Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew gerbėjoms!

QUOTE(regal @ 2015 03 22, 00:36)
Aš pirkau savo mažąjam šią striukę  vintage merlot spalvos. Spalva labai labai graži: tokia tarp rudos ir bordo, o pati striukė sakyčiau skirta tokiam pereinamąjam laikotarpiui tarp žiemos ir pavasario. Kas man nepatiko, kad ji tokia kaip girgždanti, nėra tokia minkšta kaip pvz benettono ar tuo labiau RL pūkinukės.

o dydis atitinka pagal metus?? ir kiek ten tų pūkų? kokia sudėtis? smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2015 03 21, 11:03)
gal galit pasirodyti, įdomu kaip gyvai atrodo šis sijonas. Labai neblizga?

Butinai prie progos parodysiu smile.gif

Dar pirkau Jcrew velvetukus lelei savo. Tai spalva tobula mano akimis, dydi pirkau 5 nors mazei bus tik 4 birzeli. Tai jie vienodo ilgio kaip ir gymboree 4T (paliginimui ) smile.gif galiu ismatuoti kam reikia
Atsakyti
Sveikos

merginos, gal galite pasidalinti patirtimi, ar merino vilnos megztinukus (tippi, pvz ) skalbiate, ar valote valyklose? etiketeje nurodyta, kad tik sausas valymas.
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2015 03 22, 11:47)
Sveikos

merginos, gal galite pasidalinti patirtimi, ar merino vilnos megztinukus (tippi, pvz ) skalbiate, ar  valote valyklose? etiketeje nurodyta, kad tik sausas valymas.

Visus merinukus skalbiu skalbykleje,nebent kai yra poreikis nuimti burbuliukus,tai kartu is isvalo smile.gif
Atsakyti
Sveikos

merginos, gal galite pasidalinti patirtimi, ar merino vilnos megztinukus (tippi, pvz ) skalbiate, ar  valote valyklose? etiketeje nurodyta, kad tik sausas valymas.

Aš pamerkiu vonioje, o vėliau dedu į skalbimo mašiną, skalbiu su finewash, žemiausioje temperatūroje. Pasiburbuliavimus , kai atsiranda, su el. pūkų surinkikliu nuimu.
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2015 03 22, 01:52)
o dydis atitinka pagal metus?? ir kiek ten tų pūkų? kokia sudėtis? smile.gif  mirksiukas.gif

labai skirtingo ūgio būna vaikai, tai sunku pasakyti ar atitinka dydį pagal metus, mano aštuonmečiui 8 dydžio vos ilgokos rankovės, sakyčiau atitinka 128cm. Užpildas: 60% pūkų, 40% plunksnų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 22 kovo 2015 - 12:25
QUOTE(Cocainna @ 2015 03 21, 09:00)

Ir mano taip ilgai lauktas sijonas.. Man-tobulas. Storesnis,su pamusalu,gerai "guli". Dydi emiau kaip visada kelniu/sortu,puikiai tiko ir laaabai patiko thumbup.gif
Origami skirt in metallic tweed
user posted image

Kokio jis ilgio?
Atsakyti
Sveikos

As skalbiu rankomis tiek merinukus, tiek kasmyriuka smile.gif
Atsakyti
sakykite, kurių metų čia šilkinė, aš jos kažkaip nesu pastebėjus??
http://www.ebay.com/.....=251880573469
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2015 03 22, 13:19)
labai skirtingo ūgio būna vaikai, tai sunku pasakyti ar atitinka dydį pagal metus, mano aštuonmečiui 8 dydžio vos ilgokos rankovės, sakyčiau atitinka 128cm. Užpildas: 60% pūkų, 40% plunksnų

tai normaliai ganėtinai šilta, jei tiek pūkų thumbup.gif
tai gerai, kad rankovės ilgesnės thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 22 kovo 2015 - 19:08
QUOTE(dives @ 2015 03 22, 18:57)
sakykite, kurių metų čia šilkinė, aš jos kažkaip nesu pastebėjus??
http://www.ebay.com/.....=251880573469

https://www.jcrew.co...12339/12339.jsp
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 03 22, 20:15)

Ačiū, tai čia iš labai senų ar iš labai naujų, pagal manekenę-tai nebus iš naujų lyg?? g.gif
Atsakyti