Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų ''sanatorija''

Labai išgyrė šituos ar kas auginote ? Aprašymas įspūdingas smile.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos mergaitės.
Pernai auginau Груша черная(kaip snaigės nuotraukoj) norėčiau paklausti, ar visi tie juodieji pomidorai tokie skysti, nežinau net kaip išsireikšti. Kai pradeda nokti dar būna pusiau žali, o vėliau jau pernokę ir patežę. Vyrui patiko jie, bet man ne. Iš pernai augintų labiausiai visai šeimai patiko avietiniai Fenda.
Atsakyti
Snaige123, kiek šiemet planuojat daigų auginti? bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Mičiko,2015 02 06, 23:52]
lotuliukas.gif Va, aš irgi šituos pirkau. Kaži ar derlingi? Rašo apie juos labai gražiai. O dar tinka į penių draugiją tik auginami lauke. ax.gif

user posted image

Aha idomu kas bus lauke aprašymas irgi viliojantis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 02 07, 08:33)
Tai dėl izumrudu į Kauną vaziavot?  doh.gif
Aš svarbiausia iš ryto buvau pas juos ir nieko nesakė kad turi , grįžau namo paskui darbas,  gaunu žinutę kad gavo jų, o aš tai negaliu nulekt doh.gif  lotuliukas.gif

Jo, pasakojo apie jūsų atvejį. Sakė iš karto po to ir atvežė. O kita apskeitai žinutę tik atsiuntė, o ji jau prie durų. doh.gif panašiai ir man, darbe buvau, vaiką pasiimt reikėjo dar, ir nubildėjom, gimines aplankėm tuo pat, siaip sėklų užsizapasinom.
Papildyta:
QUOTE(vaidastep @ 2015 02 07, 08:42)
Tai kad juos gavo tik tos kur į eilę užsirašė  lotuliukas.gif čia dar blogiau kaip prie kinų sienos  doh.gif man sakė gavo tik 10 pokuciu  smile.gif

O vienas šefui poblatų doh.gif
Papildyta:
QUOTE(snaige123 @ 2015 02 07, 11:25)
Aha idomu kas bus lauke aprašymas irgi viliojantis  rolleyes.gif

Ir pavadinimas geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2015 02 07, 11:22)
Snaige123, kiek šiemet planuojat daigų auginti?  bigsmile.gif

3 šiltnamiuose telpa 241 daigas čia ana vasara tiek buvo bet čia kartu su tais zemuciais pomidorais prie tako kur risti nereikia pvz ; aztek ,vilma ir tt. plius dar laukas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaige123: 07 vasario 2015 - 10:39
QUOTE(snaige123 @ 2015 02 07, 10:38)
3 šiltnamiuose telpa 241 daigas čia ana vasara tiek buvo bet čia kartu su tais zemuciais pomidorais prie tako kur risti nereikia pvz ; aztek ,vilma ir tt. plius dar laukas  ax.gif

swoon.gif
Jau gal sėjot ką nors? Rekordininkė jūs šitos temos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2015 02 07, 11:42)
swoon.gif
Jau gal sėjot ką nors? Rekordininkė jūs šitos temos  biggrin.gif

Labai mėgstu pomidorus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

jau ,,truputi ,, pasisejau mirksiukas.gif ir keleta palanginiu jau po viena išsodinti auga

o dar seklu hibridu kur kasmet auginu nenusipirkau šiemet pražiopsojau maximoj akcija laukiu kitos akcijos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaige123: 07 vasario 2015 - 11:09
QUOTE(klevo sula @ 2015 02 07, 11:20)
Sveikos mergaitės.
Pernai auginau Груша черная(kaip snaigės nuotraukoj) norėčiau paklausti, ar visi tie juodieji pomidorai tokie skysti, nežinau net kaip išsireikšti. Kai pradeda nokti dar būna pusiau žali, o vėliau jau pernokę ir patežę.

Ne tik juodieji, bet ir visi kiti nehibridiniai pomidorai pernokę būna patežę, skystoki ir neskanūs. Visada taip buvo, yra ir bus. Derlių reikia laiku nuskinti. Tada ir skonis labai geras, ir neištižę būna. Tik hibridai ant krūmo gali ilgiau pakyboti ir palaukti kol šeimininkė teiksis juos nuskinti.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 02 07, 12:01)
Ne tik juodieji, bet ir visi kiti nehibridiniai pomidorai pernokę būna patežę, skystoki ir neskanūs. Visada taip buvo, yra ir bus. Derlių reikia laiku nuskinti. Tada ir skonis labai geras, ir neištižę būna. Tik hibridai ant krūmo gali ilgiau pakyboti ir palaukti kol šeimininkė teiksis juos nuskinti.

Ačiū už atsakymą. Teks pasistengti laiku nuskinti 4u.gif
Atsakyti
Pernai labai panašius išoriškai (sėklos gautos iš kaimyno, pavadinimas neaiškus, apibūdinimas - "labai derlingi") auginau laike. Diagnozė - never ever, - visiškai beskoniai, kieti, nesultingi. Tiesa, kol ant augalo - kekės įspūdingos. Dėl kietumo gal tiktų nebent džiovinti. Dalies vaisių galiukai buvo linkę juoduoti, kaip dėl kalcio trūkumo.
QUOTE(snaige123 @ 2015 02 07, 10:25)
lotuliukas.gif  Va, aš irgi šituos pirkau. Kaži ar derlingi? Rašo apie juos labai gražiai. O dar tinka į penių draugiją tik auginami lauke.  ax.gif

user posted image

Aha idomu kas bus lauke aprašymas irgi viliojantis  rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L.K.: 07 vasario 2015 - 11:29
QUOTE(Ex @ 2015 02 07, 11:01)

Kaip tik norėjau tą patį rašyti. Nepasileidžia man Aladino lempos ir taviškės citrinos.
Atsakyti