Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgantis laikas

QUOTE(Hiurem @ 2015 03 19, 17:48)
O vaikai suzinos paskui, kad ne tik sumuse, bet ir isprievartavo?

Taip paskui suzinos verysad.gif
Atsakyti
o kokia vaiku reakcija bus ?
Atsakyti

QUOTE(vitallija @ 2015 03 19, 15:53)

Papildyta:

Nei vieno turku serialo lnk go nekartoja

Tai kad ne, „Čiauškutę“ ir „20 minučių“ LNK GO kelia.
Atsakyti
QUOTE(vitallija @ 2015 03 19, 16:53)
Niekad nekomentuoju, bet jau siandien susinervinau del to metes karstakosiskumo. Visur bega, sklaidydamas rankas,  kaip as jo nemegstu, ikyru net ziureti. 

mane tai jis visa seriala nervino, o poto kai jau Osmanas bus didesnis, tai man jis isvis kazkoks nenormalus paisdarys su savo aiskinimais, nu bandys tipo teva atstot doh.gif ai, kazkoks nesusitupejes doh.gif

QUOTE(Hiurem @ 2015 03 19, 18:48)
O vaikai suzinos paskui, kad ne tik sumuse, bet ir isprievartavo?

suzinos, jis pats prisipazins

QUOTE(nikiukas @ 2015 03 19, 21:11)
o kokia vaiku reakcija bus ?

visi soke bus, nes bus ne tik vaikai, bet ir jo brolio seima ir Karolina
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2015 03 19, 23:35)
mane tai jis visa seriala nervino, o poto kai jau Osmanas bus didesnis, tai man jis isvis kazkoks nenormalus paisdarys su savo aiskinimais, nu bandys tipo teva atstot doh.gif ai, kazkoks nesusitupejes doh.gif
suzinos, jis pats prisipazins
visi soke bus, nes bus ne tik vaikai, bet ir jo brolio seima ir Karolina

Kaip jūs perskaitot tą geltoną tekstą? g.gif
Atsakyti
smile.gif+2015 03 20, 13:19-->
QUOTE(kristinukas smile.gif @ 2015 03 20, 13:19)
Kaip jūs perskaitot tą geltoną tekstą?  g.gif

vesk pelyte ant teksto paspaudus kairi klavisa, pasiryskins melyna juostele ir sriftas bus iskaitomas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2015 03 20, 14:20)
vesk pelyte ant teksto paspaudus kairi klavisa, pasiryskins melyna juostele ir sriftas bus iskaitomas smile.gif

Ačiū smile.gif O kalbant apie serialą, tai anyta pavarė kaip tikra kiaulė schmoll.gif
Atsakyti
smile.gif+2015 03 20, 17:59-->
QUOTE(kristinukas smile.gif @ 2015 03 20, 17:59)
Ačiū smile.gif  O kalbant apie serialą, tai anyta pavarė kaip tikra kiaulė schmoll.gif

Nu jo cia buvo dzemiles reikalas ka daryti gimdyti ar ne.. o dabar jis zinos ka benusprestu.. tikrai negimdyciau vien tam kad suskiui atiduoti vaika..
Papildyta:
Man kazkaip keistai kaip tas ahmetas (berin draugas, jei varda ne ta parasiau) visa menesi isbuvo sleptuveje ir niekas nepastebejo.. kur jis prausiasi kur reikalus atlieka? Visa landyne susitvarke ir niekas negirdejo.. ir kam ta spyna kai ten nera ko saugoti, skarda visa susilanksciusi.. ir pastoviai ta sautuva atkisa kai berin ieina.. kokie man jie neidomus..
Atsakyti
QUOTE(vitallija @ 2015 03 20, 20:34)
Man kazkaip keistai kaip tas ahmetas (berin draugas, jei varda ne ta parasiau) visa menesi isbuvo sleptuveje ir niekas nepastebejo.. kur jis prausiasi kur reikalus atlieka? Visa landyne susitvarke ir niekas negirdejo.. ir kam ta spyna kai ten nera ko saugoti, skarda visa susilanksciusi.. ir pastoviai ta sautuva atkisa kai berin ieina..  kokie man jie neidomus..

man aplamai visa seriala Berin netiko, lepse kazkokia g.gif
Atsakyti
QUOTE(vitallija @ 2015 03 20, 19:34)
Nu jo cia buvo dzemiles reikalas ka daryti gimdyti ar ne.. o dabar jis zinos ka benusprestu.. tikrai negimdyciau vien tam kad suskiui atiduoti vaika..
Papildyta:
Man kazkaip keistai kaip tas ahmetas (berin draugas, jei varda ne ta parasiau) visa menesi isbuvo sleptuveje ir niekas nepastebejo.. kur jis prausiasi kur reikalus atlieka? Visa landyne susitvarke ir niekas negirdejo.. ir kam ta spyna kai ten nera ko saugoti, skarda visa susilanksciusi.. ir pastoviai ta sautuva atkisa kai berin ieina..  kokie man jie neidomus..

Vakar ziuredama lygiai ta pati galvojau. Negi Berin jo kibiriuka i lauka nesioja doh.gif Ir ne taip lengva maisto atnesti, vien batono neuzteks, gi kazko karsto norisi gal.

Nors tiesa sakant, Berin taip nebeerzina kaip filmo pradzioje. Daugiau sypsosi jau rolleyes.gif

Mesude dabar nervina ir Soneris grybas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2015 03 21, 14:53)
Vakar ziuredama lygiai ta pati galvojau. Negi Berin jo kibiriuka i lauka nesioja  doh.gif Ir ne taip lengva maisto atnesti, vien batono neuzteks, gi kazko karsto norisi gal.

Nors tiesa sakant, Berin taip nebeerzina kaip filmo pradzioje. Daugiau sypsosi jau  rolleyes.gif

Mesude dabar nervina ir Soneris grybas  doh.gif

Nieko nevalgo, užtai ir kibiriuko nereikia rolleyes.gif
Atsakyti
smile.gif+2015 03 22, 14:39-->
QUOTE(kristinukas smile.gif @ 2015 03 22, 14:39)
Nieko nevalgo, užtai ir kibiriuko nereikia rolleyes.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti