Įkraunama...
Įkraunama...

Dainuok mano dainą

Apklausa: Tai žiūrim? (63 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Aha, be pozų, be pasikandžiojimų, labai maloniai žiūrisi ir klausosi.
Atsakyti
Tikrai, nerealiai smagiai žiūrisi. Kol kas man čia vienas geriausių sezonų, jei ne pats geriausias smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jol: 04 vasario 2018 - 16:43
QUOTE(Jol @ 2018 02 04, 15:42)
Tikrai, nerealiai smagiai žiūrisi. Kol kas man čia vienas geriausių sezonų, jei ne pats geriausias smile.gif

Man sezonas su Irūna dar labai patiko smile.gif
Atsakyti
Nežinau ar dalyviai kažką už tai gaus, bet galima balsuoti už labiausiai patikusį atlikimą:
http://lnk.lt/dmd
Atsakyti
ar yra ziurinciu nauja sezona

Atsakyti
QUOTE(Karosė @ 2018 02 10, 20:30)
ar yra ziurinciu nauja sezona

Taip, paskaitykit ankstesnes žinutes – juk diskutuojam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jol @ 2018 02 10, 20:43)
Taip, paskaitykit ankstesnes žinutes – juk diskutuojam biggrin.gif

Kas labiausiai patiko?
Man Neringa ir Vairo pasakojimas apie vestuves ir pabrolius biggrin.gif
Atsakyti
Labai patiko Jūratės vakaras, priminė pamirštų gražių dainų. Pastebėjau, kad jos dainose daug paukščių motyvų-paukštis, gandras, kurtinys. Na, turbūt apie kurtinį nėra daugiau nė vienos dainos.
Atsakyti
Aš kiek peržiūrėjau, tai man vienas prastesnių sezonų iš tikro. Nes realiai aš nei vieno iš tų dainininkų niekada neklausiau. Jūratės dainos, kad ir nuoširdžios, tai man kvailokos su tais paukščiais ar aguonom smile.gif Na ne mano tipažas smile.gif
Gal tik Delfinų kažkiek paauglystėje klausius esu, bet tik šiaip, per renginį ar radiją, jokių kasečių ar diskų nepirkau.
Bet kad žmonės labai nuoširdūs, jautrūs, tokie labai geriečiai, tai faktas. Jie ir ištempia šį sezoną.
Ai, ir labai mielas tas Pikasiukas, nu jau labai, nors jo balsas ir dainavimas visiškai ne mano stiliaus.
Ai ir dar, nu sakykit ką norit, Laisva dainavimu man primena Riaubiškytę ir gana
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 08 kovo 2018 - 09:13
Dar vienas nevykusiai nukopijuotas nuo Vokietijos TV projektas. "Sing meinen Song" per VOX
Nemalonu ziuret kaimieciu kopijuotas laidas, plugai lenda is kiseniu vos ne visiems.

Vokietijos laidoje - jauki aplinka, siltas bendravimas
Lietuvos laidoje - kazkokia rusiska ""Zastolje" atrodo, kad svencia kazkieno nedideli jubilieju, nejauku, tuscios kalbos, daugiausia sh malimas
Atsakyti
O man kaip tik sis sezonas labai labai patinka. Gal tam itakos turi tai, kad tiek Pikaso, tiek Delfinu dainas mintinai praktiskai moku. Jurate ir Vairas irgi tevu laiku dainininkai. Praktiskai visos dainos zinomos. Ir siaip visi dalyviai tokie silti gerieciai. Smagu ziuret. Tik va man labai idomu ka dainuos per Laisvos ir Neringos vakarus. rolleyes.gif
Atsakyti
Tai va. Tikiuosi ne Olialia daineles? Būtų kosmosas kažkoks wacko.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 08 kovo 2018 - 18:57