Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube, n-toji tema

Aš paskutiniu metu atsipalaidavau per daug su maistu,tai turiu gerą rinkę ant liemens. Ir nervai kyla ir ėst noriu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tursi @ 2016 02 20, 09:59)
Labas, o koks skirtumas koks svoris, jei vaizdas tenkina?  rolleyes.gif Kaip pakito apimtys?

Vakar pagalvojau apie mūsų seną temą, pasiilgtas nares, žiūriu jau nuo temos dulkės nupūstos. Artėjant pavasariui biggrin.gif

Pumpum, South, Karalinda, kitos merginos-dar esat? mirksiukas.gif  bigsmile.gif

lyg nuojauta kuzdejo isijunt sm biggrin.gif ale va pamineta as biggrin.gif
As sportuoju kaip uzkurta biggrin.gif 6k per savaite , dar jai oras isleidzia isbegu . Sugryzau jau i priesnestumini svori tuom dziaugiuosi , bet dar daug darbo reikia ideti , kad butu tokios formos kokios buvo ax.gif smile.gif kaip kitom sekas ?
Papildyta:
QUOTE(ho-ho @ 2015 12 03, 04:14)
Sveikos merginos 4u.gif  reikalinga jūsu nuomonė. Pradėjau lankyti  sporto klubą , noriu nusipirkti pulsometra , bet neišsirenku patarkit koks būtu geriau .Ačiū už išsakyta nuomone. mirksiukas.gif

as sia savaite nusipirkau laikrody , tomtom , nu nerealus ! bet brangus zaltys . Pulsa skaiciuoja nuo rieso .. nereikia dirzo. yra muzika ir gps . ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*South* @ 2016 02 20, 12:27)
Kaip pati jautiesi, nepraradusi formos? Apranga joo, įkvepia thumbup.gif bet salėje tokiu metų laiku sugriuvę visi pavasario laukiantys, kaip taisyklė dauguma tik maišosi ir trukdo... Tai einu arba visai ryte, arba vėlai vakare-tada pustuštė salė, dar baseine prasiplaukiu sykį rolleyes.gif

Manau daug klientų turi, seku ją Fb, patinka logiški pamąstymai ir straipsniai, matau ir klienčių pokyčius įmeta vis. O tai dar labiau didina klientūros ratą smile.gif ir valgo laiką. Suprantu, bet vistik gaila smile.gif

QUOTE(*KaraLinda* @ 2016 02 20, 22:29)

Ir man kažkokia telepatija išvakarėse suveikė, žiūriu tema iškilusi. Gal pavasarėjant ... biggrin.gif

Su tuo pulso skaičiavimu tai gerai, jetau visad persistengiu, širdį suvarysiu doh.gif aš iš kiniečių užsisakysiu, renkuosi kaip tik. Bėgikė nelabai kokia iš manęs, tai tik dėl pulsometro reikia praktiškai, nenoriu daug investuoti schmoll.gif kiek atsiėjo tavasis?

Šaunuolė, kad neapsileidai thumbup.gif kiek laiko taip intensyviai varai? Aš buvau pertrauką pasidarius, dabar vėl pradėjau į salę eiti, bet žiūriu mano toks režimas, 3 mėn. ateinu, pusmetį ne. Ir nieko čia nepadarysi, natūra jau turbūt biggrin.gif

Užsiauginau nuo saldumynų kumpelius ant šonų, kažkoks biesas buvo įlindęs, gal depresūcha biggrin.gif kaip nenormali kimšau... dar šlaunys paaugo, tas nepatinka visai, džinsai ankšti g.gif bet visumoj nėra labai blogai, manau nusitirpdysiu greit. Mitybą susireguliavau, o tai jau didelis žingsnis. Sportuoti einu, vnž labai nepergyvenu, būsiu graži rolleyes.gif treneris padlyza vis pagiria, kad nepraradau formos lotuliukas.gif

