QUOTE(Subjektyvi @ 2015 02 16, 21:04)
jurasaule, oi padiskutuočiau dėl Gardos, oi

Bet ne ta tema, o ir vertinimai begal subjektyvūs, tikiu, kad kitiems visai kitaip. Mes net nenorėjome maudytis Gardoje po Kroatijos

O ir Riminio, ir visa toji pakrantė nesužavėjo savo savotiškumu, ne ta pačia gerąja prasme. Todėl vis tik lieku Kroatijos patriote, kol neradau geriau. Žinoma, nereikia būti ten, kur masinis turizmas, kur daug daug žmonių ir jie visi nori būti kartu sau tavimi

Bet jei esi teisingoje vietoje, tyku ir ramu, ten rojus žemėje.
Subjektyvi, o mes ir prie Gardos buvom ten, kur neturistiška

, ir kur vanduo buvo krištolinis, o ir pliaže - dar du svetimi žmonės. Ir kroatijoje tokias pat vietas turim

. Aš irgi myliu Kroatiją, ne veltui sukę apsukę per aplinkui, ir vėl ten atiduriam iš bet kurio taško. Tik sakau, kad yra grožio ir gėrio ir kitur. Bet ta meilė...
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2015 02 19, 09:56)
Taip ir yra. Tris kartus buvau, du kartus liepą (antra pusė), viena kartą birželį irgi antra pusė. Nėra ko net lyginti liepos kelionių su birželio. Man buvo per šalta. Vanduo šaltas. Ir dauguma tą rašo, kad va na nusimaudėm kartą, va vaikai buvo įlindę, va vyras plaukė, arba ai žmona truputį deginosi, bet, man tai ne atostogos. Man reikia daugggg šilto vandens, juk to ir važiuojam.
Žinai tokie pasakymai kai kurių, kad šilčiau nei Baltijos jūroje, na vistiek tiek kelio nuvažiavus, bent jau manęs neguodžia. Kažkada patikėjau, kad ir birželį labai gerai ir nusivyliau. Aišku, galima važiuoti į pietinę dalį , ten galbūt bus šilčiau, aišku, dar gali būti, kad pasitaikys ypač šilta vasara, geras oras bus labai karšta, visko gali būti, tada praėję metai nebus rodiklis, bet jei bus eiliniai metai, kai keletas paskutinių, karšta manau nebus.
Mes bauvome pernai ir užpernai birželį Dalmatijoje. Kartoju: oras karštas, vanduo šiltas, buvo galima maudytis non stop, vidurdienį pliaže išgulėti jau sunku (saulėje +34). Prieš trejus metus buvome rugpjūtį, dieną tempertatūra siekdavo 45-47 laipsnius. Aš mėgstu karštį, man buvo gerai, bet vidurdienį vis tiek eidavau į kondicionuojamus apartamentus. Rugpjūtį naktį būdavo apie 30, vndens temperatūra panaši, nebegaivina. Bet, kartoju, tai buvo Dalmatija - patys Pietūs
Papildyta:
QUOTE(flight @ 2015 02 19, 11:40)
Man ilgos atostogos tik birzeli, be galimybes pakeisti ju laika. Liepos 1 jau turiu buti LT. Taigi, ir vaziuosime birzeli, jei ne i KR, tai kazkur kitur.
Gero oro, saules, silto vandens norisi. Vaziuojame su vaikais ir paprastai kelioniu metu ekskursijos - labiau man ir vyrui, na o vaiku bonusas- maudynes juroje ir baseinuose, megavimasis saulute. Jei vaikai liks be savo ' dalies " - kazkaip nei siaip nei taip...
O dar jei kainos uzkile, viskas lb brangu - na neadekvatumas tada, sitiek vaziuoti, sumoketi, ir gauti tik " puse atostogu paketo".
O jei visai visai pietus? Kazkur prie Juodkalnios? Silciau gal ten? Beje, radau geru kempingu aplink Pula- ten ne visai pietus, bet gal irgi neblogai?
Aš jau rašiau - prie miestelio Gradac, tai jau visai pietūs (100 km iki Dubrovniko) pernai pirželį buvo apie 35 laipsniai, vanduo šiltas. Ten šilta jau gegužę būna. Pakrantė - ištisinis pliažas, vanduo žydras, ušys meta šešėlį... O Pula - juk tai pati šiaurė, faktiškai Sibiras