Pievagrybių salotos su žaliais žirneliais
- apie 15 nevirtų pievagrybių
- pokelis (400gr) šaldytų žalių žirnelių
- pokelis krabų lazdelių
- 2 mėlynieji svogūnai
- druska
- pipirai
- majonezas
Nieko neatšildau, visus ingridientus dedu sušalusius, suberiu žirnelius (pvz Hortex), smulkiai susmulkinu svogūnus, stambiai supjaustau pievagrybius (geriausiai jei nusipirksite mažesnius, tada griežinėliais per visą ir pjaustau), gana stambiai supjaustau krabų lazdeles, įdedu druskytę, pipirų pagal skonį, ir sumaišau su majonezu (aš labiausiai mėgstu Helmans). Belieka palaukti kol viskas atšils ir skanaus.
Kas paragavo visi teiravosi recepto, pabandykit ir jus, nenusivilsite tikrai
Pasidariau ir aš šias salotas, nu labai gražiai atrodo, bet maniškiui nelabai patiko...toks keistas skonis, sakė viskas žalią (pievagrybiai, žirneliai). Jis pripratęs, kad pievagrybiai būtų pakelti, o žirneliai konservuoti (salotoms). O man visai nieko, tik svogūno per daug, nors ir tai nevisą normą dėjau.