Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Julenk@ @ 2015 02 04, 14:38)
Labutis,

Sorry, po naujųjų pirmą kart noriu užsakymą daryti... padėkit susigaudyti dabar su tuo kursu.. kaip i USD į EU konvertuojama dabar? doh.gif

pagal USD ir EU kursą, plius 2 euro centai.
Tik euro kursas labai nukritęs, todėl neišsigąskit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2015 02 04, 13:56)
Susimokejusioms , emeilai surašyti  thumbup.gif

mano mokejimo pavedimas padarytas 01.27.bet laiskucio negavau g.gif
ir pavedimas praejes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmaante: 04 vasario 2015 - 15:03
gal žinote dėl skidders dydžių? Maniškės koja 15,5cm. kokį dydį pirkti, nes ten pagal amžių rašo. Ji neturi dar 2metų, tad kaip ir 8dydžio reiktų pagal amžių, bet koja nemaža yra. gal žinot kiek cm yra 24month ir 3y dydžiuose?
ir ar viskam iš skidders -50?
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2015 02 04, 15:47)
pagal USD ir EU kursą, plius 2 euro centai.
Tik euro kursas labai nukritęs, todėl neišsigąskit biggrin.gif

Tai vat aš dėl to ir klausiu, kai buvo LT į USD tai aišku, o dabar vienas EURAS kiek USD bus? doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Julenk@ @ 2015 02 04, 15:07)
Tai vat aš dėl to ir klausiu, kai buvo LT į USD tai aišku, o dabar vienas EURAS kiek USD bus?  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Man atrodo tiksliai bus, jei atsidare banka paziuresit negrynuju pinigu kursa.
Nes as turiu pries 8 d gauta saskaita, tai ten usd yra 0,9 euro, tai skaiciuota po 0,92. Bet per 8 dienas kursas gali buti dar gerokai pakrites.
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2015 02 04, 15:42)
Pirma reikia pamatuoti. Neispirkit visu xs dydzio  smile.gif kad liktu jei ka ir man.

Tai as XS gausiu, patikrinsiu ar ne mazas, jei ka galesime keistis 4u.gif
O as laukiu zalios sviesos, turbut nespejo sutikrinti saskaiteliu taure, per visa sita masini deimantu pirkima biggrin.gif
Jauciu Lietuvoje euru atsargos bus padengtos deimantais, o ne auksu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ablydute @ 2015 02 04, 16:00)
gal žinote dėl skidders dydžių? Maniškės koja 15,5cm. kokį dydį pirkti, nes ten pagal amžių rašo. Ji neturi dar 2metų, tad kaip ir 8dydžio reiktų pagal amžių, bet koja nemaža yra. gal žinot kiek cm yra 24month ir 3y dydžiuose?
ir ar viskam iš skidders -50?

Mane irgi domina, koki dydi imti pedute kazkur 15,7 cm ir ar viskam 50% ? Su ju dydziais visai nesigaudau
Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2015 02 04, 14:46)
Viena raudona 4u.gif

Ačiū! 4u.gif Susimokėjau ir lauksiu pakvietimo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Effes @ 2015 02 04, 16:19)
Mane irgi domina, koki dydi imti pedute kazkur 15,7 cm ir ar viskam 50% ? Su ju dydziais visai nesigaudau

mane irgi domina ten dydziai 17.5 cm pedutei, nes noreciau tapkuciu pajamti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proksi: 04 vasario 2015 - 15:25
QUOTE(anerita* @ 2015 02 04, 14:56)
Susimokejusioms , emeilai surašyti  thumbup.gif

Lyg ir viską sumokėjau, laiškelio negavau, gal galit patikrinti? 4u.gif Jei kažką praleidau, gal galit koduką parašyt nesumokėtos sąskaitos? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduliauskis: 04 vasario 2015 - 15:27

Papildyta:
Yra viena raudona unsure.gif
[/quote]

Na gal Taure atsikelusi dar karteli patikrins, nes tikrai sumoketa. Tik gaila, kad negaliu siandien jau atsiimti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2015 02 04, 15:46)
yra Jūsų  4u.gif

Tada, jei viskas gerai, laukiu adreso 4u.gif
Atsakyti