Ziuriu, del pavedimu daug diskusiju
Is esmes, tai pasikeite tik gavejas ir atsirado ivairiu banku saskaitos. Pavedima reikia daryti lygiai taip pat, kaip anksciau, tik pasirinkite saskaitos numeri pagal savo banka, gaveja irasykite ne mane, o EVP INternational ir paskirtyje nukopijuokite ta EVP koduka. Viskas paprasta

Registruoti tikrai niekur nereikia.
Jei padarete pavedima i mano asmenine seb banko saskaita, tai irgi nieko nenutiko, ta saskaita veikianti ir ja tikrinu, tik noreciau pereiti vien tik prie payseros saskaitu
QUOTE(LOCKETS @ 2015 02 05, 07:48)
na jei is LT banku vedant, tai kaip ir aisku.
bet as kartais is uzsienio vedu per pinigus nebrangiai pervedancias kompanijas, tai ten irgi taip pat vietoj senu duomenu rasyti tik EVP duomenis?
na turbut paprasciau i savo LT saskaita persimesti ir tada Linai
Papildyta:
merginos, perkancioms vaikams ecco batukus, gal pakonsultuosite?
uzsakiau savo maziui Ecco Christer batukus, siandien gavu, bet kad siauroki jie, laukia grazinimas, o taip norejau ju
gal patarsite, kurie is ecco batuku su goretex labiau tiktu putlesnei kojytei?
nes tie christer tikrai siauroki
man atrodo, jums neturetu niekas keistis, jus darote lygiai taip pat pavedima i banko saskaita, kaip darydavote i mano saskaita, tik tiek, kad gavejas kitas
QUOTE(pura @ 2015 02 05, 08:55)
Aciu mergaitems uz prekytes,tik gaila laureno svarkelis-megztukas per didelis
aciu jums, gaila, kad netiko
QUOTE(Seida @ 2015 02 05, 10:36)
ačiū už siuntinuką

Jūs kaip visada nuostabios, o mes gražios ir laimingos
aciu jums
QUOTE(Carlin @ 2015 02 05, 10:59)
Ačiū už taip lauktas odines kelnes iš saks

nerealios

pirmos odinės kelnės, nežinojau koks jausmas bus apsivilkus, o iš tiesų patogiau nei džinsai, oda monkštutė

net nesinori nusivilkt. Tik labai gaila, kad mano kojos joms per trumpos, keliai ne vietoj gaunasi ir todėl raukšlės metasi per kelius

jei ne raukšlės būtų metų pirkinys žinant už kiek pagautos
tikiuosi, kad patvarkys siuveja, nes tikrai labai grazios, tokios minkstutes ir spalva labai grazi