Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(ruckis @ 2015 02 02, 08:52)
Labas rytas, uzsakineju pirma karta... Noriu pasiteiraut, siunciant uzsakymuka, koki miesta rasyti, jei gyvenu provincijoje.  Ar yra mergaites, kurios persiuncia prekes i provincija? Aciu  4u.gif

Na, jei pastas provincijoje yra, mergaites atsius tikrai smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Amway dedu 4u.gif
Atsakyti
Gymboree -25% galioja ir sale prekem?
Atsakyti
del vitaminu - o maxi hair plus ne geriau? na nebent biotina atskirai gerti, o jei negeriate-tai plus geriau. bet cia tik mano nuomone
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alinka: 02 vasario 2015 - 10:08
QUOTE(alinka @ 2015 02 02, 10:01)
del vitaminu - o maxi hair plus ne geriau? na nebent biotina atskirai gerti, o jei negeriate-tai plus geriau. bet cia tik mano nuomone

Turint omeny Plus kaina, verciau pirkti atskirai paprasta Maxi Hair ir biotina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 02 vasario 2015 - 10:09
ne į temą- geriu biotiną stipų jau 3 mėnesius -plaukų silinkimas zenkliai sumažėjo, atsirado daug naujų plaukų -bet daug ir žilų, geriau visai neaugtų, nei žili smile.gif . bet aš ne apie tai. per tuos tris mėnesius + 5 kg. tik sutapimas?
Atsakyti
QUOTE(alinka @ 2015 02 02, 10:17)
ne į  temą- geriu biotiną stipų jau 3 mėnesius  -plaukų silinkimas zenkliai sumažėjo, atsirado daug naujų plaukų -bet daug ir žilų, geriau visai neaugtų, nei žili smile.gif . bet aš ne apie tai. per tuos tris mėnesius + 5 kg. tik sutapimas?

Manau, sutapimas. nebent sekete, fiksavote savo mityba bei fizini aktyvuma kasdien, zinote, ka ir kiek valgete, ir visa rutina visiskai nesiskyre nuo periodo pries tuos tris menesius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 02 vasario 2015 - 11:24
QUOTE(linamog @ 2015 02 02, 11:23)
Manau, sutapimas. nebent sekete, fiksavote savo mityba bei fizini aktyvuma kasdien, zinote, ka ir kiek valgete, ir visa rutina visiskai nesiskyre nuo periodo pries tuos tris menesius.

valgau tikrai daugiau, mama sakė, kad b grupės vitaminai didina apetitą
Atsakyti
QUOTE(alinka @ 2015 02 02, 11:37)
valgau tikrai daugiau, mama sakė, kad b grupės vitaminai didina apetitą

Tada klausimu kaip ir neturetu kilt.
Atsakyti
http://www.6pm.com/t...t-big-kid-brown
Atsakyti
QUOTE(alinka @ 2015 02 02, 10:17)
ne į  temą- geriu biotiną stipų jau 3 mėnesius  -plaukų silinkimas zenkliai sumažėjo, atsirado daug naujų plaukų -bet daug ir žilų, geriau visai neaugtų, nei žili smile.gif . bet aš ne apie tai. per tuos tris mėnesius + 5 kg. tik sutapimas?

Patikekite manim, pas mane kaip 25 plaukai ant galvos, tai man kad ir zili, bent kokie kad tik augtu... verysad.gif
o del svorio priaugimo, as ir labai staiga papilnejau, apetitu ir nesiskundziu g.gif na greit baigsiu bonkelia ir eisim sportuoti:)
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2015 02 02, 13:53)
o del svorio priaugimo, as ir labai staiga papilnejau, apetitu ir nesiskundziu g.gif  na greit baigsiu bonkelia ir eisim sportuoti:)

O kam laukt kol baigsit bonkelę? bigsmile.gif čia tas pats, kas sakyt - nuo primadienio pradėsiu sportuot smile.gif reikia iškart ir pradėt, bus lengviau mirksiukas.gif

Įdomu kaip ten Stepė su brilikais gyvena g.gif lyg ir žadėjo pirmadienį visą tiesą atskleist apie juos g.gif
Atsakyti