Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų ''sanatorija''

Kažin,ar Klaipėdoj yra kur nusipirkti rusiškų pomidorų sėklų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 02 08, 12:05)
Nemiegam nemiegam. Buvau šiltnamyje, ten +7 jau. Už valandos nešiu savo pomidorus pasidžiaugt saulyte.

nu nu jau i siltnami g.gif o tai jau daug turit tu augintiniu ? ir kokiu veisliu jei nepaslaptis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amapatria @ 2015 02 08, 10:54)
Kažin,ar Klaipėdoj yra kur nusipirkti rusiškų pomidorų sėklų? g.gif

Yra, viena vietų - naujo turgaus prieigose rūsyje parduotuvė.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 02 08, 10:05)
Nemiegam nemiegam. Buvau šiltnamyje, ten +7 jau. Už valandos nešiu savo pomidorus pasidžiaugt saulyte.

Primink man - tu Tenerifėj ar Gran Kanarijoj gyveni??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 02 08, 02:02)
Tegul Mičiko sėja,man pomidorų valgymui reikia user posted image

Nu ir pasėsiu lauke. Vat. Ir augs akims paganyti. tongue.gif
Vakar išgimdžiau savo pomidorų sąrašą. Gal kokių patarimų turėtumėt?
pirmas šiltnamis:
Zelionaja sosiska, samocvet izumrudny, čio čio san, cheroke purple, coroson, serdseed, budionovka, romantik, žalia kriaušė, kostroma, juodas de barao, perkoz, pelikan, sinij, toro, bolzano, ivan kupala, marfa, ex raudona citrina, ex blinda, carbon, maskovskij delikates, shokoladka, krasny klyk, dryžuoti, orange banana, ciuxloma, xochloma, giuljeta, liagushka carevna, po viena sungold, sweet milion, indigo rose, green zebra, eros, ola polka, medovaja kaplia arba gusha nefritovaja.

Antras šiltnamis:
Kubinsky perdsevydny, rudas penis, severnaja karona, pudovik, puzata chata, zolotoj byk, byvce serdce, puzata xata, malaxitovaja skatulia juodai raudona ir kita žalia, boloto, white oxheart, olinoje serdse, brads black heart, kardinolas mazarini, superbanan, zagatka prirody, airoškas likeris, karol sibiri, black zebra, samocvet izumrudny, mano drambliai.

Ka abiejuose siltnamiuose sėt po voeną, nes numatyti po 2vnt visi, nes reik 3savo praitu metu favoritu idet bent po krūmą...
help.gif
Papildyta:
Tiesa lauke po priedanga po vieną bumble bee, medovaja kaplia, sweet milion, alicante, super sweet 100, tomatoberry garden, cherise, green grape.

Ir lysvėj po du: Madam, eros, žigolo, iziuminka, čelnok, xurma, ola polka, krasotka, jabloka rosyj, podsneznik, oberig, moskovskyje skorospely.
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 02 08, 12:37)
nu nu jau i siltnami  g.gif o tai jau daug turit tu augintiniu ? ir kokiu veisliu jei nepaslaptis  4u.gif

Šiltnamyje nešalta, stebiu temperatūrą, šiuo metu +11. Gana, daigai nesušals.
Veislės nepaslaptingos, paprastos, kaip ir kiekvienais metais auginu Ola Polka ir Betalux. Daigų tik keletas.

QUOTE(daimura @ 2015 02 08, 12:51)
Primink man - tu Tenerifėj ar Gran Kanarijoj gyveni???  g.gif

Primenu: taigi virš peklos.. user posted image
Papildyta:
QUOTE(Mičiko @ 2015 02 08, 13:02)
Gal kokių patarimų turėtumėt?
pirmas šiltnamis

Antras šiltnamis:

Tiesa lauke po priedanga ..

Ir lysvėj po du....

Kažko per mažai veislių ir daigų g.gif Kiba sėklų neturi, pasibaigė ar ką..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 08 vasario 2015 - 12:15
Mergynos reikia jusu nuomones, kadangi nei vienu neauginau, bet kazkaip nuojauta kuzda gal cia tas pats pomidoras?

http://www.tany.lt/i...=orange-jurga-2

ir

http://www.tany.lt/i...e=aladino-lempa

P.S. Gal kas turit Aladino lempos foto?
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2015 02 08, 12:21)
Mergynos reikia jusu nuomones, kadangi nei vienu neauginau, bet kazkaip nuojauta kuzda gal cia tas pats pomidoras?

http://www.tany.lt/i...=orange-jurga-2

ir

http://www.tany.lt/i...e=aladino-lempa

P.S. Gal kas turit Aladino lempos foto?

Ne tas pats bus. Aladino lempa labiau briaunuota. O cia kaip ir lygus pavirsius schmoll.gif Plius Aladino lempa tokia labiau i sonus ir is apacios lyg paplota butu, o cia kaip kriausyte ir tiek g.gif

ia kazkada Ex ikelta foto Aladino dar nesunokusio :
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aukse*: 08 vasario 2015 - 12:28
QUOTE(*Aukse* @ 2015 02 08, 12:25)
Ne tas pats bus. Aladino lempa labiau briaunuota. O cia kaip ir lygus pavirsius  schmoll.gif  Plius Aladino lempa tokia labiau i sonus ir is apacios lyg paplota butu, o cia kaip kriausyte ir tiek  g.gif

ia kazkada Ex ikelta foto Aladino dar nesunokusio :
user posted image

EX galiu sia foto panaudoti?
Atsakyti
Sveikos pomidoru ligones.
Ateinu su klausimu ir prasymu pasidalinti savo ziniomis, reikia patarimo kokios pomidoru rusys panasios i "jaucio sirdis" nes mano vyriskis juos isimylejes ir praso tik panasaus skonio. Praeitais metais labai vargau nes uzpuole kurkliai gyvates tai daug teko atsodint pakol supratau kas augaliukams darosi ir kas juos nugrauzia. Tai siemet jau nuo ankstyvo pavasario bandysiu kovot ir stengsiuos issaugot pomidorus. O gal jus turit kokiu receptu kaip juos istrucyt.
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2015 02 08, 13:32)

Kas per klausimas - žinoma. Seniai gi sakiau, kad mano fotkes gali bet kokias imti jei tik tinkamos. Tuoj einu išsitraukt senienų, gal dar kokią fotkę rasiu..

Beje, dėl tavo klausimo. Aladino lempų ant krūmo kartais pasitaiko ir mažiau briaunotų, bet visai lygiu paviršiumi rasti beveik neįmanoma. Jų visų išvaizda kaip "sūrmaišiukų". Kekės draugiškos, pomidorai auga būreliu smile.gif

Radau, bet irgi nesunokusios Lempos, neturiu nusispalvinusiais vaisiais. Imk ir šitą fotkę, jei tinka.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2015 02 08, 12:32)

geriau paprašyk, kad viso krūmo foto duotų. Man rodos, turėjo tokią, kur jau geltonom lempom buvo aplipęs smile.gif
Ai, pasirodo, klydau - nesunokusiom aplipęs smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 08 vasario 2015 - 12:55