Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

LOFT papildytas, labai laukiu uzsakymus, puikiu kainu yra bigsmile.gif
megztuykai po 15$ http://www.loft.com/...p;fRequest=true
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 11 vasario 2015 - 15:48
Turit Gymboree nuolaidų koduką?
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2015 02 11, 15:51)
Turit Gymboree nuolaidų koduką?

tik ką klausiau, rašė, kad neturi
Atsakyti
sveiki, noreciau paklausti.. Esu visiskai naujoke ir zalia siame reikale. Noreciau pirkti is gymboree.com. prisidejau pilna krepseli ir ,kaip supratau, tiesiai i LT nesiuncia? nes tarp pasirinkimu sios salies nebuvo.. tai kaip man dabar atsisiust? per tarpininkes? kam tureciau rasyti? aciu 4u.gif reikia labai greitai, nes geros nuolaidos... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ayša* @ 2015 02 11, 15:58)
sveiki, noreciau paklausti.. Esu visiskai naujoke ir zalia siame reikale. Noreciau pirkti is gymboree.com. prisidejau pilna krepseli ir ,kaip supratau, tiesiai i LT nesiuncia? nes tarp pasirinkimu sios salies nebuvo.. tai kaip man dabar atsisiust? per tarpininkes? kam tureciau rasyti? aciu  4u.gif reikia labai greitai, nes geros nuolaidos...  ax.gif

perskaitykite 1 zinute 1-ame psl - ten visa informacija, kur ka siusti ax.gif
Atsakyti

TURIM PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU. KVIECIU JUNGTIS drinks_cheers.gif

RUBAI, AVALYNE:

GUESS
www.ae.com
www.columbia.com
www.aeropostale.com
www.shoemetro.com
www.macys.com
www.uniqlo.com
www.lordandtaylor.com
www.triangl.com
www.hautelook.com
www.landsend.com
www.talbots.com
www.sierratradingpost.com
www.anntaylor.com
www.dillards.com
www.swell.com
www.jcrew.com
factory
www.levis.com
www.loft.com
www.polo.com
www.freepeople.com
www.gocontigo.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS:

www.carters.com
www.gymboree.com
www.1stopkidzshop.com
www.birthdayexpress.com
www.toysrus.com

PREKES MUSU GROZIUI:

TBS
GNLD
www.iherb.com
www.thelaundress.com
www.beautyencounter.com
www.nyxcosmetics.com
www.vitacost.com
www.stockngo.com-15%
www.bareescentuals.com
www.sigmabeauty.com
www.vitacost.com

Atsakyti
aciu labai 4u.gif o jei as prisirinkau prekiu uz 78$ ir tame psl rasoma, jog nuo 75$ siuntimas nemokamas... tada vis tiek man kainuos tiek pat ar maziau siuntimas? aciu dar karteli 4u.gif
Atsakyti
Ai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 11 vasario 2015 - 16:21
ir dar klausimelis... i el pasta siusti savo susideta pirkiniu krepselio nuoroda? ar kaip? g.gif blush2.gif aciu uz atsakymus i kvailus klausimus.. blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ayša* @ 2015 02 11, 16:18)
aciu labai  4u.gif o jei as prisirinkau prekiu uz 78$ ir tame psl rasoma, jog nuo 75$ siuntimas nemokamas... tada vis tiek man kainuos tiek pat ar maziau siuntimas? aciu dar karteli  4u.gif

visada perkama, kai susirenka nemokamam siuntimui usa ribose.
jums reikes prie sumos priskaiciuoti 15% uz tarpininkavima + persiuntima i LT pagal svori (100gr $1.4). kai gaus prekes - jos bus pasvertos ir atsiusta saskaita su nurodymais, kur sumoketi.

nesudetinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ayša* @ 2015 02 11, 17:24)
ir dar klausimelis... i el pasta siusti savo susideta pirkiniu krepselio nuoroda? ar kaip?  g.gif  blush2.gif aciu uz atsakymus i kvailus klausimus..  blush2.gif  4u.gif

Visa krepseli nukopinate ir tik tada dedate i laiska smile.gif ne nuoroda.
Atsakyti
reikia žieminių mergaitiškų šiltų batų 34-36 dydžio. Gal kas buvote užtaikiusios ant gerų nuolaidų?
Atsakyti