Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube, n-toji tema

QUOTE(Ntu-Kpi @ 2016 04 06, 16:21)
Vaje, o tai ką belieka valgyti antroje dienos pusėje?
Na, makijažai manęs nestebina, beto netrukdo.
Bet kai kurie moterų poelgiai švelniai tariant stebina.
Turiu omeny skutimas ir ne vien pažąstų, arba išsižergus įklotą dedasi... Nu negi iki WC taip sunku nueiti. Arba šiukšles po savęs palieka spintelėse... Fuj kultūra... Pirmiau dar kreipiau dėmesį, dabar dzyn... Pripratau prie tokių vaizdelių.

Pas mane riebalai kaupiasi ant pilvo, šlaunų, sedmenų. Tai negi dabar ten augs raumenys? Nenoriu užpakalio kaip Kim Kardashian. swoon.gif

Kalbi apie vakariene ar pietus? Pietums mesa, darzoves, vakare baltyminis maistas, varske, kiausiniai ir pan.

Ne taip greitai uzauga tie raumenys biggrin.gif , yra juk ir programos sudaromos, man is pradziu buvo riebalu deginimui, jau paskui buvo programa ryskinimuisi wink.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *South*: 06 balandžio 2016 - 17:15
Vakare reikia valgyti baltymus bet puikiai tinka mesa su darzovem. Dar Varske, kiausiniai, tunas smile.gif
O as irgi sportuoju su dieniniu makiazu, jei vaziuoju is namu, bent tusu akis perbraukiu, nu kazinau, gi zmoniu ten tai buna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*South* @ 2016 04 06, 16:15)
<...>Ne taip greitai uzauga tie raumenys biggrin.gif , yra juk ir programos sudaromos, man is pradziu buvo riebalu deginimui, jau paskui buvo programa ryskinimuisi wink.gif.
o riebalu deginimas ir ryskinimasis ar ne tas pats? rolleyes.gif
Atsakyti
Programos skiresi, kai reikejo riebala deginti ir kai to nebereikejo.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2016 04 06, 21:36)
o riebalu deginimas ir ryskinimasis ar ne tas pats?  rolleyes.gif

Principas tas pats tik žiūrint kas po riebalais slepiasi, jei ten pilna raumenų tai ryškinimas, jei ne per daugiausiai tai svorio metimas smile.gif

O jei rimtai tai tikrai principas tas pats, tiek svorio metimas tiek ryškinimas, tai riebalinio sluoksnio mažinimas. Tik ryškinimas visada seka po programos skirtos raumenų auginimui. Kai užsiauginate raumenų masės, bet raumenys neryškus nes aplink dar sluoksnis riebalų, prie esamo treniruočių rėžimo pridedate kardio. Na čia bendras principas.

QUOTE(Lybera @ 2016 04 06, 15:55)
Sportuoju ir aš, lankau sporto klubą.
Ir aš tikėjausi numesti, bet irgi priaugau  unsure.gif  bet skaičiau, kad nereikia dėl to prarasti ūpo sportuoti, nes gali būti, kad auga raumenukai, o raumenys sveria daugiau už riebalus.
Aš matuojuosi kūno  matmenis, tai numečiau centimetrus, o ne kilogramus, dėl to esu labai patenkinta.  smile.gif

Čia visiška teisybė, svarstyklės kartais prastai atspindi jūsų progresą. Nes raumenys yra daug tankesnis audinys, užimantis daug mažiau tūrio nei riebalai. Va kaip atrodo 5 svarai (~2,26kg) riebalų lyginant su tiek pat raumenų:

user posted image

Taigi jei jūs tuo pačiu metu numestumėte 1 kg riebalų ir priaugtumėte 1 kg raumenų, jūsų svoris išliko tas pats bet apimtys akivaizdžiai sumažėtų. Todėl progresui sekti daug geriau matuotis apimtis.
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2016 04 06, 16:21)
Na, makijažai manęs nestebina, beto netrukdo.
Bet kai kurie moterų poelgiai švelniai tariant stebina.
Turiu omeny skutimas ir ne vien pažąstų, arba išsižergus įklotą dedasi... Nu negi iki WC taip sunku nueiti. Arba šiukšles po savęs palieka spintelėse... Fuj kultūra... Pirmiau dar kreipiau dėmesį, dabar dzyn... Pripratau prie tokių vaizdelių.

