man nepatinkančių energetiškai žmonių... bet gal...?
Atsakyti
Mano išvados tokios po 1 sezono.

Radži vienas žodis tragedija.
Donalda nieko gero tik čestuškes sugeba dainuot.
Katažina, Irūna kažkas nerealaus, fantastiško. tobuli balsai ir atlieka įvairaus stiliaus kūrinius. aš jas įsimylėjau wub.gif
Iki Vaidos dainavimo aš dar nesubrendau blush2.gif
Bunkės nepernešiu, todėl objektyviai neįvertinsiu, nes mano ausys nepriima nosinio kniaukimo.......
Romas dainuoja super, bet jis netiko toj kompanijoj. kažkaip nekalbus, net tokia nuomonė susidarė, kad pasikėlęs blush2.gif
Fara, Egis super thumbup.gif nors jiems palei 60m, bet labai tiko ir pritiko prie jaunimo, o dainavimas thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai nesupratau dėl Donaldos iki galo g.gif Ar ji iš tiesų nuoširdi ar primeta ax.gif Nes ji man tokia labai stačiokė atrodydavo, o čia žiūriu tokia gera teta, net išsitempus visų klausosi, draugauja, pagiria smile.gif Tikėkimės, kad ne vaidyba smile.gif
Radži tik, žinoma, nepasižymėjo kaip mielybė ir Vaida pasirodė pamaiva, o visad maniau, kad ji paprasta ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 03 22, 03:18)
Vakar pasiruošiau apkepą keptis, tarkuotis daržoves, galvoju, ai prasčiausias vakaras turbūt bus ax.gif kažkaip buvau užmiršusi dalį Egidijaus dainų...
Tai kur ten tarkuosi lotuliukas.gif viskas liko netarkuota biggrin.gif
Koks vakaras!!! Pats geriausias!!! Kažin ar geresnis bebus tongue.gif Visi super, išskyrus gal tik antilo-o-o-ooo-o-opė biggrin.gif Fara nuostabiai, netgi Natalija nerealiai: Plungė šoka Bugį lotuliukas.gif  doh.gif  lotuliukas.gif
Žodžiu, taip gražiai užbaigėm projektą. Gaila, kad į naują surinkta dalis man nepatinkančių energetiškai žmonių... bet gal...?

Negaliu nesutikti! Vakaras tikrai puikus! Man kaip visada Irūna superinė, aš negaliu atsistebėti ta smulkute mergiote, matosi, kad ji atsakingai ir stropiai dirba, ne taip kaip kai kurie... Tik gaila, kad dažniausiai ji kažkur dingdavo atlikusi savo dainą, o norėjosi man jos daugiau..

Pats pačiausias man buvo šį kartą Fara, jo atlikta daina mano akyse net pora kartų peršoko originalą, puiki daina ir dar idealiai atlikta!
Radži doh.gif taip taip, gal jis ir populiarus, gal ir mėgstamas, gal ir profesionalas, nes kaip ir pats sakė iš to valgo duoną jau dešimt metų, bet mano akyse jis visiškai žlugo...
Apie Genytę tikėjausi pakeisti savo muomonę po šio projekto, bet deja ji ir toliau pasiliko man Vaiva- pamaiva... Na nepamilau aš jos, kažkokia labai jau ji nenuoširdi, įsivaizdinanti, tokia ir toliau liko- pasipūtusi lėlytė... Nepykit gerbėjos...
Bunkė paliko geresnį įspūdį nei tikėjausi, kaip ir Katažina... Donalda- na, jos ir toliau neperpratau, bet bent ji man šioje laidoje tikrai netrukdė, ji tiko, ir balsas jos man patinka. O apie Aleksandrą, Egidijų ir Romą - daugiau tokių žmonių!

Antrajame sezone neturiu mėgiamų dainininkų, bet keletas yra visiškai nepažystamų... Tikiuosi jie persvers tuos kurie nelabai mano simpatijas renkasi, ir vėl su malonumu lauksiu savaitgalių!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 23 kovo 2015 - 12:14
Man paskutinėje laidoje labai patiko Katažina. Apskritai man ta daina „Pagaminta Lietuvoje“ labai patinka, o Katažina ją puikiai sudainavo. Tik keista, kad berods Katažina nei vienoje laidoje taip ir nelaimėjo, nors visada puikiai dainuodavo.

Irūna taip pat puikiai. O Radžiui labiausiai tinka dainuoti čigoniškas dainas, tai gal dėl to šiame šou ir nepritapo.
Atsakyti