aha, mačiau, kad antis paskleista buvo. nesveiki kažkokie

QUOTE(muminukas @ 2015 03 10, 16:49)
vadinasi iškart po šito rodys. superrrrrrr

ačiū už nuorodą

QUOTE(muminukas @ 2015 03 10, 17:49)
Aciu uz gera zinia. Pamenu kai labai pasiseke pirmasis "Muzikines kaukes" sezonas tai iskart leido antra.
Gaila kad neparasiau minciu ko noreciau antrame sezone, ar kas manau kad gali buti. Nes kelis nuspejau
aš nepagalvojau, kas galėtų antrame būti, bet nė vieno turbūt nebūčiau atspėjusi. na, nebent gal Deivį.
Pirmajame sezone, man bent visi kažkiek pažystami, nors vieną ar dvi dainas buvau girdejus, o antrajame nei Karaliūnaites dainavimą esu girdejusi, nei žinau kas tas Valdas Burnys yra... Ar jis iš naujosios kartos?
Is išvardytų, kažkodėl man nelimpa Violeta su Viliumi.. Kai kurios jų dainos tikrai geros, bet kažkaip nejaučiu simpatijų jiems.... Tikiuosi mano nuostata pasikeis:-)
Peržiūrejau nuotraukas... ar Sipavičiaus garbei moterys nagus vienoda spalva nusidaže?
Is išvardytų, kažkodėl man nelimpa Violeta su Viliumi.. Kai kurios jų dainos tikrai geros, bet kažkaip nejaučiu simpatijų jiems.... Tikiuosi mano nuostata pasikeis:-)
Peržiūrejau nuotraukas... ar Sipavičiaus garbei moterys nagus vienoda spalva nusidaže?

Burnys tai Išjunk šviesą 
Papildyta:
neatkreipiau dėmesio, ar Tarasovai bus duetas, ar skyrium.

Papildyta:
QUOTE(Mockava @ 2015 03 10, 20:01)
Pirmajame sezone, man bent visi kažkiek pažystami, nors vieną ar dvi dainas buvau girdejus, o antrajame nei Karaliūnaites dainavimą esu girdejusi, nei žinau kas tas Valdas Burnys yra... Ar jis iš naujosios kartos?
Idomu ar Violeta su Viliumi eis kaip vienas ar kaip du dalyviai.
Valdas Burnys yra "Išjunk šviesa" lyderis. Jo dainos man tokios "tūsinės" rimtos muzikos mėgėjams nepatiks. Aš paklausau kartais nuotaikai pakelti

Gintarė - pamenu jos pirmąsias dainas. "Tingiu" ir pan. Nes jos karjeros pradžioje buvau - likos metų. Tai turbūt tik tas ir pamenu.
QUOTE(Mockava @ 2015 03 10, 19:01)
antro sezono ir man mažiau žinomi nei pirmo.
aš irgi jiems nejaučiu simpatijų

QUOTE(muminukas @ 2015 03 10, 19:03)
Bus kartu jaučiu. nes Tarasovas neturi savo dainų.
QUOTE(Dzenete @ 2015 03 10, 12:06)
Idomu ar Violeta su Viliumi eis kaip vienas ar kaip du dalyviai.
Valdas Burnys yra "Išjunk šviesa" lyderis. Jo dainos man tokios "tūsinės" rimtos muzikos mėgėjams nepatiks. Aš paklausau kartais nuotaikai pakelti
Gintarė - pamenu jos pirmąsias dainas. "Tingiu" ir pan. Nes jos karjeros pradžioje buvau - likos metų. Tai turbūt tik tas ir pamenu.

Kazkodėl ir aš galvoju, kad bus kaip duetas...
Ačiū, reikės paieškoti jo dainų, esu girdėjusi kad yra "išjunk šviesą" bet tikrai negaliu pasakyti, kad girdėjau jų dainas... Bus kas veikt...
QUOTE(pinkrose @ 2015 03 10, 20:06)
Bus kartu jaučiu. nes Tarasovas neturi savo dainų.
Tai gali Bavarijos atlikti dainas. Beto truputi dainavo solo, kai Bavarija išsiskirstė.
Violeta niekada nebuvo mano mėgiama atlikėja, bet kažkaip pasiilgau, jos. Ilgai buvo dingusi. O vat Deivis atvirkščiai. Prieš gera desietka metų buvau didelė jo gerbėja. O dabar man jis neįdomus pasidarė.
Senstu.
Vilius dainuotų Bavarijos dainas
Išjunk šviesą žinau dvi dainas - Miško pasaka ir Geriam degtinę

Išjunk šviesą žinau dvi dainas - Miško pasaka ir Geriam degtinę

Šiaip ar taip dar turėtų kažkas prisijungti, nėra 9 atlikėjų