Fotki apmokestino, praradom albumą, gal susiburiam Fb? g.gif Kažkokia nostalgija išlikus, gerą atmosferą čia turėjom biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tursi @ 2016 02 23, 00:28)
Kaip pati jautiesi, nepraradusi formos? Apranga joo, įkvepia thumbup.gif bet salėje tokiu metų laiku sugriuvę visi pavasario laukiantys, kaip taisyklė dauguma tik maišosi ir trukdo... Tai einu arba visai ryte, arba vėlai vakare-tada pustuštė salė, dar baseine prasiplaukiu sykį rolleyes.gif

Metus be sporto, tai is formu ne kazin kas like, bet nera taip, kad visai prastas vaizdas smile.gif , uzteks pradeti sportuoti ir manau, kad formos greitai gris biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(tursi @ 2016 02 22, 23:28)

Su tuo pulso skaičiavimu tai gerai, jetau visad persistengiu, širdį suvarysiu doh.gif aš iš kiniečių užsisakysiu, renkuosi kaip tik. Bėgikė nelabai kokia iš manęs, tai tik dėl pulsometro reikia praktiškai, nenoriu daug investuoti schmoll.gif kiek atsiėjo tavasis?

Šaunuolė, kad neapsileidai thumbup.gif kiek laiko taip intensyviai varai? Aš buvau pertrauką pasidarius, dabar vėl pradėjau į salę eiti, bet žiūriu mano toks režimas, 3 mėn. ateinu, pusmetį ne. Ir nieko čia nepadarysi, natūra jau turbūt biggrin.gif

Užsiauginau nuo saldumynų kumpelius ant šonų, kažkoks biesas buvo įlindęs, gal depresūcha biggrin.gif kaip nenormali kimšau... dar šlaunys paaugo, tas nepatinka visai, džinsai ankšti g.gif bet visumoj nėra labai blogai, manau nusitirpdysiu greit. Mitybą susireguliavau, o tai jau didelis žingsnis. Sportuoti einu, vnž labai nepergyvenu, būsiu graži rolleyes.gif treneris padlyza vis pagiria, kad nepraradau formos lotuliukas.gif

Fotki apmokestino, praradom albumą, gal susiburiam Fb? g.gif Kažkokia nostalgija išlikus, gerą atmosferą čia turėjom biggrin.gif  4u.gif

sveika smile.gif mano laikrodukas atsiejo nepigiai , 189£ vyras padovanojo , pilsa matuoja nuo rieso . nu nerealus laikrodis .
O kada jau inciatyviai varau tai nuo sausio 1 dienos , po 5/6k per savaite , dar isbegu kai galiu jai oras geras. smile.gif man dabar net minties nera kad sustoti , formas po biski atgaunu , bet kaip sakiau dar daug dirbti, iki kieto kuno biggrin.gif

nu buna visiems tas laikas , kai reikia pertraukos , ar seip atsibosta biggrin.gif man buvo ilga metu pertrauka tai dbr jokiu nenoriu pertrauku biggrin.gif lotuliukas.gif

South labai puikiai atrodo ir po sporto , manau menesi pasportavus ryskuma atgaus smile.gif

O del albumo jo fotki mokamas , jai norit as galiu sukurt musu mini grupe , gal atsigaus senbuves smile.gif na aisq ir naujokes primsim , bet gal kitos bus matytos is fb esamu grupiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2016 02 23, 20:23)
sveika smile.gif mano laikrodukas atsiejo nepigiai , 189£ vyras padovanojo , pilsa matuoja nuo rieso . nu nerealus laikrodis .
O kada jau inciatyviai varau tai nuo sausio 1 dienos , po 5/6k per savaite , dar isbegu kai galiu jai oras geras. smile.gif man dabar net minties nera kad sustoti , formas po biski atgaunu , bet kaip sakiau dar daug dirbti, iki kieto kuno biggrin.gif

nu buna visiems tas laikas , kai reikia pertraukos , ar seip atsibosta biggrin.gif man buvo ilga metu pertrauka tai dbr jokiu nenoriu pertrauku biggrin.gif lotuliukas.gif

