QUOTE(r@siukas @ 2006 09 02, 14:40)
O gal kas nors zino daugiau marinavimo receptuku?

Į stiklainiukus dėti: Agurkėlius, pomidorus,Žiedinius kopūstus,morkas.
Viską sudėti į stikll\ainiukus,ašdėjau į 1ltr.,tai tilpo 1agurkas,1pomidoras,gana daug kalafiorų ir į 4 dalis pjaustytų mokų,Užpili marinatu ir sterilizuoji kol ims kilt burbuliukai,ilgai nereikia,nes aš pirmą kartą per ilgai laikiau, tai agurkai labai suminkštėjo.Tikrai skanūs, švelnūs, kaip švieži.
MARINATUI: 1,5l.vandens, 2,5 nubraukto šaukšto druskos, 4 šaukštai cukraus, 60gr. 9 % acto, 2 lauro lapeliai, 5 kvepiantis pipirai, 5 juodieji pipirai, krapų žiedyno, petražolės(nebūtinai), juodųjų serbentų lapų, česnako.
SKANAUS!!!!!!!