Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų ''sanatorija''

QUOTE(ptashka @ 2015 02 05, 14:59)
O man skaniausi tai tie paprasciausi, kur pomidorai, druskyte, cesnakas ir pasterizuoti  bigsmile.gif Kapoja net tie, kurie marinuotu pomidoru nevalgo, o kaip grazu stiklainyje  bigsmile.gif

Aha sitie geri ,as dar juos kai kada sublenderiuoju ,tai sultys gaunasi super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 02 05, 14:50)
bigsmile.gif atiduok , kas labai nori...

Miegok toliau biggrin.gif jau senokai viesai paskelbta ir isdalinta ir ukoliukai suleisti kad viruso nenesiotu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 02 05, 08:11)
sako, kad iš estų pirko, o ten ant nefritovų pakelio nerašo, kad hibridai

Jei ten SEDEK firmos,tai aš jau įlindau į forumus ir radau,kad kelios partijos tų Samocvietų Nefritovų buvo išleistos su klaidingu žymėjimu,be F1.Jis kuo tikriausias hibridas ax.gif
http://supersadovod....nefritovyiy-f1/
http://www.topsemena...?productID=7494
QUOTE(dahlia+++ @ 2015 02 05, 10:50)
Geriausias pomidoras - nepomidorinio skonio  ph34r.gif

Kiekvienas skirtingai iš proto kraustosi .user posted image...
QUOTE(diuni @ 2015 02 05, 13:09)
o kodėl šiemet dėl Fantasio nieks nesvaigsta...negeri jie ar kaip ax.gif

Todėl,kad svaigsta dėl Samocvietų ir Marfų.Todėl,kad berazūmės user posted image
Geri tie Fantasio,sėsiu user posted image
Atsakyti
Aisku,kad geri, ir as auginau pakol visa pokeli 'isauginau', dabar neturiu, tai baigineju kitokius, kai pabaigsiu Delfinus Ivetus Arawakus, vel nusipirksiu. Kam apsikraut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2015 02 05, 18:36)
Miegok toliau biggrin.gif jau senokai  viesai paskelbta ir isdalinta ir ukoliukai suleisti  kad viruso nenesiotu  cool.gif

rolleyes.gif aš gi ne apie save,,,kitais rūpinuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2015 02 05, 16:52)
O išmest gaila, vietos pakankamai tai ir auginau blush2.gif

Pas mane taip pat visada atlieka daug daigų, kurie skirti šiltnamiui, nes sėju ir atsarginius variantus smile.gif Aš juos sodinu lauke kartu su laukui skirtaisiais.Lauke augusių man skonis daug geresnis, nors derlius ir prastesnis. Bet, kai yra kur sodinti, nekyla ranka išmesti smile.gif
Atsakyti
Susigundziau, pasiemiau is mydobro
прима донна F1
русская матрешка F1
звезда востока F1
искры пламени

Ar kanors sako pavadinimai? smile.gif
Atsakyti
Sveikos pomidorienes. Ar bandet kuri auginti Cumato is "krapstytos" seklos? Issikrapsciau kelias, galvoju pameginti, bet labai taupau vieta siltnamy, tai noreciau, kad pasidalintumet patirtim. Is anksto dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baka2 @ 2015 02 05, 22:37)
Sveikos pomidorienes. Ar bandet kuri auginti Cumato is "krapstytos" seklos? Issikrapsciau kelias, galvoju pameginti, bet labai taupau vieta siltnamy, tai noreciau, kad pasidalintumet patirtim. Is anksto dekui  4u.gif

Neverta užimti vietą šiltnamyje .
Atsakyti
QUOTE(baka2 @ 2015 02 05, 21:37)
Sveikos pomidorienes. Ar bandet kuri auginti Cumato is "krapstytos" seklos? Issikrapsciau kelias, galvoju pameginti, bet labai taupau vieta siltnamy, tai noreciau, kad pasidalintumet patirtim. Is anksto dekui  4u.gif

Bandžiau vienais metais auginti šiltnamyje vieną daigą ir kitus lauke. Pastarieji MB labiau patiko. Tikrai pataupykit vietą geresnėm veislėm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 02 05, 17:47)
Jei ten SEDEK firmos,tai aš jau įlindau į forumus ir radau,kad kelios partijos tų Samocvietų Nefritovų buvo išleistos su klaidingu žymėjimu,be F1.Jis kuo tikriausias hibridas  ax.gif
http://supersadovod....nefritovyiy-f1/
http://www.topsemena...?productID=7494

Aš ne seklys-morka, tikiu tuo, kas parašyta ax.gif va, mano pakuotės scanas:
user posted image

O kas jis per paukštis galėsiu pasakyt sulaukusi šiųmečio derliaus, nes netyčia gavau krapštytinių sėklų iš anytos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baka2 @ 2015 02 05, 21:37)

Bandžiau, bet daugiau nebandysiu biggrin.gif Vaisiai buvo skanesni nei parduotuviniai, bet skonis neatpirko užimamos vietos biggrin.gif
Atsakyti