Lai kitos damos nesupyksta, bet Enuros pirmas nešiojimo būdas pats dailiausias
labai labai
QUOTE(enura @ 2015 03 16, 20:38)
aciu
Tau irgi
as paskui ta pati pagalvojau
Dydziai tai vienodi ir ugis vienodas, o visai kitaip su ilgiu
idomiai
aciu Opensea
zinok, cia sios sukneles atgimimas turbut bus, nes ji is senesniu kolekciju, net nezinau kuriu metu tiksliai. Nebera jau senai jos. Bet buvo cia pernai viena nare pardavinejo ja. As pvz ebay pirkau 
as paskui ta pati pagalvojau
aciu Opensea
2011m rudens kolekcijos ji. Sezoną (ruduo, holidėjus, pawasaris..) ir metus Crew visada rašo ant medžiaginės rūbo etiketės. Šioj - 11Fa, ty 2011fall
Enura, kaip fainiai su džins švarkeliu
QUOTE(lauryna50 @ 2015 03 16, 21:54)
2011m rudens kolekcijos ji. Sezoną (ruduo, holidėjus, pawasaris..) ir metus Crew visada rašo ant medžiaginės rūbo etiketės. Šioj - 11Fa, ty 2011fall
Labai gražu 
Geras,
Girl, aciu
aciu
geras del tu etikeciu, nezinojau, reiks atkreipt demesi
QUOTE(lauryna50 @ 2015 03 16, 21:54)
Labai gražu 
aciu
geras del tu etikeciu, nezinojau, reiks atkreipt demesi
Man irgi labiausiai su kojynem ir dzinsiniu svarku dera
Pati sau tokios neprisiderinciau
Pati sau tokios neprisiderinciau
laba
seniai jau buvau bepirkusi, nes pernykste kolekcija kazkaip man ne itin prie sirdies buvo
Dabar gavau siek tiek rubeliu tai ateinu pasidalinti ispudziais:ax:
Factory ''obuoliukas'' ilgai gaudytas ir pagautas tik M dydis. laisvokas, bet graziai, nes pats plonytis tai graziai sukrenta.

paltukas, kaip ir esu ikelusi anksciau J.crew ne factory variantas

Papildyta:
trys poros Vans 7,5 dydzio man nesiojanciai 38,5-39 ziauriai dideli dydziu ar net 1,5 dydzio, ir platus,kadangi unisex, o mano koja is siauruju. Patys Vansiukai nepaprastai grazus, tai vos neapsiverkiau
Net nezinau koki dydi dabar gaydyti, kazkaip 39 nesiojanciai keista butu pirkti 6,5 dydi, nes jauciu 7 butu dar vis didelis. Gal galit mergaites patarti?
sie kaip foto, garstyciu ir geleti medziaginiai is pigiuju kur visos gaudem
Factory ''obuoliukas'' ilgai gaudytas ir pagautas tik M dydis. laisvokas, bet graziai, nes pats plonytis tai graziai sukrenta.

paltukas, kaip ir esu ikelusi anksciau J.crew ne factory variantas

Papildyta:
trys poros Vans 7,5 dydzio man nesiojanciai 38,5-39 ziauriai dideli dydziu ar net 1,5 dydzio, ir platus,kadangi unisex, o mano koja is siauruju. Patys Vansiukai nepaprastai grazus, tai vos neapsiverkiau
sie kaip foto, garstyciu ir geleti medziaginiai is pigiuju kur visos gaudem
QUOTE(pgituke @ 2015 03 18, 12:03)
laba
seniai jau buvau bepirkusi, nes pernykste kolekcija kazkaip man ne itin prie sirdies buvo
Dabar gavau siek tiek rubeliu tai ateinu pasidalinti ispudziais:ax:
Megztuko dydis optimalus, pats labai grazus. Paltas liuks, iskart matosi, kad kitokia, kokybiskesne medziaga. Gal zinot, kiek mazdaug cm vidpadis Vans?
baltinukai "Factory classic button-down shirt in flannel" S dydzio, grazuoliai, puikuoliai, minkstuoliai
ta flanelyte tokia plonyte, faina. derinau prie sijonuko, tai spalvos tobulai

Papildyta:
7,5 dydzio 26cm tikrai

Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2015 03 18, 13:05)
Megztuko dydis optimalus, pats labai grazus. Paltas liuks, iskart matosi, kad kitokia, kokybiskesne medziaga. Gal zinot, kiek mazdaug cm vidpadis Vans?
7,5 dydzio 26cm tikrai
pgituke - visi pirkiniai puikūs
Tiek kad jo, ten , pasirodo, po foto net parašyta yra, kad reikia pirkti 1,5 dudžio mažesnius nei įprastai nešioji...
MAUDYMUKU ISTORIJOS :
''D-cup underwire one-piece swimsuit '' 6 dydis, tiks M-L nesiojancioms, pirkau del D dydzio kauseliu, bet maudymukas per didelis, buvau pirkusi 4 dydi regular, tai dydis kaip ir tiko, bet kauseliai A/B dydzio krutinei, tai pardaviau, si teke irgi pardavineti. Pats maudymukas smagus, grazus, kokybiskas, spalva nereali, tik pati kauseliai man vis tik graziau trikampiniai, ne balconete

''D-cup ruched halter one-piece swimsuit'' 4 dydzio, vibrant flame spalvytes, labai dailus, kokybiskas, tie raukinukai ne per ryskus, krutine atrodo labai dailiai. Vykes pirkinys

Papildyta:
ir situ spalvyte nereali, ir dar kitu garstyciu, sedejom abi su dukra prie batu ir nervinomes, planavau kad spalvom nepasidalinsim, bet net nereikejo, nes abiem dideli. O siaip ir pirkau 1,5 dydzio mazesnius, nes US perku 8,5 dazniausia 9 dydi
Papildyta:
skrybeliuka pirkau prie colorblock paltuko, S/M dydis, kaip ir rase tiks smulkioms merginoms, per velai perskaiciau, ir man maza, tik beda M/L dydzio navy jau neimeta.

Papildyta:
megztinukas "Factory warmspun colorblock zip sweater" S dydis, stipriai padidintas, netgi didesnis uz M ''obuoliuka" tiktu geram M, ar net L dydziui, kadangi storesnis, siltesnis, tai kai per didelis, ne itin graziai ziurisi. siaip gana mielas, universlaus.
Is tikro galetu ir Factory tureti atsiliepimu skilti apie rubelius

''D-cup ruched halter one-piece swimsuit'' 4 dydzio, vibrant flame spalvytes, labai dailus, kokybiskas, tie raukinukai ne per ryskus, krutine atrodo labai dailiai. Vykes pirkinys

Papildyta:
QUOTE(rastafarinas @ 2015 03 18, 13:13)
pgituke - visi pirkiniai puikūs
O Van'sų spalva tai išvis nereali.
Tiek kad jo, ten , pasirodo, po foto net parašyta yra, kad reikia pirkti 1,5 dudžio mažesnius nei įprastai nešioji...
ir situ spalvyte nereali, ir dar kitu garstyciu, sedejom abi su dukra prie batu ir nervinomes, planavau kad spalvom nepasidalinsim, bet net nereikejo, nes abiem dideli. O siaip ir pirkau 1,5 dydzio mazesnius, nes US perku 8,5 dazniausia 9 dydi
Papildyta:
skrybeliuka pirkau prie colorblock paltuko, S/M dydis, kaip ir rase tiks smulkioms merginoms, per velai perskaiciau, ir man maza, tik beda M/L dydzio navy jau neimeta.

Papildyta:
megztinukas "Factory warmspun colorblock zip sweater" S dydis, stipriai padidintas, netgi didesnis uz M ''obuoliuka" tiktu geram M, ar net L dydziui, kadangi storesnis, siltesnis, tai kai per didelis, ne itin graziai ziurisi. siaip gana mielas, universlaus.
Is tikro galetu ir Factory tureti atsiliepimu skilti apie rubelius
QUOTE(pgituke @ 2015 03 18, 14:03)
Net nezinau koki dydi dabar gaydyti, kazkaip 39 nesiojanciai keista butu pirkti 6,5 dydi, nes jauciu 7 butu dar vis didelis. Gal galit mergaites patarti?
QUOTE(linamog @ 2015 03 18, 14:05)
Gal zinot, kiek mazdaug cm vidpadis Vans?
Kadangi vans yra unisex, tai ten surašytas dydis yra vyriškas, todėl patariama moterims pirkti 1,5 dydžiu mažesnius. 5h atitinka 37Eu ir viduje turi 24cm.
QUOTE(pgituke @ 2015 03 18, 12:03)
spalva koookia situ vansu
paltuka man rodos jau gyriau kai su sijonuku ir skrybele rodetes
ir prie 'obuolio' labai tinka