Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų ''sanatorija''

QUOTE(adija5 @ 2015 02 08, 20:05)
O kodėl būtent šitą  g.gif ?
Negiria jo per daug:Плоды толстостенные, трескаются , урожайность средняя и выше средней, вкус - 4,0;

Pagal pavadinima blush2.gif Nu kai stovi prie kruvos seklu, ner kur paziuret kas ka giria, kas ka peikia g.gif tep sakant isbandysiu ant savo kailio kokias 2 seklutes pasejus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 02 08, 20:53)
Na del adijos, kartais nebesuprantu jos humoro...

O aš čia prie ko blink.gif ?Aš jau kadai kadės nejumorinu...
QUOTE(zydinti_gele @ 2015 02 08, 21:08)
Klausykit, o tas Rozovyj Miod?????

Man pernai nesudygo anei viena sėkla šito,tai nieko ir nežinau ax.gif Paskui susidomėjau braškėm ir pamiršau.A šiemet jau viską sudėsčiau,šitas netelpa schmoll.gif . Man su tais avietiniais kažkaip nesiseka,negardūs arba neskanūs papuola biggrin.gif
QUOTE(saintlina @ 2015 02 08, 21:19)
  Reiks vienam šiltnamy bandyt žemę pakeist, o kitam Shultz išbandyt.

Tau gerai,priekabas dvi turi ax.gif Bet komposto į duobes aš vis tiek dedu,kad ir su Shultz.Šiemet ir tos magnezijos dėsiu.Superfosfatą iš rudens supyliau.Man pernai labiau pasiteisino taip,nei kad užpernai duobėn sėdama inmečiau ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2015 02 08, 22:11)
Pagal pavadinima  blush2.gif Nu kai stovi prie kruvos seklu, ner kur paziuret kas ka giria, kas ka peikia  g.gif tep sakant isbandysiu ant savo kailio kokias 2 seklutes pasejus  ax.gif

Tu man i az mestelk adresiuka, issiusiu 4u.gif Dar neskaiciavau, gal ir bus tu 60 seklu, jei ne maziau gausit biggrin.gif Pinigu nereik, sarmata centus imti
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 02 08, 22:15)
Tau gerai,priekabas dvi turi  ax.gif

turiu. Ale tik sūnelį turiu, kuris jas pakraut ir iškraut gali smile.gif Diedas daba apsimeta, kad spaudimas aukštas ir daugiau šaukšto kelt negali. Nu nieko, aš ir pati viską galiu. Kartą nuvažiavus žemių dar ir džipą išsikast turėjau lotuliukas.gif Ir išsikasiau. Pati didis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 08 vasario 2015 - 22:24
QUOTE(adija5 @ 2015 02 08, 22:15)

Neimk i galva... Man depresija, po gerimo smile.gif
O is visu tokiu avietiniu, sodink is Astos, man patys gardziausi, tie Giedoriu, sesiu ir symet, skanesnio pom. neesu ragavus, superinis thumbup.gif
Atsakyti
Dekui uz atsakymus 4u.gif Supratau, is kur Spasai biggrin.gif Na, bet kodel visokio gerio tik i pietine Lietuvos dali uzveza biggrin.gif Siaures vakarai skriaudziami, nei apsukriu prekybininku, nei Sekleles pas mus ner smile.gif O gal is patyrusiu Zemaitijos pomidorininkiu galiu tiketis pagalbos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2015 02 08, 22:11)
Nu kai stovi prie kruvos seklu, ner kur paziuret kas ka giria, kas ka peikia  g.gif

Labai girdėta ir pažįstama biggrin.gif Paskui stebiesi namie,kam aš čia visokių nesamonių prisipirkau.Bet hibridas yr hibridas,dešimt nekabos ant krūmo.Nebent Beefmaster augint. Nežinau,man jis toks vienintelis iš hibridų pasitaikė unsure.gif Derlingumas ,kaip Noire de crimee.Bet tai šitas kooooks gardus wub.gif Nu,bet koks nederlingas verysad.gif
QUOTE(saintlina @ 2015 02 08, 22:23)
Kartą nuvažiavus žemių dar ir džipą išsikast turėjau  lotuliukas.gif Ir išsikasiau. Pati  didis.gif

Pasikėlei spaudimą biggrin.gif Aš ne tokia stipri... unsure.gif
QUOTE(zikas1970 @ 2015 02 08, 22:25)
Neimk i galva... Man depresija, po gerimo  smile.gif
O is visu tokiu avietiniu, sodink is Astos, man patys gardziausi, tie Giedoriu, sesiu ir symet, skanesnio pom. neesu ragavus, superinis  thumbup.gif

Neimu aš nieko. Depresija šita irgi pažįstama irnesakyk.gif
Sėsiu šitus šiemet,pernai netilpo.Jos Peniai geri buvo thumbup.gif Tik aš iš kažkur ištraukiau,kad anie 1,2 metro aukščio g.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 02 08, 22:45)

Neimu aš nieko. Depresija šita irgi pažįstama   irnesakyk.gif
Sėsiu šitus šiemet,pernai netilpo.Jos Peniai geri buvo  thumbup.gif Tik aš iš kažkur ištraukiau,kad anie 1,2 metro aukščio  g.gif

Nu aciu dievui, sakau, gal uzpyksi biggrin.gif Bet ne tau, jau tai supratau
neee, jie auksti, mano siltnamy jau lankstyti reikejo, tikrai 2 m. bus, ir daugiau. Labai skanus, sakau, man jie skaniausi ir buvo. O ir derlingumo pakankamo, zodziu super pomidoras. Einu paieskosiu , gal kokia fotke rasiu wub.gif

Kame reikalas, nukopinau foto, o ikelt neduoda g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zikas1970: 08 vasario 2015 - 23:04
QUOTE(adija5 @ 2015 02 08, 22:45)
Sėsiu šituos šiemet..

Sėk. Paskui papasakosi. Gal ir aš giedančio pomidoro užsimanysiu..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 02 08, 22:57)
Sėk. Paskui papasakosi. Gal ir aš giedančio pomidoro užsimanysiu..

kas cia per giedoriai negirdeti g.gif paslapcia koki super duper turi ir niekam nesako smile.gif
Atsakyti
user posted image

Fuf, pagaliau, bet manrods, cia ne Giedoriai biggrin.gif Nors uzrasyti tai jie. Labiau apvalesni jie buvo, kazka sumaisiau, bet derlingumas identiskas, taip kad auginkit, kas turit, nu tikrai skanus pomidoras
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zikas1970: 08 vasario 2015 - 23:18
QUOTE(zydinti_gele @ 2015 02 08, 21:20)
Gerai, supratau. Tada auginsiu. Jis (rozovyj miod) indeterminantinis? ar determinantinis? Raso, kad determinantinis pagooglinus.

pas mane indeterminantinis buvo ax.gif
Atsakyti