Aš į sporto klubą keliauju sportuoti visada ryte, tad ten važiuoju nepasidažiusi, tik kremu pasitepu veidą.Pasidažau tik jau po sporto ir po dušo, kai išsidžiovinu plaukus.Pastebėjau, kad dauguma moterų šitaip elgiasi - dažosi tik po sporto ir dušo. smile.gif

Jo, nemalonu matyti tokius vaizdus... doh.gif aš išvis jokių įklotų ir paketų nenaudoju, tik menstruacinę taurelę kai reikia. smile.gif

Beje, kažkuri rašė apie sporto grupę feisbuke, kaip ji vadinasi, ir aš noriu ten prisijungti.

QUOTE(KibirasZalias @ 2016 04 07, 07:11)
Todėl progresui sekti daug geriau matuotis apimtis.

Šitaip ir elgiuosi, matuoju kūno apimtis.Į svarstykles nelabai kreipiu dėmesį.
Jaučiu, kad sulieknėjau, nes džinsai pasidarė laisvesni ir kiti sportuojantys žmonės su manimi sporto klube sako, kad matosi pokyčiai, kad sulieknėjau. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lybera: 07 balandžio 2016 - 13:50
makiazai sporto klube manes netrikdo. kas labiausiai erzina, tai kai vaiksto prasmirde, nezinia dienu ta pacia maike - aisku, dazniau vyrai taip elgiasi, bet buna ir moteru su kvapeliu. o jeigu dar senas prakaitas pamaisytas su kvepalais, tai isvis nugriuk.

labiausiai istriges vaizdelis, kuri esu maciusi, tai buvo vyresnio amziaus moteris su sviesiai pilkomis kelnemis ant kuriu labai aiskiai matesi slapias klynas... ji greiciausiai turejo problemu su slapimo nelaikymu. pastebejus, dvejojau ar ja perspeti ar ne, bet taip ir neisdrysau. nesmagu labai buvo uz ja.
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 04 06, 18:20)
Vakare reikia valgyti baltymus bet puikiai tinka mesa su darzovem. Dar Varske, kiausiniai, tunas  smile.gif
O as irgi sportuoju su dieniniu makiazu, jei vaziuoju is namu, bent tusu akis perbraukiu, nu kazinau, gi zmoniu ten tai buna  biggrin.gif

Man kažkaip kiaušiniai ir varškė labiau pusryčiams tinka.
Reikės persiorientuoti po truputį.

Kur semiatės idėjų ką valgyti? Valgau tą patį per tą patį, norisi įvairovės.
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2016 04 07, 21:56)
Man kažkaip kiaušiniai ir varškė labiau pusryčiams tinka.
Reikės persiorientuoti po truputį.

Kur semiatės idėjų ką valgyti? Valgau tą patį per tą patį, norisi įvairovės.

Pinterest thumbup.gif
Atsakyti
as per daug nesicackinu su valgio gaminimu. man kuo greiciau ir paprasciau - tuo geriau, plius mazas cypiantis vaikas pastoviai isikibes i koja irgi nepadeda. pagrinde valgom is vakaro gamintus omletus pusryciam, o pietum koks mezgalys su garintom darzovem bei sviestu.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2016 04 08, 20:55)
as per daug nesicackinu su valgio gaminimu. man kuo greiciau ir paprasciau - tuo geriau, plius mazas cypiantis vaikas pastoviai isikibes i koja irgi nepadeda. pagrinde valgom is vakaro gamintus omletus pusryciam, o pietum koks mezgalys su garintom darzovem bei sviestu.

Kaip pazistama biggrin.gif
Atsakyti
Kaip taisyklingai kvėpuoti bėgant krosą (krosą bėgu sporto klube ant tapis roulant)?Pro nosį įkvėpti ir pro burną iškvėpti? g.gif
Šiandien bėgau ant tapis roulant 8 km/h greiciu.Sunku buvo kvėpuoti pagal patarimą įkvėpti pro nosį, iškvėpti pro burną, bet vis tiek nubėgau 25 minutes. smile.gif Vis žiobčiojau pro burną. unsure.gif
Atsakyti