Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Mergaites, o atsiskaitant EVP International pavedimai mokami ar ne? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Laukiu POLO
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2015 02 05, 12:28)
Laukiu POLO

thumbup.gif išsiunčiau-gal pavyks pačiupt vakar nepavykusį pagaut megztulį mano bernužėliui rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas esate susidūrę su Yoox tokiu dalyku, kai seniai "sekamą" prekę filtravime rodo, o įdėjus į krepšelį rašo, kad jau nebėra? ax.gif Nervina, nes pora mėnesių seku ir kiekvieną kartą tikiuosi, kad gal papildė, o jie vis apgauna. Ar Yoox iš viso nepildo? g.gif
Atsakyti
Panos, blush2.gif - jaučiu aš čia viena tokia atsilikėlė... ax.gif pasirodo sumokėjau ir praėjusios siuntos, ir ateinančios siuntos sąskaitas senu Rudaplaukės SEB banko sąskaitos numeriu....
Gal kas žinot ar jis dar galioja? doh.gif
O jei negalioja, tai jau amen tiems pinigams?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renadai: 05 vasario 2015 - 12:35
QUOTE(Renadai @ 2015 02 05, 12:34)
Panos,  blush2.gif  - jaučiu aš čia viena tokia atsilikėlė...  ax.gif pasirodo sumokėjau ir praėjusios siuntos, ir ateinančios siuntos sąskaitas senu Rudaplaukės SEB banko sąskaitos numeriu....
Gal kas žinot ar jis dar galioja?  doh.gif

jeigu sąskaita būtų buvus uždaryta tikrai pinigai būtų grąžinti Jums atgal, o jei negrąžino reiškias Rudaplaukė gavo...
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2015 02 05, 14:34)
Panos,  blush2.gif  - jaučiu aš čia viena tokia atsilikėlė...  ax.gif pasirodo sumokėjau ir praėjusios siuntos, ir ateinančios siuntos sąskaitas senu Rudaplaukės SEB banko sąskaitos numeriu....

Ne jus viena taip padaret,ir as kaip dariau mokejima padariau i seb sask. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2015 02 05, 12:34)

Galioja, viskas gerai. As irgi ten moku, po senovei. Tas Paysera yra papildomas, bet NEPRIVALOMAS budas apmoketi saskaitas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 05 vasario 2015 - 12:42
QUOTE(Renadai @ 2015 02 05, 13:34)

Sveiki,

Aš taip pat vakar ir užvakar dar iš įpratimo į SEB banko sąskaitą padariau, tai Rudaplaukė sakė, kad viskas gerai su ta sąskaita - ji veikianti, bet ateityje nori pereiti tik prie payseros sąskaitų. Tai manau, kad Jūsų pinigėlius tikrai gaus. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Musė Liusė: 05 vasario 2015 - 12:44
QUOTE(AstaRaud @ 2015 02 05, 12:37)
jeigu sąskaita būtų buvus uždaryta tikrai pinigai būtų grąžinti Jums atgal, o jei negrąžino reiškias Rudaplaukė gavo...

QUOTE(ginciucha @ 2015 02 05, 12:39)
Ne jus viena taip padaret,ir as kaip dariau mokejima padariau i  seb sask.  doh.gif

friends.gif aciuks.gif notworthy.gif Aš praėjusį kartą net nesusimąsčiau, o šiandien sumokėjau ir tik tada nusprendžiau dėl visa ko pasitikslinti g.gif
Atsakyti
Pastebėjau, kad naujose sąskaitose senoji SEB sąskaita jau neberašoma...reiškias keičiam pas save mokėjimo tvarką ir mes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2015 02 05, 12:28)
Laukiu POLO

Prisijungiau! bigsmile.gif
Gal nors ka pavyks nupirkt..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 05 vasario 2015 - 12:54