Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

QUOTE(zay @ 2015 07 05, 14:22)
Labai aktyvi ir labai kontaktinė kalytė
Bandita Laukinė vilkauogė
ieško šeimininko
user posted image

Šita faina smile.gif Spirga tokia wub.gif
Man patiko - parbėga su didele meile biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(megeja @ 2015 07 07, 16:18)
Šita faina smile.gif Spirga tokia  wub.gif
Man patiko - parbėga su didele meile  biggrin.gif


Jau su namais smile.gif
Atsakyti
nu va, nustatė Upei erlichiozę.

galvojau, šiaip prieš rują kraujuojant mieguista, dar orai tokie. Išvis tiek siautė šįryt ir ėdė - nieko nebūčiau įtarus. Bet vyras į dresūrą nuvažiavęs kažkodėl užsuko į kliniką.

gal kas susidūrėt, kas čia per liga? ar pavojnga kaip babeziozė?

labiausiai įdomu, ar šunys tampa atsparesni persirgę šitais brudais - ar įgyja kažkokį imunitetą, bent tiek, kad kitą kartą sirgtų lengvai.

bet tai koks gerumas dresuot šunį - čia aikštelėj pasiūlė ištirt, nes mes nieko nesupratom, neįtarėm namie, o ji nesiplėšo su figūrantu, kai kiti šunys draskosi.

vetas sakė, kad įsisenėję doh.gif dabar galvot galiu ką noriu, kiek ji čia prasirgus mums nesuprantant. taip ir numarint galima verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 166cm: 07 liepos 2015 - 19:30
Mano tarnybinei vokietei irgi buvo prieš kelis metus, tokios ligos dar nelabai kas žinojo. Taip pat nieko ypatingai blogo nemačiau, gal tik kad daugiau pagulinėdavo tarnyboj, kad daugiau vandens lakė- bet irgi nesureikšminau, nes vasara, karšta...bet atsitiko taip, kad nuo uždaros pyometros staiga nugaišo viena tarnybinė kalė, o jos negalavimų požymis buvo tas, kad daug vandens iš vakaro lakė. Taigi, skubos tvarka nuvariau darytis echoskopiją, o kai nieko blogo nepamatė, nusprendė padaryt kraujo tyrimą. Ir rado erlichiozę. Paskyrė tabletes ( antibiotikus kažkokius), kiek laiko girdžiau- nepamenu, bet netrumpai. Bet viskas praėjo.
Atsakyti
Sveiki, Arytei buvo erlichiozė, būklė buvo tokia prasta, kad teko daryti kraujo perpylimą, nors ant šuns to nesimatė, vienintelis simptomas buvo lekavimas, taip daugiau aktyvi, apetitas geras. Bet ji šuo, kuris nelekuoja, nebent nori š*kt arba tiiiiikrai laaaaabai karšta. Todėl ir nutempiau pas vetus. Gydymas buvo tabletėmis (nebepasakysiu pavadinimo, tas buvo seniai) ir kraujo perpylimas.
Atsakyti
skyrė 2sav. antibų

kraujo tyrimą darė, lyg nieko baisaus. Bet susinervinau tai labai - gi nė velnio nieko neįtariau.
Atsakyti
QUOTE(166cm @ 2015 07 08, 00:35)
skyrė 2sav. antibų

kraujo tyrimą darė, lyg nieko baisaus. Bet susinervinau tai labai - gi nė velnio nieko neįtariau.

http://www.vetvila.l...niai/erlichioze
Laikykitės, persirgo manoji praeitais metais nors buvo su apsauga. Išsikapstėm sunkiai
Atsakyti
Lėtinė forma ir babeziozės irgi būna, taip pat tik aktyvumo pokytį pastebi žmonės. Bent babeziozės atveju jei trunka ilgai lyg žala gali būti neatitaisoma. Nesuprasi kiek šuns charakteris, kiek liga po to...

Nuo ūmios erlichiozės formos prieš keletą metų pažįstamos šuo mirė, jaunas, saugotas ir lašais, ir antkakliu, dar ir purkštas kartais... Diagnozavo per vėlai, dar nelabai žinojo apie ją vetai.
Atsakyti
gal žinote ar katės gali užsikrėsti erlichioze, babezioze ar čia tik šunims pavojus? iki šiol buvau tikra, kad gali, bet vakar apsirgo katė, lankėmės pas vetę ir ji pareiškė, kad babezioze katės tikrai neserga g.gif
Atsakyti
Neserga. Babesia canis sukėlėjai pas mus dažniausi, kurie pavojingi TIK šuniniams.
Atsakyti
QUOTE(166cm @ 2015 07 07)
, taip ir numarint galima verysad.gif

Va todėl ir "sveika" aikštelėj lankytis. Jei išmokt kartais ir nepavyksta, tai bent sužinot kažką naujo galima.
Atsakyti
Upė labai tikiu, kad išsikapstys, kad viskaslaiku padaryta mirksiukas.gif
o čia temai pakelt smile.gif
user posted image
Atsakyti