South labai puikiai atrodo ir po sporto , manau menesi pasportavus ryskuma atgaus smile.gif
O del albumo jo fotki mokamas , jai norit as galiu sukurt musu mini grupe , gal atsigaus senbuves smile.gif na aisq ir naujokes primsim , bet gal kitos bus matytos is fb esamu grupiu biggrin.gif

O kokie zmones thumbup.gif .
Nu nezinau...senai cia lankiausi....bet is visu buvusiu va tave tai visada atsimenu. O dabar dar ir kl iskilo vakar tu FB nuotraukos savo nebuvai ikelus i viena grupe?
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2016 02 24, 10:45)
O kokie zmones  thumbup.gif .
Nu nezinau...senai cia lankiausi....bet is visu buvusiu va tave tai visada atsimenu. O dabar dar ir kl iskilo vakar tu FB nuotraukos savo nebuvai ikelus i viena grupe?

buvau biggrin.gif manes visur pilna biggrin.gif
PAsizymejau kazkuom kad gerai atsimeni smile.gif
Dbr sm forumas labiau mires , visi i fb persikelia smile.gif
Atsakyti
O as visas atsimenu, kurios buvo albume smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2016 02 24, 12:33)
buvau biggrin.gif manes visur pilna biggrin.gif
PAsizymejau  kazkuom kad gerai atsimeni smile.gif
Dbr sm forumas labiau mires , visi i fb persikelia  smile.gif

Ar as prasiau po tavo foto, kad "kazkur figura matyta" ?
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2016 02 24, 12:40)
Ar as prasiau po tavo foto, kad "kazkur figura matyta" ?

tu tu blush2.gif biggrin.gif

is tikro labai smagiai mes cia visos bendravom bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tursi @ 2016 02 20, 11:59)
Labas, o koks skirtumas koks svoris, jei vaizdas tenkina?  rolleyes.gif Kaip pakito apimtys?

Vakar pagalvojau apie mūsų seną temą, pasiilgtas nares, žiūriu jau nuo temos dulkės nupūstos. Artėjant pavasariui biggrin.gif

Pumpum, South, Karalinda, kitos merginos-dar esat? mirksiukas.gif  bigsmile.gif

Sveikos 4u.gif atsiliepia kita mergina lotuliukas.gif aš jau trečia žiema trims mėnesiam grįžtu į sporto klubą peržiemot.Bet dabar į pačią sporto salę užsuku tik kartą per savaitę,n nes stengiuosi kad sportinė veikla būtų įvairi,lankau grupinius užsiėmimus, jogą, o salėj dabar dirbu užpakaliui auginu tipo biggrin.gif du mėnesius jau atvaikščiojau, liko dar vienas ir vėl grįšiu į lauko sportą thumbup.gif gaila, kad žiema buvo skurdi sniego. Bet viena galiu pasakyti , kad kai pirmą kartą atėjau į sporto klubą, tai būtent ten supratau kaip myliu sportą wub.gif
Atsakyti
Aš tai pamilau ne iš karto,pirmiausiai atsikračiau 15 kg.,galvojau numetusi būsiu pati laimingiausia,deja verysad.gif ,atsimenu atsistojau prieš veidrodį nuoga,žiūriu ir verkt norisi,visgi ne niolika metų,kūnas sudribes,baisus.Tada tik pradėjau namie nuo paprasčiausių pratimų,kol nesugalvojau nueit į salę.Dvi sav. buvo kančia,galvojau kur aš čia papuoliau,o visam mėn. abonimentą nusipirkau.Bet paskui persilaužiau.Dabar treti metai kaip einu į salę (būna ir pertraukų)ir neįsivaizduoju gyvenimo be sporto 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti