Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Dar buvau zadejus pakomentuot JCREW geltona " maikini" megztuka ,toks fainas ,temptas ,ilgis geras labai ,minkstutis wub.gif Dar gavau balta merinuka is Ruelala irgi thumbup.gif
Zodziu,labai patenkinta viskuo wub.gif Ir ziauriai lauksiu ateinancio siuntinuko ,manes ten siurprizas laukia wub.gif biggrin.gif
[/quote]

Jotaute, koks Jcrew geltonas "maikinis" megztinukas 4u.gif prašom parodyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2015 02 10, 17:41)
kaip čia suprast, taip smarkiai didintos? blink.gif
nešioju 6 dydį (S), tai niekad gyvenime nešautų imt nulinio dydžio, o pagal parašytus išmatavimus tikrai geros būtų, tik trumpos, bet čia jau kitas klausimas....

Aš irgi nesuprantu tokio dydžio. Pirkau tokias pačias kelnes 6 US dydį, tai man su klubais 90 cm jos vos laisvokos, bet nebaisiai, svarstau, ar pasilikti, ar parduoti. 4 dydis gal ir mažokas būtų. Tai į 0 dydį nu niekaip neįsispausčiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2015 02 10, 16:14)
nu kaip, nešioju US S dydį, o kai būna skaičius - 6. ON džinsai US6, levis US5, o jei pagal džinsų dydžius - 27.
Klubai apie 92.

kaip keista didesnio negu 2 USA dydžio su tokiais klubais nesu pirkusi...
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2015 02 10, 19:50)

Čia tų Gap kelnių aprašymas:

Model in wet moss is 5'10"/178 cm, waist 25"/64 cm, hips 35"/89 cm, wearing a regular U.S. size 4.
Tai koks tada 0 dydis turėtų būti g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,o kur jus ziurite the north face striukiu?nes jieskau vyrui ziemines,6 pm nieko gero ir macys visai nera pasirinkimo... 4u.gif
Atsakyti
www.1stopkidzshop.com truksta 20$ iki free shipuko, prisijunkit kas, gerom kainom ecco batukai drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Taniu6ka @ 2015 02 10, 18:26)
Sveikos mamytes,o kur jus ziurite the north face striukiu?nes jieskau vyrui ziemines,6 pm nieko gero ir macys visai nera pasirinkimo... 4u.gif

yra ju daugumoje didziuju parduotuviu, tai pat galit backcountry, moosejaw, rei, dickssportinggoods paziureti
Atsakyti
Gal uniqlo.com parinktumėte? Ar tax yra?
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2015 02 10, 04:05)
Aciu uz siuntinuka  4u.gif

QUOTE(ssimonyte @ 2015 02 10, 07:28)
Ateinu padekot ir pasidziaugt siuntinuku-mazas sikart,bet jau toooks gerulis!

aciu jums 4u.gif

QUOTE(jottauute @ 2015 02 10, 09:02)
Ir as dekinga uz siuntinuka  4u.gif  4u.gif ,ypatingas aciu Linutei  wub.gif . 4u.gif Sandriukui uz padalinima  4u.gif
Faini daikciukai visi .
Svarbiausia ka prizadejau pakomentuot ,odines kelnes . ZAKIENE ,man 26 tip top ..sakyciau idealiai atitinka dydi . Juosmuo neaptemptas ,bet tikrai geras,pacios grynai kaip skinny dzinsiukai .Dar tokios odos ir apdirbimo ,tikrai neturiu  wub.gif Pamusaliuko atskiro nera ,tik odos kita puse dengta atmpria medvilne ,pacios tamprios iki nezinau kiek ,nes kai gavau net suabejojau ar aplamai tilpsiu,bet sakau ,dydi atitinka . Grynai kaip kokie coated skinny dzinsai pasiuvimas ir toks jausmas prie kuno .Aisku,oda maloniau ,minkstute ir tt .

aciu, Jottauute 4u.gif as kai pamaciau tas odines kelnes, puoliau tikrinti, ar tikrai nesumaisytas aprasymas parduotuves puslapyje ir ka raso ant ju etiketes, nes del to dengimo vidines puses medvile, pagalvojau, kad jos dirbtines odos doh.gif biggrin.gif bet turbut taip daug patogiau, nei su pamusalu, nes as turiu odines kelnes su pamusalu, tai man nepatogu su jom ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Onelė @ 2015 02 10, 12:16)
Gal uniqlo.com parinktumėte? Ar tax yra?

renkame uniqlo, taxu rubams nera 4u.gif
Atsakyti
Renkam dar serumo su 50% nuolaida drinks_cheers.gif
http://www.amazon.co...=A3KDNQNV5EAPCG
Atsakyti
Nauja RL maike ilgom rankovem. Spalva tamsiai raudona. Dydis L. Trikotazas neskystas. Neplati. Kaina 18 eur
Paveiksliukas toks kaip foto
https://www.google.l...n...52F;460;460
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TrioSSS: 10 vasario 2015 - 19:45
QUOTE(AstaRaud @ 2015 02 10, 18:50)

aš aukšta (175), tai man būna problema, jei modelis smėlio laikrodžio figūrai pritaikytas, juosmuo ne toj vietoj ir neužsisega per klubų kaulus blush2.gif o per užpakalį ir šlaunis dažnai nešu pasiaurinti blush2.gif
Atsakyti
http://www.iherb.com...50-Tablets/4996
Prisijunkit dar prie Lysine, renkam 15% nuolaida drinks_cheers.gif
Papildyta:
LOFT truksta 8$ iki free ship 4u.gif
Atsakyti